Orijinalini görmek için tıklayınız : Online geyik
centaur
05.December.2016, 23:50
Riverside orijinal bi mekandi :))) tabi üniversitenin şenliklerinde de harika zamanlar geçirdik :) neyse maziye dalmayayim konuyu saptirmayayim :// metal müzik çalan yerler ortamlar azaldı ama bir gün yolun düşerse istanbul a bi rockn rolla veya taksimde eski dorock a gider bi bira içeriz eski metal ortamlarını yad ederiz :)
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alt kemancı vardı heyhat :) İnşallah dostum.. Yaza epey gezi ve plan biriktirdim ve bunlar arasında İstanbul mevcut..
bronks
06.December.2016, 00:02
Alt kemancı vardı heyhat :) İnşallah dostum.. Yaza epey gezi ve plan biriktirdim ve bunlar arasında İstanbul mevcut..
Hey gidi köprüalti kemancı :))) eyvallah bekleriz istanbul ekibi olarak 🤘🤘
WOLF
06.December.2016, 00:22
off of haftaya zor ve kötü başladık. bakalım nası geçecek hafta
Enes Sarıgene
06.December.2016, 00:27
Millet iyi mi geceler ? :)
WOLF
06.December.2016, 00:29
Millet iyi mi geceler ? :)
milleti bilmem ama ben iyi değilim. zor hafta
Oğuzhan Ocak
06.December.2016, 00:41
abi şu kütahyayı bir çözemedim gece kar sabah yağmur öğlen güneş akşam rüzgar yanımızda kıyafet taşıyıp ona göre mi değiştirelim yahu :x
WOLF
06.December.2016, 00:43
abi şu kütahyayı bir çözemedim gece kar sabah yağmur öğlen güneş akşam rüzgar yanımızda kıyafet taşıyıp ona göre mi değiştirelim yahu :x
sen kütahyada öğrencisin galiba. ilk senen mi? dahaaaa dur bir ocak, şubat gelsinde senden nameleri dinleyelim :cheesy:
nedemek
06.December.2016, 00:44
valizle çıkmak lazım dışarı :)
Oğuzhan Ocak
06.December.2016, 00:46
sen kütahyada öğrencisin galiba. ilk senen mi? dahaaaa dur bir ocak, şubat gelsinde senden nameleri dinleyelim :cheesy:
abi ben muğlada okuyodum buraya geçtim bide ne diyim ben kendime :D :D
Barmen
06.December.2016, 00:46
Cümleten hayırlı geceler sevgili RR AİLESI 😊✌✌
Tuna sivri ( ANTALYA RAPTORRIDERS )
emreozkok
06.December.2016, 00:51
Herkese iyi geceler....
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oğuzhan Ocak
06.December.2016, 00:52
valizle çıkmak lazım dışarı :)
ahahaha son çare onu denicez napalım :)
HelmettolgA
06.December.2016, 00:58
Şişşt RR ben yatar iyi geceler herkese💤💤💤
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bronks
06.December.2016, 00:58
İyi geceler Bol saçlı rüyalar :)
Kerem Düzgün
06.December.2016, 01:06
abi ben muğlada okuyodum buraya geçtim bide ne diyim ben kendime :D :D
Sen freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı giderken el freni çekmişsin kardeşim 😊😊😆
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kerem Düzgün
06.December.2016, 01:07
Hadi yat artık sende ben 9 da gidicem işe ondan sıkıntı yok 😀😀
nedemek
06.December.2016, 01:12
Sen freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı giderken el freni çekmişsin kardeşim
abi bu nasıl benzetmedir :alkis::alkis:8):cheesy:
gorkemYılmaz
06.December.2016, 01:31
İyi geceler rr ailesi
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oğuzhan Ocak
06.December.2016, 01:42
Sen freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı giderken el freni çekmişsin kardeşim 😊😊😆
biraz öyle mi oldu sanki ne valla duvara tosladık abi ya :D :D
nedemek
06.December.2016, 02:56
herkese iyi geceler RR ailesi :yorgun: :uyuyorum
alibaba07
06.December.2016, 08:00
Herkese günaydın. Sabahlari erken kalkıp ise gitmeyi icat eden kişiye buradan saygılarımı sunuyorum [emoji42]
gorkemYılmaz
06.December.2016, 08:54
Herkese günaydın[emoji4] [emoji4]
UgurPks
06.December.2016, 08:54
Herkese günaydın. Sabahlari erken kalkıp ise gitmeyi icat eden kişiye buradan saygılarımı sunuyorum [emoji42]
Ben saygıdanda fazlasını sunuyorum abi :)
Barmen
06.December.2016, 09:01
Günaydın herkese çalışanlara allah kolaylık versin 😊😊akşam olsada yatsak 😪😪😪
emreozkok
06.December.2016, 09:03
Gunaydin millet siki giyininn cok sogukkkkk.....
Recep YAŞAR
06.December.2016, 09:17
Günaydın millet :)
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161206/639fc204247fe4e208be340a0709f885.jpg
Telgraf ile bunu gönderdi
Ömer
06.December.2016, 09:19
Tüm aileye günaydın bir ara -2 ye kadar düşen hava sıcaklığı nda motor kullanacakları bir kez daha düşünsün
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Turkpower
06.December.2016, 09:25
Günaydın RR ailesi
Özgür yaşa,mutlu yaşlan..
CaNeR
06.December.2016, 09:27
Günaydın herkese 8)
Rider07
06.December.2016, 09:36
Günaydınlar herkese 😊
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
spue
06.December.2016, 09:45
Herkese günaydınlar...8)
$€ işi olmak ve işe gitmek güzeldir. Ama daha güzeli "işe gitmeye ihtiyacı olmamaktır".€$
Bypale
06.December.2016, 10:03
Günaydın RaptorRiders 8)
HelmettolgA
06.December.2016, 10:04
Herkese Günaydın RR milleti😍
Rednexi
06.December.2016, 10:09
Günaydın herkese gene el kesen bir soğukta 2 km işe geldim artık hissetmemeye başladım neyseki kapalı eldivenim bugün geliyor..
Enes Sarıgene
06.December.2016, 10:36
Günaydın RR :)
Punisher45
06.December.2016, 10:54
Günaydınlar herkese, hayırlı işleriniz olsun.. 8)
CELİL
06.December.2016, 11:16
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :) 8)
Recep YAŞAR
06.December.2016, 11:17
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :) 8)
günaydın başkanım :)
Erkan1855
06.December.2016, 11:18
Herkese günaydınlar [emoji1598]
Fatih Ucek
06.December.2016, 11:22
Günaydın güzel insanlar.
Ali ÜNVERDİ
06.December.2016, 11:42
Herkese Günaydın arkadaşlar.
centaur
06.December.2016, 14:17
Benzine hayvan gibi geçirmişler :x ::::: Eğer bu istikrarsızlık ,bu saçmalık kış boyu devam ederse sezonda litresi 10 liradan bineriz vesselam !
OğuzhanYılmaz
06.December.2016, 14:21
Benzine hayvan gibi geçirmişler :x ::::: Eğer bu istikrarsızlık ,bu saçmalık kış boyu devam ederse sezonda litresi 10 liradan bineriz vesselam !
Ben artık birikimimi benzin olarak yapmaya karar verdim. uzun vadede inanılmaz kâr getirecek :D
centaur
06.December.2016, 14:27
Ben artık birikimimi benzin olarak yapmaya karar verdim. uzun vadede inanılmaz kâr getirecek :D
Düğünlerde motorculara artık çanta bidonla benzin takılırsa şaşırmam. Benzin altınla yarışıyor..
anilsedali
06.December.2016, 14:53
2 haftada 30 kuruş zam geldi. Motor az yakıyor enjeksiyondan ötürü ama arabanınki koyuyor adama
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bypale
06.December.2016, 15:37
Antifriz alın. Sezonun en kârlı ürünü litresi 15tl 😂😂
Oğuzhan Ocak
06.December.2016, 15:46
Gunaydin rr ailesi :utangaç:
nedemek
06.December.2016, 18:13
Gunaydin rr ailesi :utangaç:
Bu saatte? O.o
çivi ve çekiçle taşa oyularak taş devrinden gönderildi
centaur
06.December.2016, 19:17
Bu saatte? O.o
Adam Kütahya gibi farklı bir kıtadan yazıyor foruma :x :p O yüzden saat farklı normal :)
nedemek
06.December.2016, 20:20
Adam Kütahya gibi farklı bir kıtadan yazıyor foruma :x [emoji14] O yüzden saat farklı normal :)
Ahahahhahahah pardon ben orayı atlamışım :)
Bugra35
06.December.2016, 21:27
Iyi aksamlar dostlar
Bypale
06.December.2016, 21:30
Iyi aksamlar dostlar
Sanada dostum. İyi akşamlar 8)
Bypale
06.December.2016, 22:18
Helmettolga TOLGA YALIMIN DİKKATİNE!!! ARZ EDERİM 😂😂😂😂😂
Saç simülasyonu dövme işlemi değildir. Ucuz ve zamanla kafada yayılan metal oranı yüksek dövme boyaları ile yapılmaz. Dövme boyaları zamanla mavi yada yeşil bir hal alır. Saç Simülasyon boyaları zamanla solarak vücuttan atılır. Bcnt saç simülasyon boyaları Serkan Bozkurt tarafından geliştirilmiştir. Türkiye de üretilmektedir. Ağır metal testleri yapılmıştır. Dermatolojik olarak onaylanmıştır. Zaten kişilerin paylaşımlarına baktığınızda dövme boyaları ile yapılan bir işlemin ne kadar koyu ve doğallıktan uzak olduğunu göreceksiniz. Saç Simülasyon boyaları ile yapılan işleminde son derece doğal ve etkili bir görüntü olduğunu göreceksiniz. Taklit ve merdivenalti firma ve kişilerden uzak durunuz. Hfs Center Serkan Bozkurt Türkiye nin ilk patentli saç simülasyon merkezidir. Lütfen uzmanınizi iyi araştırın. Saç simülasyonunda risk almayın.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161206/300bf219c23d6974bd490648968d5004.jpg
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nedemek
06.December.2016, 22:24
Helmettolga TOLGA YALIMIN DİKKATİNE!!! ARZ EDERİM
Saç simülasyonu dövme işlemi değildir. Ucuz ve zamanla kafada yayılan metal oranı yüksek dövme boyaları ile yapılmaz. Dövme boyaları zamanla mavi yada yeşil bir hal alır. Saç Simülasyon boyaları zamanla solarak vücuttan atılır. Bcnt saç simülasyon boyaları Serkan Bozkurt tarafından geliştirilmiştir. Türkiye de üretilmektedir. Ağır metal testleri yapılmıştır. Dermatolojik olarak onaylanmıştır. Zaten kişilerin paylaşımlarına baktığınızda dövme boyaları ile yapılan bir işlemin ne kadar koyu ve doğallıktan uzak olduğunu göreceksiniz. Saç Simülasyon boyaları ile yapılan işleminde son derece doğal ve etkili bir görüntü olduğunu göreceksiniz. Taklit ve merdivenalti firma ve kişilerden uzak durunuz. Hfs Center Serkan Bozkurt Türkiye nin ilk patentli saç simülasyon merkezidir. Lütfen uzmanınizi iyi araştırın. Saç simülasyonunda risk almayın.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyi de abi yine parlıyor :cheesy:
fthblkglu
06.December.2016, 22:38
En guvenli guvenlikciden Herkese iyi aksamlar:)
Az once internette gezinirken bi videoya denk geldim vlogger arkadas videoyu yoruma kapatmis o yuzden soramadim icimde kaldi bende sizin fikirlerinizi almak istedim olaylar videonun 6.25 dksindan itibaren gelisiyor taksici serit degistirmek istiyor sinyal verip vermedigini goremedim fakat motorcunun biraz onunde buna karsilik motorcu arkadas gaz acip yanina geliyo ve kornaya basip kufur ediyor ve akabinde taksicinin aynasini kiriyor benki cok cabuk sinirlenen biriyim ozellikle taksicilere ama videoyu izlerken ben olsaydim yapmazdim dedim bide arkasinda arkadaslari varken boyle bi hareketle onlarida tehlikeye atiyor diye dusunuyorum bilgili abilerim konu hakkinda yorum yapabilirlermi motorcu arkadasa haksizlikmi ediyorum acaba benim goremedigim biseyi goren varmidir:) https://youtu.be/GuWIxJfDMWA
Bypale
06.December.2016, 22:56
iyi de abi yine parlıyor :cheesy:
Boya değil kafa kaliteli ondan 😂😂
CELİL
06.December.2016, 22:56
Az once internette gezinirken bi videoya denk geldim vlogger arkadas videoyu yoruma kapatmis o yuzden soramadim icimde kaldi bende sizin fikirlerinizi almak istedim olaylar videonun 6.25 dksindan itibaren gelisiyor taksici serit degistirmek istiyor sinyal verip vermedigini goremedim fakat motorcunun biraz onunde buna karsilik motorcu arkadas gaz acip yanina geliyo ve kornaya basip kufur ediyor ve akabinde taksicinin aynasini kiriyor benki cok cabuk sinirlenen biriyim ozellikle taksicilere ama videoyu izlerken ben olsaydim yapmazdim dedim bide arkasinda arkadaslari varken boyle bi hareketle onlarida tehlikeye atiyor diye dusunuyorum bilgili abilerim konu hakkinda yorum yapabilirlermi motorcu arkadasa haksizlikmi ediyorum acaba benim goremedigim biseyi goren varmidir:) https://youtu.be/GuWIxJfDMWA
Taxi bilincli olarak sağı müsait olduğu halde kasti olarak motorcunun üzerine birden çok direksiyonu kırıp sıkıştırmaya çalışıyor hareketi hak ediyor
fthblkglu
06.December.2016, 23:02
Taxi bilincli olarak sağı müsait olduğu halde kasti olarak motorcunun üzerine birden çok direksiyonu kırıp sıkıştırmaya çalışıyor hareketi hak ediyor
O yonden bakmamistim abi keyfi geciyo sola dogru :)
nedemek
06.December.2016, 23:07
Boya değil kafa kaliteli ondan
Tolga abinin kafa daha kaliteli abi içi de dışı da :::::
O yonden bakmamistim abi keyfi geciyo sola dogru :)
ayrıca siyal yok benim gördüğüm kadarıyla + motoru fark ettiği anda insan olan yaptığı yanlışı keser bu zeki(!) yapmaya devam ediyor...:hırr:
K.Erkut
06.December.2016, 23:10
Tamamen video izlensin youtube'dan reklam parası gelsin diye yapılmış bi hareket. Vlogger arkadaşların buna benzer abartı tepkileri çok fazla. Trafikte ilgi çekecek görüntü yakalayamayınca kendi aksiyonlarını yaratıyorlar. Taksicinin cana kasteden yada kazaya sebep olacak kadar bi sıkıştırması yok. Bu kadar sıkıştırmaya ayna kıracak olsam her gün 10 ayna kırarım. Taksiciler trafikte zaten haddinden fazla motorculara tepkili. Bile bile sıkıştırıyor, yol vermiyor. Bu gereksiz harekete uğrayan taksici ve arkadaşları bundan sonra motorcuları daha fazla sıkıştıracak. Belki de bu vlogger yüzünden ben kaza yapacağım.
fthblkglu
06.December.2016, 23:14
Tamamen video izlensin youtube'dan reklam parası gelsin diye yapılmış bi hareket. Vlogger arkadaşların buna benzer abartı tepkileri çok fazla. Trafikte ilgi çekecek görüntü yakalayamayınca kendi aksiyonlarını yaratıyorlar. Taksicinin cana kasteden yada kazaya sebep olacak kadar bi sıkıştırması yok. Bu kadar sıkıştırmaya ayna kıracak olsam her gün 10 ayna kırarım. Taksiciler trafikte zaten haddinden fazla motorculara tepkili. Bile bile sıkıştırıyor, yol vermiyor. Bu gereksiz harekete uğrayan taksici ve arkadaşları bundan sonra motorcuları daha fazla sıkıştıracak. Belki de bu vlogger yüzünden ben kaza yapacağım.
Zaten bi taksiciler bi servisciler bide doblo tipi kullananlar (tabiki herkesi katmiyorum yanlis anlasilmasin;) bugun adam geri geri ustume cikicakti kavga ettik yanlislikla aynasini kirdim sonra bidaha kavga ettik ayirip beni yolladilar onden cikmak gibi hata yaptim yolda sikistirdi beni kaldirimla arabanin arasina sukur bisey olmadi ama şoku atlatmam bi yarim saat fln surdu
nedemek
06.December.2016, 23:16
abi eleman hatasız değil kesinlikle eleman da hatalı.. sonuçta bir grup sürüşü yapıyor agresifleşip taksiyi sıkıştıracağına sakin kalıp taksiciye yol vermesi de gerekiyordu ve dediğin gibi zaten yeterince sorun yaratıyor taksiciler belki de bundan sonra motorculara karşı daha agresif yaklaşımlarda bulunmasın sebep olacak bir bilinç altı yaratacak. grup sürüşlerinde her şeyden önce sadece kendi değil ekibin geri kalanını da düşünmesi gerekiyordu elemanın
+
taksicinin inip sırf hıncını çıkartmak için gruptan başkasına saldırmamış olması da adeta şans olmuş(belki de yemedi)
nedemek
06.December.2016, 23:17
Zaten bi taksiciler bi servisciler bide doblo tipi kullananlar (tabiki herkesi katmiyorum yanlis anlasilmasin;) bugun adam geri geri ustume cikicakti kavga ettik yanlislikla aynasini kirdim sonra bidaha kavga ettik ayirip beni yolladilar onden cikmak gibi hata yaptim yolda sikistirdi beni kaldirimla arabanin arasina sukur bisey olmadi ama şoku atlatmam bi yarim saat fln surdu
"kavga ettik yanlislikla aynasini kirdim"
yanlışlıkla? :::::
fthblkglu
06.December.2016, 23:18
abi eleman hatasız değil kesinlikle eleman da hatalı.. sonuçta bir grup sürüşü yapıyor agresifleşip taksiyi sıkıştıracağına sakin kalıp taksiciye yol vermesi de gerekiyordu ve dediğin gibi zaten yeterince sorun yaratıyor taksiciler belki de bundan sonra motorculara karşı daha agresif yaklaşımlarda bulunmasın sebep olacak bir bilinç altı yaratacak. grup sürüşlerinde her şeyden önce sadece kendi değil ekibin geri kalanını da düşünmesi gerekiyordu elemanın
+
taksicinin inip sırf hıncını çıkartmak için gruptan başkasına saldırmamış olması da adeta şans olmuş(belki de yemedi)
Belkide saldirdi adam hic arkasina bakmadan uzayip gidiyo umrunda degilki arkadaslari
fthblkglu
06.December.2016, 23:20
"kavga ettik yanlislikla aynasini kirdim"
yanlışlıkla? :::::
Gercekten yanlislikla oldu adamida inandiramadim gerci ama ciddiyim isteyerek yapmadim tam laf dalasindan sonra gidicektim fren kolu ve akabinde benim kolum carpti ayna zaten gostermelik duruyomus dustu hemen :hastayız: sonrasinda benim kafa atmamla baslayan muazzam bi kavga :)
nedemek
06.December.2016, 23:24
Gercekten yanlislikla oldu adamida inandiramadim gerci ama ciddiyim isteyerek yapmadim tam laf dalasindan sonra gidicektim fren kolu ve akabinde benim kolum carpti ayna zaten gostermelik duruyomus dustu hemen :hastayız: sonrasinda benim kafa atmamla baslayan muazzam bi kavga :)
:duvar::duvar::duvar:
:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:: alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::a lkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::al kis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alk is::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alki s::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis ::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis: :alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:: alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::a lkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:
fthblkglu
06.December.2016, 23:30
:duvar::duvar::duvar:
:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:: alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::a lkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::al kis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alk is::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alki s::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis ::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis: :alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:: alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::a lkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:
Sans iste be abi napican cekicen :cheesy:
nedemek
06.December.2016, 23:35
Sans iste be abi napican cekicen :cheesy:
attım hafızaya gittim eve çektim! ::::: :cheesy:
Peder
06.December.2016, 23:45
İyi geceler RR yarın büyük gün hepinizi çok özledim :Rockn Roll:
nedemek
06.December.2016, 23:51
İyi geceler RR yarın büyük gün hepinizi çok özledim :Rockn Roll:
evet Hakan günlük forum kontrolünü yapıp sırasıyla gerekli yorumlar sonrası iyi geceler mesajını yazarak alanı terk eder :)
fthblkglu
07.December.2016, 00:11
evet Hakan günlük forum kontrolünü yapıp sırasıyla gerekli yorumlar sonrası iyi geceler mesajını yazarak alanı terk eder :)
Ozellikle `Muhabbetiniz bol olsun':)
Oğuzhan Ocak
07.December.2016, 00:18
İyi akşamlar RR ailesi :)
Barmen
07.December.2016, 00:21
Herkese hayırlı geceler sevgili RR ailesi 🤘✌
gorkemYılmaz
07.December.2016, 00:31
Iyi geceler rr ailesi
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kerem Düzgün
07.December.2016, 00:59
Bende anca göz atabiliyorum 😢
nedemek
07.December.2016, 01:08
o zaman size gecenin bağımlılık yaratacak içeriğini gönderiyorum :) sabaha kadar yolu var
https://www.youtube.com/watch?v=Sagg08DrO5U&t=336s
:::::
Dikkat! bağımlılık yapar :)
HelmettolgA
07.December.2016, 01:31
iyi geceleriniz olsun RR milleti💤💤💤💤😥😈
batebay
07.December.2016, 01:39
özellikle antalya bodrum ve izmire selam olsun... adamlarda sezon bitmiyor yav lükse bakarmısın :D imreniyorumm be bizde burda 3 derecede çift kat eldiven zıngır zıngır sür :D Herkese selam dostlar iyi geceleriniz olsun :)
nedemek
07.December.2016, 01:56
hepinize iyi geceler, gandalf açık fonda ben uyumaya gider :) size de tavsiye ederim :Rockn Roll:
Oğuzhan Ocak
07.December.2016, 02:51
herkese iyi geceler RR ailesi :uyuyorum
fthblkglu
07.December.2016, 04:28
Sabaha kadar dinlicem uykum acildi :)
alibaba07
07.December.2016, 07:50
Yine bir sabahın köründen Herkese günaydın [emoji42] [emoji42] [emoji42] [emoji42]
gorkemYılmaz
07.December.2016, 08:06
Herkese gunaydinn
spue
07.December.2016, 09:18
Herkese günaydınlar...8)
CaNeR
07.December.2016, 09:37
Günaydın raptorlar 8)
emreozkok
07.December.2016, 09:42
Yine bir bulusma gunumuzun sabahindan herkese gunaydin dostlar.....
FouL
07.December.2016, 09:44
gunaydın....
Kerem Düzgün
07.December.2016, 09:46
Günaydın RR ailesi :Rockn Roll:
anilsedali
07.December.2016, 09:47
Günaydın millet
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bypale
07.December.2016, 09:54
Günaydın millet 8)
Gün buluşma günü. Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum :Rockn Roll:
Gezgindelikanlı
07.December.2016, 10:19
Günaydın arkadaşlar
aycanblmts
07.December.2016, 10:21
günaydınlar. hayırlı işler.
Punisher45
07.December.2016, 10:54
günaydın herkese, akşam ki buluşma saati hemen gelsinnnn 8)
Erman
07.December.2016, 11:02
Günaydın millet :) hava tam toplantı yapmalık :)
aslantürk34
07.December.2016, 11:09
günaydınlarrrrrrr
Ali ÜNVERDİ
07.December.2016, 11:20
Günaydın arkadaşlar.
Fatih Ucek
07.December.2016, 11:29
Günaydın dostlar.
30 da bitti. :)
CELİL
07.December.2016, 11:31
Toplantı Gününden Herkese Günaydınlarrr Raptor Riders Ailesi :) 8)
S.Z
07.December.2016, 11:33
Günaydın RR ailesi. Sefaköy Ahmet ustanın yanına geçicem bugün gelen yada işi olan varmı [emoji18]
Uçtum! Şahitlerim var
Turkpower
07.December.2016, 12:10
Tünaydın RR ailesi
Oğuzhan Ocak
07.December.2016, 12:45
herkese günaydın RR ailesi
Barmen
07.December.2016, 14:04
Günaydın millet 😊 hava çok güzel bugün güneş resmen yakıyo tam sürüş havası 😎😎
Oğuzhan Ocak
07.December.2016, 14:10
Günaydın millet 😊 hava çok güzel bugün güneş resmen yakıyo tam sürüş havası ğŸ˜�ğŸ˜�
Kardeşim Antalyadan yaziyosun bi zahmer tam surmelik olsun boyle seyler yazip yazip yakma yüreğimizi:)
Barmen
07.December.2016, 14:12
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161207/467b30d3f173df43b11fda4046750673.jpg......gel bu havada sen sürme 😎😎
Oğuzhan Ocak
07.December.2016, 14:19
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161207/467b30d3f173df43b11fda4046750673.jpg......gel bu havada sen sürme ğŸ˜�ğŸ˜�
Sür kardeşim sür de dikkatli ol. Bende derse girip sessizce ders dinleyim bari napayim:soru?
Barmen
07.December.2016, 14:22
Eyvallah kardeşim sagolasin iyi dersler sana ✌✌✌😊😉
aycanblmts
07.December.2016, 14:22
Günaydın millet hava çok güzel bugün güneş resmen yakıyo tam sürüş havası
Arkadaşlar bak kanıma girmeyin Antalya'ya taşınırım sizi rahat bırakmam.:)
Barmen
07.December.2016, 14:51
Arkadaşlar bak kanıma girmeyin Antalya'ya taşınırım sizi rahat bırakmam.:)
Başımızin üstünde yerin var çık gel beraber gezelim 😊👍✌✌
nedemek
07.December.2016, 19:03
gençler temdeki kaza sebebi ile avrupa yakasında e5 tarafına yüklenme olacaktır, yağmur var yerler kaygan, agresif sürücüler aman dikkat 8)
centaur
07.December.2016, 20:14
Geçen sene kanıma giren ve bir türlü bütçe yaratamadığım için alamadığım epson ın dtg yazıcısı (50bin civarıydı) bugün baktığımda 82bine çıkmış :) tshirt baskısıyla kendi markamı ve tasarımlarımı oluşturacaktım :x heyhat !
nedemek
07.December.2016, 20:22
Geçen sene kanıma giren ve bir türlü bütçe yaratamadığım için alamadığım epson ın dtg yazıcısı (50bin civarıydı) bugün baktığımda 82bine çıkmış :) tshirt baskısıyla kendi markamı ve tasarımlarımı oluşturacaktım :x heyhat !
fotoğrafçılarla anlaşsan :) daha ucuza gelmez mi? malum dolar uluslararası platformda 3,70'den işlem görüyor :)
centaur
07.December.2016, 20:26
fotoğrafçılarla anlaşsan :) daha ucuza gelmez mi? malum dolar uluslararası platformda 3,70'den işlem görüyor :)
Dostum makine efsane .. Epson sc f2000 :) Geçen sene alabilseydim hem markamı oluşturmuş hem makineyi ödemiş hatta bir tane daha yanına koymuştum.. Akıllı bir yatırım olacaktı ona yanıyorum.. Makinenin en güzel özelliği dolar basar gibi para kazandırması :)
nedemek
07.December.2016, 20:32
Dostum makine efsane .. Epson sc f2000 :) Geçen sene alabilseydim hem markamı oluşturmuş hem makineyi ödemiş hatta bir tane daha yanına koymuştum.. Akıllı bir yatırım olacaktı ona yanıyorum.. Makinenin en güzel özelliği dolar basar gibi para kazandırması :)
dolar bozdurma makbuzu basarak da şu aralar köşe olabilirsin :D
centaur
07.December.2016, 20:40
dolar bozdurma makbuzu basarak da şu aralar köşe olabilirsin :D
Değil mi :) ''Ve böyle buyurdu Asrın Yüce Devletlimiz'' Görse niçe bile ağlardı..
nedemek
07.December.2016, 21:29
Değil mi :) ''Ve böyle buyurdu Asrın Yüce Devletlimiz'' Görse niçe bile ağlardı..
güldük biz de ağlanacak halimize işte
Oğuzhan Ocak
08.December.2016, 02:50
herkese iyi geceler RR ailesi :)
Bypale
08.December.2016, 08:35
Günaydın RR dostlarım. 8)
gorkemYılmaz
08.December.2016, 08:59
Günaydın Rr ailesi
spue
08.December.2016, 09:28
Herkese günaydınlar...8)
Kerem Düzgün
08.December.2016, 09:53
Günaydın RR ailesi dünkü sıcak buluşmanın ardından gece çok soğuk yedik yawww :cheesy:
bozbirbaykus
08.December.2016, 09:53
Cümleten günaydın :)
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
emreozkok
08.December.2016, 10:00
Gunaydin abilerim kardeslerimmm....
Erkan1855
08.December.2016, 10:03
Herkese günaydın :Rockn Roll:
HelmettolgA
08.December.2016, 10:05
Leş vede buz gibi bir istanbul sabahindan Günaydin abiler ablalar kardesler
Erman
08.December.2016, 10:07
Bu soğuk değil beyler aralık ayında eskişehire gidin görün soğuğu :x
Turkpower
08.December.2016, 10:12
Günaydın RR ailesi
Eray Gürman
08.December.2016, 10:14
Cümleten günaydın sevgili Raptor Riderslar..
Punisher45
08.December.2016, 10:16
Günaydın herkese, bu sabah önceki günlere göre daha çok motorlu gördüm güneşe aldandılar heralde.. :cheesy:
fthblkglu
08.December.2016, 10:36
Herkese gunaydin ailee :x
FouL
08.December.2016, 10:39
Günaydınnn
CELİL
08.December.2016, 11:10
Günaydınlarrrrrr Raptor Riders Ailesiiiiii :) :Rockn Roll:
centaur
08.December.2016, 11:53
Bu soğuk değil beyler aralık ayında eskişehire gidin görün soğuğu :x
Biri Eskişehir mi dedi :) :hastayız: ::::: :Rockn Roll: :cheesy: ???
centaur
08.December.2016, 11:53
Tüm RR Ailesine günaydın...
Peder
08.December.2016, 12:10
Günaydın RR
acryvz
08.December.2016, 12:14
Günaydın RR .....
Erkan1855
08.December.2016, 12:36
bugün herkes çok sessiz tatlılar yaramadı galiba :cheesy::cheesy:
FouL
08.December.2016, 13:07
: DDD yatıyoruz
acryvz
08.December.2016, 13:13
: DDD yatıyoruz
işe gidince haber ver bana ...
emreozkok
08.December.2016, 13:15
Valla benim buzum çözülmedi dun motordan ineli☺
Eray Gürman
08.December.2016, 13:19
Günaydınnn
murat abiden "kuru" bir "günaydın" :)
Barmen
08.December.2016, 13:45
Günaydın herkese 😊🤘👍👍
Patriot
08.December.2016, 14:03
Herkese merhabalar RR ailesi gununuz güzel olsun
Oğuzhan Ocak
08.December.2016, 14:23
Herkese günaydın merhaba tünaydın artık hangisi doğruysa :) :)
nedemek
08.December.2016, 19:01
bu aralar online geyik çok sakin ya :(
FouL
08.December.2016, 19:05
Laf yiyoruz geyikte bile ibrahim : D
Bypale
08.December.2016, 19:26
bu aralar online geyik çok sakin ya :(
Yok be kardeş
Bypale
08.December.2016, 19:28
Laf yiyoruz geyikte bile ibrahim : D
İftiraaa :oky::oky::oky:
Murat" KURU iftiradan korusun rabbim
emreozkok
08.December.2016, 21:56
Ya pazar gunu niye boyle az olduk millet demir atlari sobanin basinami oturtcaz....
WOLF
08.December.2016, 22:09
arkadaşlar herkese iyi geceler
WOLF
08.December.2016, 22:10
pazar günü umarım iyileşirimde geziye katılırım.
Ömer
08.December.2016, 22:22
Atıl geçmiş olsun, acil şifalar dilerim
nedemek
08.December.2016, 22:44
bizim şirkete bağlı her yerde internet gittiğinden biraz ayrı düştüm ama geldim şimdi :) Atıl abi çok geçmiş olsun ayrıca
WOLF
08.December.2016, 22:49
saol Ömer abi, İbrahim.
Oğuzhan Ocak
08.December.2016, 23:45
Geçmiş olsun abi
gorkemYılmaz
09.December.2016, 00:17
Herkese iyi geceler
centaur
09.December.2016, 00:30
pazar günü umarım iyileşirimde geziye katılırım.
Abi acil şifalar..
centaur
09.December.2016, 00:35
Herkese iyi geceler RR Ailesi..
Enes Sarıgene
09.December.2016, 00:52
İyi Geceler Cümleten :)
nedemek
09.December.2016, 01:20
eveeet yine yeni başlayan bir geceye start verdik :)
bozbirbaykus
09.December.2016, 02:23
eveeet yine yeni başlayan bir geceye start verdik :)
Yine,yeni,yeniden:)
nedemek
09.December.2016, 02:25
Yine,yeni,yeniden:)
Evet uyku tutmayan birisi geldi :) yok mu arttıran? [emoji23] [emoji23]
Oğuzhan Ocak
09.December.2016, 02:47
Herkese iyi geceler RR ailesi :)
nedemek
09.December.2016, 04:45
o zaman herkese iyi geceler ya da iyi sabahlar demeliyim artık :)
Bypale
09.December.2016, 08:28
Günaydın RaptorRiders. 8)
Bu güneşli günleri değerlendirin bence:Rockn Roll:
emreozkok
09.December.2016, 08:36
Gunaydin milllet......
alibaba07
09.December.2016, 08:36
Herkese günaydın. hayırlı cumalar
gorkemYılmaz
09.December.2016, 09:10
Günaydın Rr
spue
09.December.2016, 09:26
Herkese günaydınlar...8)
Ömer
09.December.2016, 09:40
Tüm aileye günaydın, hayırlı cumalar
Akşam online geyik açık kalmış cereyan yaptı galiba sabah boğazlar fena. Atıl senden mi bulaştı :)
FouL
09.December.2016, 09:41
Günaydın RR Hayırlı cumalar..
Turkpower
09.December.2016, 09:46
Günaydın RR ailesi
Kerem Düzgün
09.December.2016, 09:56
Günaydın RR ailesi pazar günü geziye gelmeyecek olanlar var galiba hala listede az kişiyiz bu hava bir daha mart-nisan ayına kadar istesenizde bulamayabiliriz ..:Rockn Roll:
FouL
09.December.2016, 10:07
aynen yaa gelmem lazımdı ama hayvan barınağı projesi için kredimi tükettim : ( haftasonu işyeri açmak böyle bişey haci
Erkan1855
09.December.2016, 10:07
günaydın RR ailesi :Rockn Roll:
Fatih Ucek
09.December.2016, 10:50
Günaydın millet.
Punisher45
09.December.2016, 11:00
günaydın herkese hayırlı cumalar, güzel bir gün motor süren arkadaşlara keyifli sürüşler.. 8)
CELİL
09.December.2016, 11:17
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi Cuma gelmiş yine :) :Rockn Roll:
Fatih Ucek
09.December.2016, 11:26
Ya pazar gunu niye boyle az olduk millet demir atlari sobanin basinami oturtcaz....
ya bu da yeni motoru ile yol yapacak ya yerinde duramıyor herif jsaldhjsaljd
bronks
09.December.2016, 11:32
Günaydın millet resmen soğuk :/
emreozkok
09.December.2016, 11:46
ya bu da yeni motoru ile yol yapacak ya yerinde duramıyor herif jsaldhjsaljd
Bizimde patchimiz yok ama bak abilerimizi yanliz gondermiyoruz gezmelere fatih bey 😎
Fatih Ucek
09.December.2016, 11:59
Bizimde patchimiz yok ama bak abilerimizi yanliz gondermiyoruz gezmelere fatih bey
Geliceksin de öğreneceksin abisi. büyük motor almayla olmuyor tecrübe lazım ( fesatlıktan çatladı ) sadhskhdkashdkas
emreozkok
09.December.2016, 12:02
Geliceksin de öğreneceksin abisi. büyük motor almayla olmuyor tecrübe lazım ( fesatlıktan çatladı ) sadhskhdkashdkas
Karrsimmm benim😀😀
batebay
09.December.2016, 13:45
Günaydın Raptor Riders ailesi hayırlı cumalar cümleten :) Özellikle Pazar günü hava çok güzel değerlendirin derim,pazardan sonra bozuyor maalesef
Bypale
09.December.2016, 13:46
Günaydın Raptor Riders ailesi hayırlı cumalar cümleten :) Özellikle Pazar günü hava çok güzel değerlendirin derim,pazardan sonra bozuyor maalesef
Gelde beraber değerlendirelim ufaklık 😂😂
Kerem Düzgün
09.December.2016, 14:11
pazar günü gelmeyenler profesyonel çekimi kaçırcak artık yapıcak birşey yok keşke gelseymişiz diyecekler ama artık yazı beklerler :cheesy:
Recep YAŞAR
09.December.2016, 14:21
pazar günü gelmeyenler profesyonel çekimi kaçırcak artık yapıcak birşey yok keşke gelseymişiz diyecekler ama artık yazı beklerler :cheesy:
birilerine nispet yapıyor vatandaş :)
centaur
09.December.2016, 14:38
Hayırlı Cumalar güzel insanlar..
Barmen
09.December.2016, 14:39
Selamünaleyküm herkese hayırlı cumalar 👍
Oğuzhan Ocak
09.December.2016, 14:45
Herkese hayırlı cumalar RR ailesi :)
Kerem Düzgün
09.December.2016, 14:58
birilerine nispet yapıyor vatandaş :)
Bazen şans 1 kere gelir recebim :)
FouL
09.December.2016, 16:13
Avcilar çekmece civarında takılan varmı1-2 saat dolaşmaya çıkıyorum : )
Erkan1855
09.December.2016, 16:46
Avcilar çekmece civarında takılan varmı1-2 saat dolaşmaya çıkıyorum : )
arkadaş bi bizmi çalışıyoruz herkezin aklı fikri gezmekte :cry:
FouL
09.December.2016, 17:36
Erkan dur yaaa 2 saat ligine çıktım dışarı nereye gideceğini de şaşırdım : )
acryvz
09.December.2016, 17:42
Erkan dur yaaa 2 saat ligine çıktım dışarı nereye gideceğini de şaşırdım : )
Bana uğradığın için teşekkür ederim ....
Kerem Düzgün
09.December.2016, 19:10
Mesai biter gençliiikkkkkkk demir atlarımıza binip gezme zamanı :Rockn Roll:
nedemek
09.December.2016, 19:14
bir çok yerde belediye sulama yapmış yeşil alanlar için bugün nereye gittiysem karşılaştım aman dikkat :soru?
FouL
09.December.2016, 19:27
kerem akşam takılcanmı bi yerlerde sahil yaparsan haber ver
FouL
09.December.2016, 19:28
Bana uğradığın için teşekkür ederim ....
ne demek acar abim vakit ayırdığın için tşk. ederim
Kerem Düzgün
09.December.2016, 21:06
kerem akşam takılcanmı bi yerlerde sahil yaparsan haber ver
Yapicaktim abi de ustume yemekten sonra bir ağırlık çöktü [emoji2]
GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
FouL
09.December.2016, 21:07
Yapicaktim abi de ustume yemekten sonra bir ağırlık çöktü [emoji2]
Laaa karnım aç zaten sizemi sürsek aceba : DDDDD
Kerem Düzgün
09.December.2016, 21:08
Hahaha buyur gel basım ustune ayipsin
FouL
09.December.2016, 21:18
Hahaha buyur gel basım ustune ayipsin
dükkandayımda şimdi çıkıcam beleş yemek yiyebileceğim harika bir mekan biliyorum ( kız kardeşimin evi ) yeğen seveyim gideyimde bari : DDD
fthblkglu
09.December.2016, 21:31
Calisanlara selam olsun diyecegimde bi ben calisiyorum sanirim :)
fthblkglu
09.December.2016, 21:31
Isten cikip gezenlere ve evde yatanlara selam olsun :D
acryvz
09.December.2016, 21:36
dükkandayımda şimdi çıkıcam beleş yemek yiyebileceğim harika bir mekan biliyorum ( kız kardeşimin evi ) yeğen seveyim gideyimde bari : DDD
Bendede beleş yemek yersin .... ( tüm RR dahil )
fthblkglu
09.December.2016, 21:49
Bendede beleş yemek yersin .... ( tüm RR dahil )
Ben bi gun ugricam acar abi yanina bayadir aklimda firsat bulamiyorum musait olup olmadigini bilmiyorum ama bi gun ise gitmeden ugricam :) (ne yemekmi ne alakasi var arkadaslar) :)
fthblkglu
09.December.2016, 22:14
Ambarliya yakin olup disarda olan veya disari cikacak olan varmidir acaba bi ricam olacak kendisinden
FouL
09.December.2016, 22:15
Şansa bak evde yoklarmis cafede villadayim yolu dusen olursa beklerim ; )
FouL
09.December.2016, 22:16
Ambarliya yakin olup disarda olan veya disari cikacak olan varmidir acaba bi ricam olacak kendisinden
Fatih sana ugrayabilirim
fthblkglu
09.December.2016, 22:19
Fatih sana ugrayabilirim
Murat abi agri kesici lazim cantamdaki bitmis eger gecersen alabilirmisin ben cikamiyorum biliyosun
FouL
09.December.2016, 22:26
Hakan sağolsun sana daha yakinmis hallediyoruz çok geçmiş olsun : (
fthblkglu
09.December.2016, 22:29
Tesekkur ederim abi :) iyiki bu ailedeyim:)
nedemek
10.December.2016, 00:21
Tesekkur ederim abi :) iyiki bu ailedeyim:)
ulaştı mı ağrıkesiciler Fatih? son durum nedir?
Oğuzhan Ocak
10.December.2016, 00:47
herkese iyi geceler ne var ne yok :)
Kerem Düzgün
10.December.2016, 00:55
Hadi yatin uyuyun artık 😁😁
nedemek
10.December.2016, 00:58
Hadi yatin uyuyun artık
uyku? bu saatte? nerde?
Kerem Düzgün
10.December.2016, 01:04
Ben yeni uyandim nobeti devraliyorum 😁
gorkemYılmaz
10.December.2016, 01:19
Iyo geceler Rr ailesi
Barmen
10.December.2016, 01:29
İyi geceler dostlar 🤘🤘
nedemek
10.December.2016, 01:33
Ben yeni uyandim nobeti devraliyorum
1'e kadar işim var sen takıl ben devrederim sonra sana :)
FouL
10.December.2016, 02:31
Gece ve soğuk : )
nedemek
10.December.2016, 02:52
Gece ve soğuk : )
10 Aralık tarihi ve saatin 01:50 olması dikkatini çekti mi abi? :) bu şekilde açıklayabilir miyiz bu durumu?
fthblkglu
10.December.2016, 02:53
ulaştı mı ağrıkesiciler Fatih? son durum nedir?
Halloldu abi :)
nedemek
10.December.2016, 03:20
Halloldu abi :)
iyi madem çok geçmiş olsun bro, sıkıtı olursa haber eyle 8)
Bypale
10.December.2016, 08:17
Tüm aileye günaydınlar.8)
fthblkglu
10.December.2016, 08:45
Herkese gunaydin motorumu uyku icin surmeye gidiyorum :)
emreozkok
10.December.2016, 09:29
Gunaydin guzel insanlar........
gorkemYılmaz
10.December.2016, 09:33
Herkese günaydın
CELİL
10.December.2016, 10:39
Günaydınlar Raptor Riders Herkese iyi Haftasonları :) 8)
Ali ÜNVERDİ
10.December.2016, 10:41
Günaydın arkadaşlar iyi hafta sonları iyişanslar.
Punisher45
10.December.2016, 10:42
Günaydın herkese. Çalışanlara hayırlı işler, tatili olanlara iyi hafta sonları dilerim.. 8)
nedemek
10.December.2016, 10:43
çalışanlar kervanından biri olarak hepinize günaydın 8)
S.Z
10.December.2016, 10:44
Günaydın RR ailesi. bir çalışanda beni ekleyin [emoji19]
Uçtum! Şahitlerim var
nedemek
10.December.2016, 10:46
Günaydın RR ailesi. bir çalışanda beni ekleyin [emoji19]
Uçtum! Şahitlerim var
senin daha mesain başlamadı öğlen yaz sen :cheesy:
Enes Sarıgene
10.December.2016, 11:42
Yaz beni de yaz Günaydın arkadaşlar :D
nedemek
10.December.2016, 11:46
1-berk
2-serhat
3-enes
var mı başka?
Bypale
10.December.2016, 11:49
Sabah sabah zencinin biri minibüse bindi. 1buçuk verdi kısa mesafeye. Bir seksen dedim. What is this bir seks en diye heceledi. Lan kitlendim kaldım. Adam zenci olunca bir buçuğa razı oldum napıyım :cheesy::cheesy:
S.Z
10.December.2016, 11:51
Sabah sabah zencinin biri minibüse bindi. 1buçuk verdi kısa mesafeye. Bir seksen dedim. What is this bir seks en diye heceledi. Lan kitlendim kaldım. Adam zenci olunca bir buçuğa razı oldum napıyım :cheesy::cheesy:
Abi aman seksli meksli şeyler deme onlar yanlış anlar [emoji23][emoji23]
Uçtum! Şahitlerim var
S.Z
10.December.2016, 11:53
1-berk
2-serhat
3-enes
var mı başka?
Beni öğleden sonra yaz ben daha evdeyim [emoji28]
Uçtum! Şahitlerim var
bozbirbaykus
10.December.2016, 11:53
Zenciyse sıkıntı abi:cheesy:
emreozkok
10.December.2016, 11:54
Kisa mesafe ni😂😂
nedemek
10.December.2016, 11:56
zenci kısa mesafe? söylemesi bile garip geldi?
Bypale
10.December.2016, 12:01
Sırf bu yüzden mesleği bırakıp dedemin yanında çalışmaya başlıycam. En azında garanti iş 8)
spue
10.December.2016, 12:06
herkese günaydınlar...8)
Eray Gürman
10.December.2016, 12:18
biraz geç de olsa günaydın RR
FouL
10.December.2016, 12:20
gunaydınnnnn
Can Akkuzuluoglu
10.December.2016, 12:21
Günaydınlar dostlar [emoji869]
nedemek
10.December.2016, 12:44
o zaman hadi biraz Gandalf :) sabah neşeniz olsun :cheesy:
https://www.youtube.com/watch?v=Sagg08DrO5U&t
FouL
10.December.2016, 13:08
efendimissssss : D
Erkan1855
10.December.2016, 13:13
Herkese günaydın benide yazın listeye bende gidicem işe birazdan [emoji20]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.