Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 6 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 52 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Muayene hakkında

Merhaba Arkadaşlar,

20.03.2012' de motorumun muayenesi doluyor. Sanırım randevu alınarak gidiliyormuş. Şu an siteyi incelediğimde son basamağa yaklaştım ve bana Hizmet Modeli şeklinde 3 seçenek sunuyor.

1. Genel Muayene
    2. Genel Muayene Tekrarı
    3. Yola Elverişlilik Muayenesi

Bunlardan hangisini seçmeliyim?

Ayrıca benim egzozlarımın uçları kesik ve çok ses çıkarıyor. Bu muayeneye engel bir durum mudur? Ayrıca randevu aldığım gün ve saatte giderek hemen halledilebilecek bir iş midir? Ne kadar zamanı mı alır? Çalıştığım için Cumartesi günü gitmeyi düşünüyorum.

Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan bilgi istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ilk muayenem 2015
    bence 1 dir ya. 2 muayeneye giripte kalanlar için olmalı bence 3 te belli bi yaş üstü araçlar için falan olmalıdır diye düşünüyorum.ama sadece düşünüyorum bilmiorum sen beni dünleme :D . "düşünüyorum öyleyse varım"
    At avrat silah

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    bende şeçeneklerin hangisi olduğunu hatırlayamadım ama genel muayene olması gerekiyor
    eksozların açık olması bizimkilerde genelde hafif kusurlu olarak geçiyor sorun olmuyor fakat sorun olursa gitmeden önce servisle görüş elinde kapalı eksoz varsa sorun çıkarsa servise ugrar aynı gün halledersin

serdarozgec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serdar ÖZGEÇ
    pazarlama
     Fz6 Fazer
     Tokat
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    telefonla randevu alman daha mantıklı olabilir bu durumda...
    .

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Başka hatırlayanda olur belki, onun için bekliyorum. Olmadı telefon açarım artık ne yapayım.

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başka hatırlayanda olur belki, onun için bekliyorum. Olmadı telefon açarım artık ne yapayım.
    genel muane olması gerekiyor

ben bi ara öyle işaretledim randovu günü gittim oldum geldim
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    genel muayene

egzoztlar hafif kusur

max 45 dk. da işin biter
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı turq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    genel muayene

egzoztlar hafif kusur

max 45 dk. da işin biter
    Eyvallah kardeşim, sağolasın

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar canım çok sıkkın :( Bugün hasta halimle araç muayene istasyonuna bir dünya yol gittim. Muayene güzel başladı ancak en son aşamada orjinal egzozlar nerede gibi bir soruyla karşılaştım. 2. el aldığımı dile getirip yardım rica etsemde, görevli arkadaş kurumsal olarak böyle bir iyilik yapamayacağını dile getirdi :(

Egzozların üzerinde E işareti oluyormuş sanırım, onu bulsaydık yine onay verecekti ama incik cincik etmeme rağmen böyle bir işaret göremedim maalesef :( Ağır kusurlu olarak muayeneden kaldım ve 1 ay içerisinde sorunu düzeltip tekrar o bir dünya yolu gitmem gerekecek :(

Motora egzoz için masraf yapmak istemiyorum. Sizden yardım istediğim nokta ise, elinde fazla egzozu olan olup olmadığı? (Egzozunu modifiye ettirmiş birileri varsa belki eski egzozları saklıyolardır diye düşündüm.) Ya da en azından muayeneyi geçene kadar egzozunu bana ödünç verebilecek birisi var mıdır? (Örneğin cumartesi günü gelip egzozu değiştirip muayeneye gidip, aynı günün dönüşünde tekrar geri takabiliriz. 1- 2 saatlik yani) Sıfır egzozu internette gezindim fiyatını bulamadım. Ama 200 TL' nın altında olacağını düşünmüyorum. Bu parada şu an için bana fazla olur. Birileri bana yardımcı olursa çok sevinirim.

Teşekkürler,
    İyi günler.

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar canım çok sıkkın :( Bugün hasta halimle araç muayene istasyonuna bir dünya yol gittim. Muayene güzel başladı ancak en son aşamada orjinal egzozlar nerede gibi bir soruyla karşılaştım. 2. el aldığımı dile getirip yardım rica etsemde, görevli arkadaş kurumsal olarak böyle bir iyilik yapamayacağını dile getirdi :(

Egzozların üzerinde E işareti oluyormuş sanırım, onu bulsaydık yine onay verecekti ama incik cincik etmeme rağmen böyle bir işaret göremedim maalesef :( Ağır kusurlu olarak muayeneden kaldım ve 1 ay içerisinde sorunu düzeltip tekrar o bir dünya yolu gitmem gerekecek :(

Motora egzoz için masraf yapmak istemiyorum. Sizden yardım istediğim nokta ise, elinde fazla egzozu olan olup olmadığı? (Egzozunu modifiye ettirmiş birileri varsa belki eski egzozları saklıyolardır diye düşündüm.) Ya da en azından muayeneyi geçene kadar egzozunu bana ödünç verebilecek birisi var mıdır? (Örneğin cumartesi günü gelip egzozu değiştirip muayeneye gidip, aynı günün dönüşünde tekrar geri takabiliriz. 1- 2 saatlik yani) Sıfır egzozu internette gezindim fiyatını bulamadım. Ama 200 TL' nın altında olacağını düşünmüyorum. Bu parada şu an için bana fazla olur. Birileri bana yardımcı olursa çok sevinirim.

Teşekkürler,
    İyi günler.
    "E" işareti nemiş ya?? acaba şu yuro3 emisyona standartları vb. bi tırıvırılar çıkarmışlardı onunla ilgili bişemi ?
    sen yine iyisin bi sürü 250 kullanıcısı var. aynı şey benim başıma gelse napcam 150ci yok.birleşim yerleri flanşlı deil kaynaklı. komple silindir kısmındaki yerden sökmek gerekiyo. o zamanda benimki tek yönden kıvrımlı :D sizlerinkinden yine farklı vs..vs.. neyseki ilk muayene 2015 :P yazmışlar ruhsata :D oda yanlış ya hadi neyse :D
    At avrat silah

Sayfa 1 Toplam 6 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)