PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Led sinyal uygulaması yardım lütfen

marlox
10.July.2013, 12:06
Arkadaşlar geçen gün nacizhane sağ lobum ile sol sinyalimi kırdım :D

e tabi yeni sinyal alayım dedim ve gidip aşağıdaki sinyalleri aldım
http://img399.imageshack.us/img399/8098/16814696qw5ow7.jpg

fakat bağladığımda flaşör yük algılamadığı için sinyaller sürekli yanık kalıyor ( daha doğrusu aslında yanıp söyora ancak o kadar hızlı yanıp sönüyor ki biz sürekli yanıyor sanıyoruz )

bu durumda sinyallere direnç bağlamam gerek fakat kaçlık direnç bağlayacağımı siz daha önce bu uygulamayı yaptıysanız bilirsiniz diye sizlere sorayım dedim... şimdiden teşekkür ederim... saygılar sevgiler...

CELİL
10.July.2013, 12:17
engin sinyaller güzelmiş güle güle kullan 8)
led sinyallerin doğru çalışabilmesi için flaşörü değiştirmen gerekli led sinyale uyumlu elektronik flaşörlerden takman gerekli o zaman düzgün çalışır 8)

marlox
10.July.2013, 12:21
abi sinyallerden sadece arkadakileri değiştiriyorum öndekiler aynı kalacak bu nedenle flaşör ü değiştirmek öndeki sinyali etkiler mi?

CELİL
10.July.2013, 12:37
abi sinyallerden sadece arkadakileri değiştiriyorum öndekiler aynı kalacak bu nedenle flaşör ü değiştirmek öndeki sinyali etkiler mi?

denemek lazım değiştiren herkes takım değişitirdiğinden böyle bir durum olmamıştı 8)

marlox
10.July.2013, 13:17
öndekilere uygun sinyal bulamıyorum ki kelepçeli sinyal olduğundan kolay bulunmuyor yoksa bir dk düşünmem onları da değiştiririm.... :D

CELİL
10.July.2013, 13:27
öndekilere uygun sinyal bulamıyorum ki kelepçeli sinyal olduğundan kolay bulunmuyor yoksa bir dk düşünmem onları da değiştiririm.... :D
ben değiştirdim eski sinyalleri komple söküp atıyorsun yeni sinyalleri sinyallerin sağında bulunan sarı kedi gözlerini söküp oraya küçük bir L ayak kıvırıp vidalıyorsun üzerine sinyalleri bağlıyorsun oluyor 8)

Rona
10.July.2013, 13:38

Sinyallerin 2 tanesi normal 2 tanesini led taktığında yanıp sönme hızı normalden hızlı ama çok aşırı şekilde değil.

Sinyal verildiği gayet net olarak anlaşılıyor.8)

marlox
10.July.2013, 16:22
yok abi anlaşılmıyor sürekli yanıyor :D

Rona
10.July.2013, 17:22
yok abi anlaşılmıyor sürekli yanıyor :D

Bu durumda led sinyallere uygun flaşör almaktan başka seçenek kalmıyor dirençte lehimliyebilirsiniz ama kaç ohm luk olur bilemem.