Arkadaşlar Bursa'da Set Group dışında yetkili regal raptor servisi var mıdır? Bilgisi olan varsa eğer paylaşabilir misiniz?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD 250-E6c Daytona
Bursa
B Rh (+)Arkadaşlar Bursa'da Set Group dışında yetkili regal raptor servisi var mıdır? Bilgisi olan varsa eğer paylaşabilir misiniz?
RR 250E-9
BURSA
A Rh (+)Malesef yok
SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL
DD 250-E6c Daytona
Bursa
B Rh (+)aslında şöyle bir durum var;
garanti kitapçığında ki servis listesinde set group dışında 4 servis daha gözüküyor, ve listede de set group yok :D muhtemelen kitapçık eski.
Bunlar: Aydın Motosiklet, Çalışkan Ticaret, Elbir Ticaret, Tuna Sport Motosiklet Ltd. Şti.
emre motora bi mail atıp sorayım.
dd 250 e-10
Bursa
0 Rh (+)geçen gittim oraya 3000 bakımı için 125 tl çekti . yağı değişip zinciri yağlanıcaktı yalnızca bende tanıdık bi ustama yaptırdım adam para bile istemedi spyder ı görünce..fazla benimsemeyin bu servis olaylarını milleti yoluyolar gibime geliyo haksızmıyım ?
RR 250E-9
BURSA
A Rh (+)Sevis garantisi olsa ne olacak, bir ariza oldugunda ne hikmetse garanti disinda oluyor. Murat oradan iyice bikti, garantiyi bozmak pahasina baska yere gidiyor artik. Bahsedilen yerden memnun olan duymadim daha.
SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL
dd 250 e-10
Bursa
0 Rh (+)benim öyle bi derdim yok valla hocam 2010 model olduğu için zaten 3. sahibiyim motorlarımıza güzel baktıktan sonra değiştir yağını yağla zinciri sık gevşeyen yerlerini nedir yani 2 civata gevşetip sıkmanın maliyeti 150 tl mi olmalı ? ..showrooma daytona çamurluğu sordum adam ne bileyim ben git karşıda servis var ona sor dediği an bitti orası benim için![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)