PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çok Güzel Dostlarım Var Benim!

Emrehan
06.September.2014, 00:19
Ne kadar güzel dostlarım var yahu... nazar

Fazla duygusala bağlamadan konuya gireyim;

Bu akşam eşim hanımefendiyle alışveriş merkezinden çıkarken Kızılay'ın ortasında ellerinde pasta ve hediyelerle önüme fırlayıverip en mutlu anlarımdan birini yaşatan Reşat ve eşi Serap, Erkan, Levent Abi, Bülent Abi, Uğur Abi, Melih, Ercan, Eren ve telefonla doğum günümü kutlayıp katılamadığı için üzüntüsünü bildiren Anılcığım başta olmak üzere tüm RR ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorm.

Bu ailenin bir parçası olmaktan bir kez daha gurur duydum bu güzel dostlarımı karşımda görünce.

Herkesin böyle dostları olsa dünyada ne savaş olur ne de suç işlenir. Ciddiyim! Dünyayı güzellik kurtaracak!

Dostlarımla Kızılay'ın göbeğinde şamatadan sonra bir de Tunalı'ya akıp sokakta biralarımızı yudumladık; fevkaladenin fevkinde bir doğum günü kutlaması oldu ben ve eşim için.

Eşimin de bu kadar güzel dostlarım olduğu için benimle gurur duymasını sağladığınız için ayrıca teşekkür ediyorum hepinize. Kendisi diyor ki; "dünyanın en iyi dostlarına sahip adamı" yarışması olsa kesin kazanırmışım. :cheesy: Bence de kazanırım.

Reşat'ımın özdeyişiyle sözlerime son veriyorum; EVRİTİNGİNİZE AY LAV YU!!! nazar nazar nazar

aidikurt
06.September.2014, 00:32
Valla son zamanda herkes bu aileden sevgiyle bahsediyor ınanın gözlerim yaşarıyor 8 yıl önce bu foruma kurarken inanın böyle olacağını ben bıle tahmın etmemıstım Allah azımızın tadını bozmasın.

faruknergiz06
06.September.2014, 00:44
sağlıklı mutlu sevdiklerinle birlikte iyi seneler emrehan... :)

Emrehan
06.September.2014, 00:49
sağlıklı mutlu sevdiklerinle birlikte iyi seneler emrehan... :)

Abim çok teşekkür ederim.

caglar
06.September.2014, 00:55
emrehan abim iyi ki dogmuşsun:mrgreen: bugün gelemedim ama ruhum ordaydı :( .BÜYÜK BAŞGAN ÇOK YAŞA:p

özgürr
06.September.2014, 00:57
Emrehan abi iyiki doğdun :) harika bi yazı olmuş allah birliginizi beraberliginizi bozmasin :) istanbuldan selamlar :)

Erkan
06.September.2014, 01:35
Ne guzel dedin abim benim 'Dunyayi guzellik kurtaracak' . Nice yillara hep beraber. Iyi ki varsin...:)

Salih
06.September.2014, 01:38
Sen böyle bir muameleyi hak edecek bir dostsun, Allah yolunu hep açık etsin. 8) Doğum günün kutlu olsun :)

Tanju Mayda
06.September.2014, 03:07
İnsanlar ne ekerse onu biçiyorlar aslında Emrehan kardeşim.Her iki tarafında güzelliği ile olaylarda tabiiki mutlu son.Aynı chopper ruhunu paylaşan, aynı zevke sahip olan insanlarla bir de yol yapıldığında birliktelikler inanılmaz boyutlara ulaşabiliyor işte sizin yaşadıklarınız gibi.
Hep böyle olunması, hep böyle kalınması temennilerimle:)))

CELİL
08.September.2014, 21:51
Emrehan biraz geç oldu ama malüm şehir dışındaydık
Emrehan Doğum Gününü Tekrar Kutlar Bir Ömür Boyu Mutluluklar Dilerim nazar
Senin gerçekten çok temiz dürüst adam gibi adam olmanın getirisi olarak çevrendede aynı güzelliklerde insanlar oluyor nazar
Allah bu güzel Ailemizi nazardan saklasın nazar
Müthiş güzel bir jest olmuş
http://i.hizliresim.com/Y3zJY2.jpg

http://i.hizliresim.com/Don9Qo.jpg

http://i.hizliresim.com/2vG5D2.jpg

Levent
09.September.2014, 10:12
Tekrar nice senelere kardeşim. Mutlu, sağlıklı, güzel bir hayatın olsun.

M.Mert
09.September.2014, 10:30
Abi biraz geç olsa da nice senelere tüm sevdiklerinle sağlıklı mutlu ömür diliyorum. son dakika çıkan iş durumundan dolayı gelemesem de süprizi yapan yanında olabilen dostlarım kadar heycanlandım. İyiki varsın süperman:cheesy::?::p

Ömer
09.September.2014, 10:48
Sevdiklerinle nice yaşlara Emrehan...

Zafer
09.September.2014, 14:19
Mutlulugun ve DOSLUGUNUZ DAİMİ OLSUN KARDEŞİM.