PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Superlight 200cc den egzos düzenlemesi

BohemAmca
26.July.2014, 21:44
merhaba sevgili dostlar;
Gecen hafta satın aldığım motorunu yavaş yavaş kendi istediğim hale getirmek istiyorum. Evimin garajında on çamurluk on rüzgarlık sisy bar ve heybeleri kendim çıkardım. Şuan ki niyetin ise motorumun sesi :mrgreen:
İstediğim ise; tok bir ses sahibi olması. Delmek ve filtreleri çıkarmak anladığım kadarıyla sesi cırtlak yapiyor. Benim istediğim motorun sesi. V motor bloguna sahip anladığım kadarıyla bu makinalar. Bana egzos dan tok ve tüm mahalleyi küfür ettirmeyecek "Harley midir ula bu" dedirtecek bir sese sahip olabilir miyim abilerim kardeşlerim selamlar sevgiler.

KamilErgün
27.July.2014, 01:22
Hayırlı olsun. Diğer sorularının cevabını bilmiyorum ama V motor değil tek silindir ve yağ soğutmalı motora sahip olduğunu biliyorum.

CELİL
27.July.2014, 11:07
Egsozdan 2 şekilde yüksek ses alırsın
1 - ekonomik olan orjinal egsozun içini boşaltmak ses yüksek olur ama çok kaliteli olmaz
2- özel egsoz yaptırmak bu işlem yüksek rakamlara yapılıyor ama kaliteli tok ses alabiliyorsun 8)

özgürr
27.July.2014, 13:35
Üzülerek söylüyorum ama Harley midir bu demez kimse 200 cc motordaan o sesi alamazsin :(

Tanju Mayda
28.July.2014, 01:43
Her yüksek ses HD lerin sesi gibi olmuyor ne yazık ki.İşi bilen zaten anlar da, işi bilmeyenlerin dikkatini çeker tabiiki:)

BohemAmca
29.July.2014, 22:23
Derdim çok abartılı sesler almak değil ama varolan sesi biraz toklastirmak. Simdi bu egzos delme gibi islemler motorun cekisine yakıt harcamasına ve herhangi bir performans düşüklüğüne sebep olur mu? Cevaplariniz için teşekkürler.

Bahadır
29.July.2014, 22:31
Ben boş borudan egzos yaptırdım yakıt tüketimini etkilemedi.varolan egzosu boşaltmakta etkilemez bence. 20 kuruş yakıyosa 21 yakar en fazla