Orijinalini görmek için tıklayınız : Sana Kırmızı Çok Yakışıyor! :D
cihan54
23.February.2013, 01:23
Abilerin abisi yüce yeşilimiz. Kıymetlimiz. Artık kıpkırmızı birşey oldu. Eee büyüdü abisi palazlandı. :p
http://img534.imageshack.us/img534/5286/16632198.png
Artık sen inzivaya çekil abim. Yalnızca teknik konularda eksik kaldığımız yerde hızırımız ol.. Böylece çok yorulmaz, vaktini öldürmezsin abim...
Biz yine sensiz yapamayız, ama artık senin adımlarınla aileyi bir arada tutmaya ve büyütmeye birlikte çalışacağız.
Umarım yükünü biraz olsun sırtından alabiliriz, ve miras bıraktığın rengi layıkıyla sahipleniriz.
Senin de kırmızı olmanı başından beri talep ediyordum biliyorsun. SANA KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYOR güzel abim :cheesy:
Seviyoruz seni değerlimiz, iyiki varsın :alkis:
av. Cevdet Yılmaz
23.February.2013, 01:26
Mc sen herseyin en iyisine layiksin,cansin cann:lol:
Basimizdan eksik olmanazarnazar
Emrehan
23.February.2013, 01:32
İyi ki varsın pîrim. nazarnazarnazar
Salih
23.February.2013, 01:37
Artık kıpkırmızı birşey oldu.
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:8)
Hayırlı olsun Celil abi 8)
ağfndrdm
23.February.2013, 01:44
once upon a time this place was a mulberry field
CELİL
23.February.2013, 01:53
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR nazar8)
cihan döktürmüşsün yine teşekkürler 8)
Rona
23.February.2013, 02:04
Oy Oy OOOOOOyyyyyy Her yer admin olmuş..........................nazar
Hayırlı olsun bakalım yakışır abimeeeeeee...............:cheesy:
DR.ALP
23.February.2013, 02:23
tebrikleeeer hepinize...napıyoduk??tabiki ALKIŞnazarnazarnazar
ahmet kaşıkçı
23.February.2013, 02:28
hayırlısı olsun sanada bu yakışır celil abimmm ;))
Rona
23.February.2013, 02:29
Abilerin abisi yüce yeşilimiz. Kıymetlimiz. Artık kıpkırmızı birşey oldu. Eee büyüdü abisi palazlandı. :p
http://img534.imageshack.us/img534/5286/16632198.png
Artık sen inzivaya çekil abim. Yalnızca teknik konularda eksik kaldığımız yerde hızırımız ol.. Böylece çok yorulmaz, vaktini öldürmezsin abim...
Biz yine sensiz yapamayız, ama artık senin adımlarınla aileyi bir arada tutmaya ve büyütmeye birlikte çalışacağız.
Umarım yükünü biraz olsun sırtından alabiliriz, ve miras bıraktığın rengi layıkıyla sahipleniriz.
Senin de kırmızı olmanı başından beri talep ediyordum biliyorsun. SANA KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYOR güzel abim :cheesy:
Seviyoruz seni değerlimiz, iyiki varsın :alkis:
Leeeem Godik sende yeşillenmişsin haydi hayırlısı.....................:cheesy::cheesy::che esy::cheesy:nazarnazarnazarnazar:p:p:p:p
DR.ALP
23.February.2013, 02:31
Cihan heryerde geyik olayı zora gelicek artık di mi..örnek olacak artık yeşil renk8)
Rona
23.February.2013, 02:43
Cihan heryerde geyik olayı zora gelicek artık di mi..örnek olacak artık yeşil renk8)
Doktorcuğum
İnşallah bir tarafları kalkmaz.....
Yoksa ilk terk eden ben olurum bu siteyi......
cihan54
23.February.2013, 02:53
Abi geyik yapıp yapıp silicem artık sanırım galiba :? :mrgreen: :?
Doktorcuğum
İnşallah bir tarafları kalkmaz.....
Yoksa ilk terk eden ben olurum bu siteyi......
Vay :? Posta koydu Atilla abim :? Bi kahvaltı ısmarlasam anlaşabilirmiyiz 8)
ağfndrdm
23.February.2013, 02:55
celile az çektirmedi bu ati birazda size çektirsin:D
Rona
23.February.2013, 02:57
Abi geyik yapıp yapıp silicem artık sanırım galiba :? :mrgreen: :?
Vay :? Posta koydu Atilla abim :? Bi kahvaltı ısmarlasam anlaşabilirmiyiz 8)
Nahvaytaaaaa...................................... ......................
DR.ALP
23.February.2013, 02:58
valla Atilla:hepsi aslan gibi..üstesinden çok rahat gelirler..diğer forumların düzeyi ile bu forumun arasında çoook fark var...buda forumu oluşturan karakterler yüzünden8)..sevgi ve saygı yerinde olmalı..olmazsa dağılır ortalık zaten............
Rona
23.February.2013, 03:05
celile az çektirmedi bu ati birazda size çektirsin:D
seni takdir ediyorum evladımmmmmm...............
burak_332
23.February.2013, 03:06
başt adminiz celil abiye ve diğer çiçeği burnunda moderatörlerimize hayırlı olsun :)
Rona
23.February.2013, 03:15
valla Atilla:hepsi aslan gibi..üstesinden çok rahat gelirler..diğer forumların düzeyi ile bu forumun arasında çoook fark var...buda forumu oluşturan karakterler yüzünden8)..sevgi ve saygı yerinde olmalı..olmazsa dağılır ortalık zaten............
Yaşlar malum......... bizler.............. en azından ben forumla yaşamıyorum ve hayatım bu foruma bağlı değil maaalesef.
Bu forumdaki her kişi kendine münhasırdır.Her kes kendine özgürdür .Bu kurallar ve şertlar değiştiğinde ben de değişirim.Hiç kimse bu güne kadar benim özgürlüğümü kısıtlayamadı kendi ailem bile.............................................. ..........
cihan54
23.February.2013, 03:20
Yaşlar malum......... bizler.............. en azından ben forumla yaşamıyorum ve hayatım bu foruma bağlı değil maaalesef.
Bu forumdaki her kişi kendine münhasırdır.Her kes kendine özgürdür .Bu kurallar ve şertlar değiştiğinde ben de değişirim.Hiç kimse bu güne kadar benim özgürlüğümü kısıtlayamadı kendi ailem bile.............................................. ..........
Abim tamam sakin.. Kim üzdü seni kıyamam.. :|
Zaten özlettin kendini.. Bir hafta sonra görüşcez geyik yapıcaz grgırın dibine vurcaz. Ama, biz geçen ay neysek bir ay sonra da o olucaz. Hep bir aileydik, birşey değişmiycek biz yine bir aileyiz :|
Rona
23.February.2013, 03:43
Abim tamam sakin.. Kim üzdü seni kıyamam.. :|
Zaten özlettin kendini.. Bir hafta sonra görüşcez geyik yapıcaz grgırın dibine vurcaz. Ama, biz geçen ay neysek bir ay sonra da o olucaz. Hep bir aileydik, birşey değişmiycek biz yine bir aileyiz :|
Cihanım ben burada bu akşam quasimodo yu sefilleri vs vs. daha nicelerini arkada bıarkıp sana yazmak isterim.İnşallah bu selayetler ilgili kişileri ilgisiz konumlara getirmezler....................................... .................................................. ........................................
cihan54
23.February.2013, 03:46
Cihanım ben burada bu akşam quasimodo yu sefilleri vs vs. daha nicelerini arkada bıarkıp sana yazmak isterim.İnşallah bu selayetler ilgili kişileri ilgisiz konumlara getirmezler....................................... .................................................. ........................................
Hayırlısı olsun hakkımızda abim. :| sen içini ferah tut yeter.. [smilie=greencolorz:
ozguralic
23.February.2013, 04:04
Celil Abi yeni görevin hayırlı olsun nazar
marlox
23.February.2013, 10:05
abilerin abisi hayırlı olsun yeni görevinde aşarılar...
her yerde geyik yapan ben ile cihanı merak etme ai bundan sonra biz örnek kişiler olcaz...
demi cihanki.....
Erkan 28
23.February.2013, 13:05
Celil Abi yeni görevin hayırlı olsun nazarnazar
cihan54
23.February.2013, 13:27
abilerin abisi hayırlı olsun yeni görevinde aşarılar...
her yerde geyik yapan ben ile cihanı merak etme ai bundan sonra biz örnek kişiler olcaz...
demi cihanki.....
Yoo :? Ne münasebet :?
Emre
23.February.2013, 18:31
Hayırlı uğurlu olsun abi nazar
CELİL
23.February.2013, 18:45
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR nazar8)
mrtckrt
24.February.2013, 09:08
Celil abi hepimiz senden çok şey öğrendik sonuna kadar hakediyorsun valla hayırlı olsun :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.