Orijinalini görmek için tıklayınız : Egsoz Yaptırmak isteyen ?
korhan_751
24.June.2013, 14:55
Arkadaşlar ben dahil 5 arkadaş gittik egsozlarımızı yaptırdık ve hepimiz çok memnun kaldık. Bu egsozlar sadece spyder ve daytona modellerine uygun. yaklaşık 1 saatte yapıp veriyor size. işçiliği mükemmel. adamın yeri zeytinburnunda kendisi aslında argon kaynakçısı biz ilk gittiğimizde kendi borularımızı sanayiden alıpta gitmiştik. şimdi boru fiyatı içinde sadece 150 tl ye mal oluyor. kesinlikle tavsiye ediyorum hatta yaptırmadan önce zeytinburnundaki benim işyerime uğrayıp egsozların sesini dinleyebilirsiniz. memnun kalacağınızı garanti ediyorum.
egsozun sesi mükemmel ve çok tok,tadmin edici.
ustanın adı: korkut telefon numarası :0507.390.23.73
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/998390_10200904728073822_60037209_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/10150_10200904726433781_1564211779_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1009758_10200904725393755_1395641904_n.jpg
MaRCoS
24.June.2013, 15:45
bende eski 350 daytona'ma yaptırmıştım, düz boru yapıp veriyorlar, ilk yaptırdığımda benimde hoşuma gitmişti ama sonradan hiç bir fonksiyonu olmadığını farkettim..
Dezavantajları; yakıtı çok yakıyor, sibop ayarlarını bozuyor, bir süre sonra kafa ütülemekten başka bir iş yapmıyor, vss vss...
Avantajları; Trafikte bir ara gazla yol açılıyor...
ekli resim:
http://u1306.hizliresim.com/1b/s/pjhkb.jpg
korhan_751
24.June.2013, 15:49
yakıt konusunda test ettim aynı değerlerde yakıyorum. tabi katalizörünü iptal eden arkadaşlar normalden fazla yakacaklardır.
REALİST
24.June.2013, 16:03
Ben kendim açtım sesi videolardan anladığım kadarı ile ses çok farklı değil, ses konusuna alışmak gerekiyor katılıyorum bazen kafam ütüleniyor ama dışardan bakanlar için daha fazla saygı görüyo diyebilirim.Özet olarak bence bu eksozcu bizim orjinal eksozu açsa yada aynısı gibi yapsa daha hoş olur keza bizim orjinal eksozlar bence özel yapımdan daha şık açık egsoz galiba biraz vibrasyonuda arttırdı özellikle 120 ve sonrası anlaşılıyor öyle yada böyle cupper motor olduğunu eksozu açılınca hissettim8)
korhan_751
24.June.2013, 16:14
Bizim orjinal egsozu açar açmasınada içine perdeler koyması gerek yoksa ses fena şekilde bozuluyor. yaptıranlar arasında egsozları açık olanlarda vardı. bizim yaptırdığımız egsoz borusunun ölçüsü 50 cm böylece ses sadece o dar borunun içinden dışarı çıktığı için ses rahatsız etmiyor tok bir ses veriyor.
istanbul buluşması yapsak keşke :)
REALİST
24.June.2013, 16:41
Kesinlikle haklısın yanyana gelip bakmak lazım uymuyo izinler işte ben yarın izinliyim kös kös oturucam evde seni mi bulsam acaba :mrgreen:
REALİST
24.June.2013, 16:57
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p320x320/1011723_10151664537097567_108336910_n.jpg
Kendisi yapmayı denemek isteyene kılavuz olsun 8)
korhan_751
24.June.2013, 18:13
Kesinlikle haklısın yanyana gelip bakmak lazım uymuyo izinler işte ben yarın izinliyim kös kös oturucam evde seni mi bulsam acaba :mrgreen:
gel bul beni yada ben seni bulayım yada benim mesai bitince buluşalım fark etmez buluşmalara açığım :D
REALİST
24.June.2013, 23:07
yarin aksamustu bakirkoyde isim var donuste uygun biyerde bulusabiliriz.
Anilgardiyan
25.June.2013, 01:20
Ben kendim açtım sesi videolardan anladığım kadarı ile ses çok farklı değil, ses konusuna alışmak gerekiyor katılıyorum bazen kafam ütüleniyor ama dışardan bakanlar için daha fazla saygı görüyo diyebilirim.Özet olarak bence bu eksozcu bizim orjinal eksozu açsa yada aynısı gibi yapsa daha hoş olur keza bizim orjinal eksozlar bence özel yapımdan daha şık açık egsoz galiba biraz vibrasyonuda arttırdı özellikle 120 ve sonrası anlaşılıyor öyle yada böyle cupper motor olduğunu eksozu açılınca hissettim8)
eski spyderımın egsozları katalizöre kadar acıktı , egsozun boru cıkışı fazla kalın oldugu için hiç sıkışmıyordu cıkan hava ve hiç güzel tatmin edici bir chopper sesi gelmiyordu , ki videonu izledikten sonra sesiini duyduktan sonra bunu yine anladım , gaza yüklendiğin zaman o chopper sesi yok sende , vuuuuuu ediyor sadece ama bizim yaptıgımız egsozlarda gaza yüklendiğinde bozulma sıfır ve hep hani sekme sesivarya dıgıdık dıgıdık o geliyor . hani karşılaştırılması bile yapılamaz. 2.konuya gelncede vibrasyon hala sıfır egsozu yaptırdıktan sonra eve dönerken motorda 2 kişiydik 140 ı görmekte zorlanan motor 2 kişi 155 km yaptım . farkıda budur . biraz aydınlık getirmek istedim konuya , saygılar.
orhuntheboy
25.June.2013, 02:32
bende egsoz u kestırmeyı dusunuyodum verdıgınız numarayı aldım en kısa zamanda gıdıp yaptırabılırm ılerısı ıcın skıntı cıkarma durumu varmı ?
wilcomme
25.June.2013, 02:32
Sadece spyder ve daytonayamı oluyor? Yani bende 250-9B var ona takılmaz mı? Fiyat da gayet uygunmuş.
Usta ben de almak isterm fakat Denizli denim birinize yollasam o arkadaş hayrına bana yaptırıp kargolar mı ki? :D ayrıca takması zor mudur halledebilir miyim ki?
korhan_751
25.June.2013, 10:30
yarin aksamustu bakirkoyde isim var donuste uygun biyerde bulusabiliriz.
bana uyar telefonlaşabiliriz 05326588540
bugün kısmetse tugay arkadaşımızın egsozunuda yaptırcaz akşam üstü :)
korhan_751
25.June.2013, 10:32
Usta ben de almak isterm fakat Denizli denim birinize yollasam o arkadaş hayrına bana yaptırıp kargolar mı ki? :D ayrıca takması zor mudur halledebilir miyim ki?
ustanın telefon numarasını verdim onla haberleşirsen eski egsozlarını söküp gönderirsen 1 gün içinde tekrardan sana kargolar : )
korhan_751
25.June.2013, 10:35
bende egsoz u kestırmeyı dusunuyodum verdıgınız numarayı aldım en kısa zamanda gıdıp yaptırabılırm ılerısı ıcın skıntı cıkarma durumu varmı ?
eski egsozlarını alıyosun zaten sıkıldığın zaman tekrardan eskiye dönebilirsin.
sıkıntı çıkarma durumu olmaz. egsozlarını açmaktan çok daha iyi bir uygulama
korhan_751
25.June.2013, 10:36
Sadece spyder ve daytonayamı oluyor? Yani bende 250-9B var ona takılmaz mı? Fiyat da gayet uygunmuş.
250-9b için farklı bir proje lazım onun egsozları biraz farklı gidip gösterirsen usta belki bir yöntem söyler sana
wilcomme
25.June.2013, 11:16
250-9b için farklı bir proje lazım onun egsozları biraz farklı gidip gösterirsen usta belki bir yöntem söyler sana
Hocam ilk mesaja yazmışsın, peki gelip akşam seninkine bir bakabilirmiyim? Hem tanışış oluruz :) hemde bir bakayım, ben bu egsozlardan çok çektim de :)
korhan_751
25.June.2013, 12:14
Hocam ilk mesaja yazmışsın, peki gelip akşam seninkine bir bakabilirmiyim? Hem tanışış oluruz :) hemde bir bakayım, ben bu egsozlardan çok çektim de :)
tabikide gelip bakabilirsin iş yerim zeytinburnunda demirciler sitesisinde : ) egsozcuyada çok yakınım : )
açık adres: seyitnizam mh. şehit er erkan alyanak sk. no:56
akşam 18:00 gibi gelebilirsin : )
serhatsezer
25.June.2013, 12:16
Korkut Usta yı aradım dün, 180 tl fiyat çekti. 150 tl ye yaptırdığınızı öğrendiğim iyi oldu.
Anil önümüzdeki hafta bir ara buluşalım da senin motorun sesini dinleyelim. Hem Yuvacık kampından kalma emanetin var bende. Onu da getiririm. 8)
Arıycam haftaya..
orhuntheboy
26.June.2013, 02:28
Korkut Usta yı aradım dün, 180 tl fiyat çekti. 150 tl ye yaptırdığınızı öğrendiğim iyi oldu.
Anil önümüzdeki hafta bir ara buluşalım da senin motorun sesini dinleyelim. Hem Yuvacık kampından kalma emanetin var bende. Onu da getiririm. 8)
Arıycam haftaya..
Korkut usta kurnaz cıkmıs ne oldu 150 ye anlasabıldın mı bende arıcam yarın bakalm bana ne dicek :D 150 den fazla derse yaptırmam fazla verırırm gıder baska bı yerde yaptırırm
Bir Süre bu şekilde sürün
daha sonra eski egzosa dönme şansınız varsa veya kapalı bir egzoslu bir motoru sürün açık egzosun performansı nasıl düşürdüğü öyle bir anlaşılıyor ki anlatamam..
fiyata göre güzel işçilik çıkmış güle güle kullanın
korhan_751
26.June.2013, 10:45
Bir Süre bu şekilde sürün
daha sonra eski egzosa dönme şansınız varsa veya kapalı bir egzoslu bir motoru sürün açık egzosun performansı nasıl düşürdüğü öyle bir anlaşılıyor ki anlatamam..
fiyata göre güzel işçilik çıkmış güle güle kullanın
katalizörünü iptal ettiren arkadaşlar vardı aramızda bunların hem performansı düşer hemde yakıt sarfiyatı yükselir. ama bende yada anılda katalizör iptali söz konusu değil. inanırmısınız bilmem ama 350 cc lik motorum 140 km ye zoraki çıkarken şu an çok rahat 150 km hıza kadar çıkabiliyor.
korkut usta 200 liradan yapıyor normalde 200 lira üzerinden ne kadar pazarlık yapabilirseniz size o kadar indirim sağlar.
Korkut usta kurnaz cıkmıs ne oldu 150 ye anlasabıldın mı bende arıcam yarın bakalm bana ne dicek :D 150 den fazla derse yaptırmam fazla verırırm gıder baska bı yerde yaptırırm
Orhun cumartesi gunu bende gidecegim yaptırmadıysan beraber gidelim numaram 507 272 25 68
REALİST
27.June.2013, 15:05
katalizörünü iptal ettiren arkadaşlar vardı aramızda bunların hem performansı düşer hemde yakıt sarfiyatı yükselir. ama bende yada anılda katalizör iptali söz konusu değil. inanırmısınız bilmem ama 350 cc lik motorum 140 km ye zoraki çıkarken şu an çok rahat 150 km hıza kadar çıkabiliyor.
korkut usta 200 liradan yapıyor normalde 200 lira üzerinden ne kadar pazarlık yapabilirseniz size o kadar indirim sağlar.
Kredi kartı geçermi? :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
korhan_751
27.June.2013, 16:49
kredi kartı geçmiyor mafelez :D
kredi kartı geçmiyor mafelez :d
geçse iyiydi :|
kredi kartı geçmiyor mafelez :D
Korhan kardeş dün bende egzost ları yaptırdım korkut ustaya yalnız 30 km yol gittim eve vardıgımda egzosta renk degişimini fark ett,m s,z,nkilerdede oldumu.
korhan_751
01.July.2013, 16:02
evet katalizörden sonraki kısımda renk değişimi oluyor ısıdan kaynaklı,komple sararmıyor sadece katolizörden sonraki kısımda oluyor.
egsozun sesi seni mutlu ettimi ?
snopy413
01.July.2013, 23:11
benim spyderin egzosları full acık bide açma kapama düğmesi yaptırdım istediğin gibi kapat ya da yarım ac yada tam ac aynı şahinciler gibi dediğiniz sararma benim egzosda yok cok şükür 4-5 aydır biniyom yakıtta düştü cekişi yükseldi manyak oldu tavsiye ederim
evet katalizörden sonraki kısımda renk değişimi oluyor ısıdan kaynaklı,komple sararmıyor sadece katolizörden sonraki kısımda oluyor.
egsozun sesi seni mutlu ettimi ?
Evet :cheesy:
benim spyderin egzosları full acık bide açma kapama düğmesi yaptırdım istediğin gibi kapat ya da yarım ac yada tam ac aynı şahinciler gibi dediğiniz sararma benim egzosda yok cok şükür 4-5 aydır biniyom yakıtta düştü cekişi yükseldi manyak oldu tavsiye ederim
Slm kardeş bu kapama acma dügmesi ne için yaw. valla anlamadım 8)
ilhanerg
02.July.2013, 17:53
Merhaba arkadaşlar bende bu kervana 1 haftadır yeni aldıgım spyder'im ile katılmış bulunuyorum egsoz konusunda ses olarak bende şikayetcigim ve kartalda ercan ustaya gittim www.ercanmotorcycle.com orda bi egzoz denedik ve ben bu motordan boyle bı ses alabılecegımı dusunmemıstım fıyat olarak ne yazık kı yuksek ama ılerlıyen gunlerde kesınlıkle ercan ustadan yaptırıcam egsozumu ınternetten olsun yada dısardıda baska yerlerde egsoz yaptıranları dınledım bu kadar temızını gormedım yaptırdıdak sonra ılk fırsatta sızler ıle paylasıcagım...
snopy413
02.July.2013, 20:39
egzos sesini kısıp acıyor
snopy413
02.July.2013, 20:42
illa bi ustaya gitmene gerek yok bu krom boru yapanlara git sadece boş boru yaptır aynısından tamam hem ucuz hem kalite
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.