Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa Yetkili Servis Listesi
neyyQ
07.January.2013, 00:00
Arkadaşlar Bursa'da Set Group dışında yetkili regal raptor servisi var mıdır? Bilgisi olan varsa eğer paylaşabilir misiniz?
turq
07.January.2013, 00:09
Malesef yok
neyyQ
07.January.2013, 00:23
Malesef yok
aslında şöyle bir durum var;
garanti kitapçığında ki servis listesinde set group dışında 4 servis daha gözüküyor, ve listede de set group yok :D muhtemelen kitapçık eski.
Bunlar: Aydın Motosiklet, Çalışkan Ticaret, Elbir Ticaret, Tuna Sport Motosiklet Ltd. Şti.
emre motora bi mail atıp sorayım.
Aykut Aktaş
07.January.2013, 00:27
geçen gittim oraya 3000 bakımı için 125 tl çekti . yağı değişip zinciri yağlanıcaktı yalnızca bende tanıdık bi ustama yaptırdım adam para bile istemedi spyder ı görünce :) ..fazla benimsemeyin bu servis olaylarını milleti yoluyolar gibime geliyo haksızmıyım ?
neyyQ
07.January.2013, 00:31
geçen gittim oraya 3000 bakımı için 125 tl çekti . yağı değişip zinciri yağlanıcaktı yalnızca bende tanıdık bi ustama yaptırdım adam para bile istemedi spyder ı görünce :) ..fazla benimsemeyin bu servis olaylarını milleti yoluyolar gibime geliyo haksızmıyım ?
tek elde olunca bildiğin iteliyorlar. banada 150 çekti :D bakım kaşesi düşündürüyo beni sadece. servis garantisi var malum.
turq
07.January.2013, 00:36
Sevis garantisi olsa ne olacak, bir ariza oldugunda ne hikmetse garanti disinda oluyor. Murat oradan iyice bikti, garantiyi bozmak pahasina baska yere gidiyor artik. Bahsedilen yerden memnun olan duymadim daha.
Aykut Aktaş
07.January.2013, 00:36
benim öyle bi derdim yok valla hocam 2010 model olduğu için zaten 3. sahibiyim motorlarımıza güzel baktıktan sonra değiştir yağını yağla zinciri sık gevşeyen yerlerini nedir yani 2 civata gevşetip sıkmanın maliyeti 150 tl mi olmalı ? ..showrooma daytona çamurluğu sordum adam ne bileyim ben git karşıda servis var ona sor dediği an bitti orası benim için :)
neyyQ
07.January.2013, 00:43
Sevis garantisi olsa ne olacak, bir ariza oldugunda ne hikmetse garanti disinda oluyor. Murat oradan iyice bikti, garantiyi bozmak pahasina baska yere gidiyor artik. Bahsedilen yerden memnun olan duymadim daha.
valla ne bileyim hani bir halt çıkar diye biraz tereddütteyim yoksa onların yapıcağı işten pek hayır gelmez.
neyyQ
07.January.2013, 00:44
benim öyle bi derdim yok valla hocam 2010 model olduğu için zaten 3. sahibiyim motorlarımıza güzel baktıktan sonra değiştir yağını yağla zinciri sık gevşeyen yerlerini nedir yani 2 civata gevşetip sıkmanın maliyeti 150 tl mi olmalı ? ..showrooma daytona çamurluğu sordum adam ne bileyim ben git karşıda servis var ona sor dediği an bitti orası benim için :)
büyük patron o kesin :D beyaz saçlı ihtiyar olan herif dimi?
turq
07.January.2013, 00:48
büyük patron o kesin :D beyaz saçlı ihtiyar olan herif dimi?
Dogrudur, cekilmez bir adam o, aksi, nalet :)
Aykut Aktaş
07.January.2013, 00:51
Aynen hocam ama kararlıyım boykotumuzla bursadaki tüm regalcileri örgütledikten sonra görücem ben onun büyüklüğünü ve babalığını :)
neyyQ
07.January.2013, 00:54
yapalım hakikaten birşeyler. emre motora falan ufaktan bir şikayet pek sallayacaklarını sanmasam da deneyebiliriz.
Aykut Aktaş
07.January.2013, 01:00
parça problemi yaşamadıkça ben oraya kolay kolay uğramam bidaha ama topluca bi şikayet etkili olabilir diye düşünüyorum.
ahmet kaşıkçı
07.January.2013, 01:03
zaten garanti neye yarıyorki benim garantim bimek üzere fakat birkere bile garantiden birşey deyiştirmediler gerekte yok zaten bana göre tabiki..
neyyQ
07.January.2013, 01:07
parça problemi yaşamadıkça ben oraya kolay kolay uğramam bidaha ama topluca bi şikayet etkili olabilir diye düşünüyorum.
yapalım hocam bir şeyler, kovalayalım bence biraz bu işi.
Aykut Aktaş
07.January.2013, 01:11
bence tüm bursalı regalciler olarak bi daha oraya gitmemek onlara verilecek en iyi cezadır tabi gitmek isteyen arkadaşların işine karışmak değil niyetimiz insanları sömürmelerini engellemek .
neyyQ
07.January.2013, 01:16
bence tüm bursalı regalciler olarak bi daha oraya gitmemek onlara verilecek en iyi cezadır tabi gitmek isteyen arkadaşların işine karışmak değil niyetimiz insanları sömürmelerini engellemek .
doğru diyosun amma bize de rr ı bilen güvenebileceğimiz bir servis lazım. yani aslında sorunu emre motorada taşımak lazım. mail yoluyla şansımızı deneyelim derim.
ahmet kaşıkçı
07.January.2013, 01:18
bence genel merkezle görüşün başka bir kişiye verdirin servisi başkasıyla anlaşsınlar sizin şikayetlerinizi göz ardı edemezler
neyyQ
07.January.2013, 01:20
bence genel merkezle görüşün başka bir kişiye verdirin servisi başkasıyla anlaşsınlar sizin şikayetlerinizi göz ardı edemezler
aynen öyle bence de. en azından bi alternatif servis daha eklenebilir.
mrtckrt
07.January.2013, 01:20
Heyt be yurun Arkadaşlar kim tutar sizi :)
Her ne kadar bursada olmasam da gönülden destekliyorum sizi . Valla motora biniyoruz diye iyice zengin , züppe sanıyorlar sanayiciler adamlar yontulacak kaz diye bakıyor :(
Hay ben bu düzenin .............
ahmet kaşıkçı
07.January.2013, 01:23
bu tip olaylarda özellikle ist yapılan fuarlarda yöneticilerin burnuna burnuna sokuyorsunuz o an durum düzeliyor 8)
Aykut Aktaş
07.January.2013, 01:29
katılıyorum neyyQ toplu bi şikayet mailiyle bu işi halledelim tek servis orası diye onlara muhtaç değiliz.Olmadı biz alalım servisliği :)
neyyQ
07.January.2013, 01:30
katılıyorum neyyQ toplu bi şikayet mailiyle bu işi halledelim tek servis orası diye onlara muhtaç değiliz.Olmadı biz alalım servisliği :)
ben çakıyorum abi bi mail. döşeyeceğim ne varsa acımasızca :D
Aykut Aktaş
07.January.2013, 01:35
sağ serbest yardır :) linki paylaşabilirsen sayfaya giren tüm arkadaşlardan beklentimiz aynı yönde olur :)
ahmet kaşıkçı
07.January.2013, 01:38
ne tür şikayetler olucak bizde bilelim biraz değiştirir destek leriz sizleri çünkü sizin mutluluğunuz bizim mutluluğumuzdur
Aykut Aktaş
07.January.2013, 01:40
1.si işçilik pahalı 2.si muamele düzgün değil adamlar onlara muhtaç olduğumuzun farkına varmışlar. bunlar benim kötü intiba sahibi olmama yeterli .
neyyQ
07.January.2013, 01:42
istenen yüksek bakım ücretleri, ilgisizlik, sorulan soruya verilen seviyesizce cevaplar, bugün git yarın geller. aklınıza ne geliyosa SET group ta mevcut zaten :D
Aykut Aktaş
07.January.2013, 01:50
bitanede ben yapıştırdım gerisinin gelmesi temennisiyle :)
ahmet kaşıkçı
07.January.2013, 01:55
birtanede ben attım hayırlısı inş...
neyyQ
07.January.2013, 01:56
mail@emremotor.com doğrudur dimi?
Emrehan
07.January.2013, 01:58
Böyle ard arda atarsak dikkate alınmayabilir mailler.
Birkaç gün arayla atmak lazım bence.
bahadir
07.January.2013, 01:59
merhaba Bursalı arkadaşlar motorumu sattıktan sonra pek girememiştim foruma bu akşam öle bi dolanayım dedim konuyu gördüm bende onlara gidip öpülenlerdenim :shock: herhangi biryere toplu şikayet edilecekse bende sizinle beraber mail atabilirim maksat çoğunluk olsun ama şu da var onlar rr ın yanında bir kaç markanın daha servisileri bizim eksikliğimiz onlara pek bişi demez zaten yalçın vakit bulursa makine ile ilgilenir yoksa yağmurlu bir günde gel burası boş oluyo der, ali masada ölece durur bişi sorarsın duymaz yani servis gibi değilde self servis gibi ben bir çok kere takımları elime alıp kendim söktüm taktım motoru beklerken :lol: sezona makinayı alınca servis lazım olucak önemli bi konu...
ahmet kaşıkçı
07.January.2013, 01:59
evet ta kendisiiii:D
neyyQ
07.January.2013, 02:07
yalçın aralarındaki vicdanlı ama sistemin içine çektiği adam gibi geldi bana :D
valla arkadaşlar mümkün oldukça yapıştırırsanız mailleri iyi olur.
ozguralic
07.January.2013, 11:11
Orası çok kişiyi motordan soğuttu.Adamlar sattıkları mala inanmıyorlar. Şanzıman ve motor inmeyecekse garanti felan boşverin. Parçaları internetten alın mümkünse kendiniz yapın değilse başka bir usta bulun derim.
Öte taraftan, neredeyse motor ustalarının %90'ı böyle malesef.
CELİL
07.January.2013, 12:53
arkadaşlar sizi desatekliyorum fakat garantisi olan makinaları garantiden çıkarmamak için yetkili serviste garanti kitapcığına kaşe ve imza attırmak gerekli özgür ün dediği gibi şanzuman veya motordan sorun çıkarsa çok zorda kalırsınız iyi rakam tutan yerler bunların dışındakiler önemli değil
organize olup toplu hareket ettiğinizde mutlaka sonuç alınır aynı servis sorunu ankarada da var onlar için merkezle görüşmüştüm yeni servis için aldıgım cevap aynı semtte olmayacak işyeri ruhsatı vergi levhası olan bir usta bulun konuşun biz servis verelim demişlerdi mevcut servislere baskı yapmıyorlar çünki alternatif yerleri yok ama merkeze bolca mail atıp durumdan bilğileri olmalarını sağlamak lazım servisle konuşmaya zorlayabiliriz 8)
neyyQ
07.January.2013, 14:39
arkadaşlar sizi desatekliyorum fakat garantisi olan makinaları garantiden çıkarmamak için yetkili serviste garanti kitapcığına kaşe ve imza attırmak gerekli özgür ün dediği gibi şanzuman veya motordan sorun çıkarsa çok zorda kalırsınız iyi rakam tutan yerler bunların dışındakiler önemli değil 8)
benide düşündüren mevzu bu yoksa adım bile atmam oraya. adamlar ne de olsa garanti patlamasın diye mecburen bize gelicekler havasını benimseyip bizi öpmeye devam ediyorlar. istediği parayı hakedicek bakımı yapsa eyvallah ama nerdeeeee :D
genel merkeze saldırmaya devam.
ozguralic
19.June.2013, 12:29
Duyduğuma göre set grup artık yetkili servis değil
Duyduğuma göre set grup artık yetkili servis değil
Emre Motor'da gözükmüyor an itibariyle
ozguralic
19.June.2013, 14:36
Emre motora yazı yazdım dikkate alırlar mı almazlar mı bilemem sizlerle de paylaşmak istedim. Umuyorum bu niyetimi yanlış yorumlamazlar.
Selamlar,
Ben sizin de bildiği www.regalraptor.net (http://www.regalraptor.net/) sitesine üye ve site üzerinden Bursa'daki Regal raptor kullananları organize eden, elimden geldiğince yardımcı olan biriyim. Ama motorla ilgili çoğu şeyi savunurken, servis konusunda mahçup durumdayız. Neredeyse herşeyi kendimiz yapmak zorunda kalıyoruz. Merkez İstanbuldayken Konya'dan daha uygun fiyatlara parça temin ediyoruz.Sanırım artık Set Grup'da bayilikten çıktı.
Sizden ricam Busa'da bu markaya sahip çıkacak iyi niyetli ustalarla irtibata geçmenizdir. Ben birçok motor tamirhanesinde ustaların önyargısını kırmaya çalışıyorum. Herkesin aklında motorun sahipsiz olduğu parçasının bulunamadığı kafalara kazınmış durumda.
Akıl vermek gibi olmazsa size tavsiyem, küçük çaplı tamircilerden 2-3 tanesini İstanbula davet edip veya yerinde ziyaretle motor hakkında brifing verip parça temini konusunda yardımcı olma garantisi vermeniz. Hepimizin bildiği bişey motoru bayi değil usta satar.
Benim hiçbir motor ustasıyla bir bağım yok fakat işinden memnun kalıp müşteri kazandırdığım 1-2 usta var. İhityaç duyarsanız paylaşabilirim.
İyi çalışmalar
özgür güzel bir girişim olmuş emeğine sağlık firmayı her konuda direk bilğilendirmek onlarında doğru bilgiye sahip olmasını sağlar 8)
set grup hala bursa yetkili servisi ve bayiisi. bakımları motor garantide olduğu için onlara yaptırmaya devam ediyorum. dükkanda 2 spyder 1 beyaz daytona mevcut. geçen marmara sorumlusu murat beyle de servis problemi yüzünden sağlam atıştık telefonda. umuyorum bişeyleri değiştirebiliriz. set group'un motordan adam gibi anlayan ustası dahi yoktu düne kadar. geçen bakıma gittiğimde gördüm birini almışlar işe. usta işi biliyor amma çok lakayit bi tip. imajlarını değiştirecek bi usta bulmalılar.
ha bu arada ben kavga ettikten sonra yetkili servisliği ellerinden almadıysalar eğer tabi :D
Aykut Aktaş
20.June.2013, 14:49
#direndaytona :D:D can olmadı seninle biz girelim bu işe bak müşteri sahamızda hazır :)
ozguralic
20.June.2013, 15:18
Aykut seni buluşmalarda göremedik daha, saatlerin mi denk gelmiyor?
Bu haftasonu kamp var
Can ve sen müsaitseniz katılın
Aykut Aktaş
20.June.2013, 17:15
aynen vardiyalı çalışıyorum can ın da çalışma saatleri değişken benim gibi .. cumartesi 11 e kadar çalışıyorum bu hafta pazar müsaitim
#direndaytona :D:D can olmadı seninle biz girelim bu işe bak müşteri sahamızda hazır :)
mekanik olaylara ben girerim. elektrikte de ben yürürüm diyosan sıkıntı yok :D
Ultragore
21.June.2013, 12:38
Beyler tamirciden benim kadar canı yanan sitede yoktur heralde bursa tayfası ve celil abi çok iti biliyor onlarla tanışmadan önce başıma gelenleri :D ... Bursada motorumu teslim edebileceğim , 250 cc chopper ların ciğerini bilen tek usta Kalender Motor Ali abidir zafer bulvarında..Referansla gidersen eğer daha da farklı davranır adama ..Ben servisten ondan bundan anlamıyorum ..çünkü beni en çok kazıklayanlar büyük motorcular oldu ( 1600 tl gibi ciddi bir param gitti !!) motor yapıldı dediler gül gibi regalimi çöp fiyatına sattım ve mct ile dewam yollara ..Kalender motor Zafer bulvarından aşağı inerken solda kalır ...Telefon 0532 740 01 11 Ali Usta ..
ozguralic
21.June.2013, 13:43
Ben de memnunum o ustadan, Regal'in böyle bir usta ayarlayıp yetki vermesi çok yerinde olurdu.
Ben de memnunum o ustadan, Regal'in böyle bir usta ayarlayıp yetki vermesi çok yerinde olurdu.
merkeze mail atıp teklif edin 8)
Ultragore
21.June.2013, 16:10
Dediğiniz yetkili servis olayı olabilir ..Adam gerçekten çok sewerek yapıyor işini ve dürüst ..Mesela bugün özgürle telefonda konuştuk yaptırdığı bi işi anlattı başka bir tamirciye ve sonrada nasıl çözdüğünü yemin ediorm ben sinir oldum ..Yani usta olduğunu idda eden şahıs önce ya bu sorun neden olabilir diye sormuyor komple değiştirelim biz mantığı .. we işin ilginç kısmı sorunda çözülmüyor ..Bu olaydan benimde çok canım yanmıştı ..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.