PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : erittik ne varsa ,tesisat aranıyor :(

mcengiz1982
16.June.2013, 00:34
Selam arkadaşlar
ilk konum bu ve kötü bir şekilde oldu ya neyse hayırlısı;
nasıl olduda o sigorta erimiş gitmiş atmamış anlam veremedim ya kablolar bir sürü yerden erimiş bir halde yolda giderken çıkan dumanla durdum tornavidayı kaptığım gibi farı söküp yangın çıkmasın diye ayırdım ne varsa;
eşimle durduk üzüldük güldük neyse haydi birazda biz taşıyalım diyerek mesafede kalan 2 kmyi iterek evin önüne getirdik motoru.bir kaç firmayı aradım ancak dd150 regal raptor elektrik tesisatı kablo grubunu bulamadım
bilginiz varsa yardım çağrıma cevap verirmisiniz; nerden bulabilirim :(
emre motor ve izmir karşıyaka serviste maalesef yokmuş!:(

CELİL
16.June.2013, 01:12
Selam arkadaşlar
ilk konum bu ve kötü bir şekilde oldu ya neyse hayırlısı;
nasıl olduda o sigorta erimiş gitmiş atmamış anlam veremedim ya kablolar bir sürü yerden erimiş bir halde yolda giderken çıkan dumanla durdum tornavidayı kaptığım gibi farı söküp yangın çıkmasın diye ayırdım ne varsa;
eşimle durduk üzüldük güldük neyse haydi birazda biz taşıyalım diyerek mesafede kalan 2 kmyi iterek evin önüne getirdik motoru.bir kaç firmayı aradım ancak dd150 regal raptor elektrik tesisatı kablo grubunu bulamadım
bilginiz varsa yardım çağrıma cevap verirmisiniz; nerden bulabilirim :(
emre motor ve izmir karşıyaka serviste maalesef yokmuş!:(
Mustafa geçmiş olsun yukarıda linki olan demirtaş motosiklet ali ustada vardır onu arayıp sorabilirsin 8)

mcengiz1982
16.June.2013, 01:25
sağol.arıyayım, yalnız sitesini kontrol ettim tesisata dair bir ibare yok ,elinde varsada sitesine koymasınıda önereyim .

CELİL
16.June.2013, 01:29
sağol.arıyayım, yalnız sitesini kontrol ettim tesisata dair bir ibare yok ,elinde varsada sitesine koymasınıda önereyim .

siteye çok hakim değil o makinalardan anlıyor :mrgreen:
telefondan daha doğru bilği alırsın 8)

marlox
16.June.2013, 10:40
TELEFONDAN MI :d:d:d:d TELEFONDAN BİLGİYİ ALIRSIN AMA ANLARMISIN BİLEMEM :d AİLEYE HOŞGELDİN ÖZGÜL MOTOR VAR İZMİRDE BİR DE ONLARA SOR İSTERSEN YADA TEKNİK MOTOR...

rr250e9kırmızı
16.June.2013, 13:51
merhabalar arkadaşım geçmiş olsun öncelikle bir elektrikçi olarakta elimden geldiğince yardımcı olayım
kablolar erimiş duman çıkmış ama yinede o sigorta niye atmamış diyorsan iki sebebi var
1.kablolar ne kadar yanarsa yansın (+)ve(-)birbirine değmediği sürece o sigorta atmaz.
2.kablolardan aşırı akım çekilir o yüzden yanar buna rağmen sigorta yine atmamışsa sigorta amperin değeri çok yüksektir kolay gelsin