Ne kadar güzel dostlarım var yahu...
Fazla duygusala bağlamadan konuya gireyim;
Bu akşam eşim hanımefendiyle alışveriş merkezinden çıkarken Kızılay'ın ortasında ellerinde pasta ve hediyelerle önüme fırlayıverip en mutlu anlarımdan birini yaşatan Reşat ve eşi Serap, Erkan, Levent Abi, Bülent Abi, Uğur Abi, Melih, Ercan, Eren ve telefonla doğum günümü kutlayıp katılamadığı için üzüntüsünü bildiren Anılcığım başta olmak üzere tüm RR ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorm.
Bu ailenin bir parçası olmaktan bir kez daha gurur duydum bu güzel dostlarımı karşımda görünce.
Herkesin böyle dostları olsa dünyada ne savaş olur ne de suç işlenir. Ciddiyim! Dünyayı güzellik kurtaracak!
Dostlarımla Kızılay'ın göbeğinde şamatadan sonra bir de Tunalı'ya akıp sokakta biralarımızı yudumladık; fevkaladenin fevkinde bir doğum günü kutlaması oldu ben ve eşim için.
Eşimin de bu kadar güzel dostlarım olduğu için benimle gurur duymasını sağladığınız için ayrıca teşekkür ediyorum hepinize. Kendisi diyor ki; "dünyanın en iyi dostlarına sahip adamı" yarışması olsa kesin kazanırmışım.Bence de kazanırım.
Reşat'ımın özdeyişiyle sözlerime son veriyorum; EVRİTİNGİNİZE AY LAV YU!!!![]()
![]()
![]()

DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
Bence de kazanırım.