PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam

gezeribo
23.January.2014, 16:49
Selam arkadaşlar, 50 yaşından sonra motor merakımı uzun incelemeler neticesinde Regal de noktaladım ve 250 spyder sahibi oldum tabi bunun etkisi ışıl motor oldu.
Dediğim gibi 50 sinden sonra merak başlayınca ciddi sorunlar la karşı karşıya kaldığımı gördüm, bunun başında otomobil mantığından çok uzak oluşu .
Ne yazık ki Başkent bile olsa motor kültürünün yerleşmemiş olması.
3-4 Aylık seyis liği olan biri olarak zaman zaman soracağım sorularla belki tebessüm edip ne işin var bu saatten sonra kulvarımızda diyebilirsiniz.
Doğru bilgilendireceğinizi düşünerek şimdiden teşekkür ederim.

Fatih
23.January.2014, 17:03
Hoşgeldin abicim foruma.Regal hakkında tüm soruları bu forumda bulabilirsin.Keyifli forumlar.

Emrehan
23.January.2014, 17:14
Hoşgeldiniz İbrahim Bey. Yeni Spyder'ınız hayırlı uğurlu olsun. nazar

Ortada ortak bir tutku ve merak olduktan sonra yaşlarımızın hiç bir önemi yok. Sizinle aynı kulvarda olmaktan mutluluk duyarız. 8)

Soracağınız sorulara herkesin elinden geldiğince doğru ve tatmin edici cevaplar vermeye çalışacağından emin olabilirsiniz. Çünkü çoğumuz bildiklerimizi forumda sorarak öğrendik. :D

gezeribo
23.January.2014, 17:35
Yakın ilginize teşekkürler.

sercan.m
23.January.2014, 17:46
ibrahim abi hayırlı olsun elimizden geldiğince herkes yardımcı olmaya çalışır makinenin resimlerini bekliyoruz :)

cihan54
23.January.2014, 18:07
Camiamıza ve meclisimize hoşgeldiniz :happy:

CELİL
23.January.2014, 18:08
Merhaba İbrahim bey aramıza hoş geldiniz :)
Yeni spyder iniz hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin 8)
Motor sevdasının yaşı olmaz bundan sonra tadını çıkartım aradaki açığı kapatırsınız bizler her konuda elimizden geldiğince yardımcı oluruz 8)

Zafer
23.January.2014, 18:09
Selam arkadaşlar, 50 yaşından sonra motor merakımı uzun incelemeler neticesinde Regal de noktaladım ve 250 spyder sahibi oldum tabi bunun etkisi ışıl motor oldu.
Dediğim gibi 50 sinden sonra merak başlayınca ciddi sorunlar la karşı karşıya kaldığımı gördüm, bunun başında otomobil mantığından çok uzak oluşu .
Ne yazık ki Başkent bile olsa motor kültürünün yerleşmemiş olması.
3-4 Aylık seyis liği olan biri olarak zaman zaman soracağım sorularla belki tebessüm edip ne işin var bu saatten sonra kulvarımızda diyebilirsiniz.
Doğru bilgilendireceğinizi düşünerek şimdiden teşekkür ederim.

İbrahim Abi hoşgeldin RR Ailesine İnşallah daimi olursun Tekerine taş degmesin.

MERTUNC
23.January.2014, 18:36
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. RegalRaptor ailesi gerçekten sıcak bir aile.

Melih
23.January.2014, 21:39
Abi hoşgeldin bu heyecanın yaşı olmadığını bir kez de sen göstermiş oldun.. Dediğin bayiden ben de spyderimi 1-2 içinde almış olacağım farklı bir heyecan bende de var..

emirhano
24.January.2014, 01:43
Hoş geldiniz aramıza.

pegasus
24.January.2014, 03:07
Merhaba aramıza hoş geldiniz .
hayırlı olsun. Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin

Ömer
24.January.2014, 11:17
Hoş geldiniz, bu işin yaşı, dili, dini; ırkı, cinsiyeti yok. İçinde bu sevgiyi taşıyan herkes günün birinde bu sevgisini bir şekilde kucaklıyor. Demek ki sizinde zamanınız yeni müsait olmuş. Tekrar hoş geldiniz motorunuz hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli geziler...