Arkadaslar selam.. Benim bi daytonam var.. Iki kisi bindigimizde yani artciyla en ufak cukurda arka camurluk tekere surtuyo ne yapmam lazim:( (on lastik havasi 30 arka 34)
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaslar selam.. Benim bi daytonam var.. Iki kisi bindigimizde yani artciyla en ufak cukurda arka camurluk tekere surtuyo ne yapmam lazim:( (on lastik havasi 30 arka 34)
arka amortisörü ayarla RR klasiklere 3 Konumu sanırım seninkisindede aynı .kolay gelsin
1 dakikalık bir iş numaralar yumuşaktan serte doğru gidiyor yani 1 numara en yumuşak ayar ona göre ayarlarsın.herhangi bir motorcuda vardır anahtarı
pekı cok teşekkür ederim..
Amortisör ayarı yapılması gerek doğru fakat ayar klasik kasalar gibi kolay değil daytonanın amortisörü şase altında gizli ayarı servis yapabilir
Zaten servis dışında bir yere gidemem celil abi. Ayarı kaç olması gerekiyo? Ben forumdan takip ettiğim üzere artçılı kullanımda ön 30 arka 34 olması lazım denmiş. O şekilde hava ayarlarını yaptığım halde artçılı seyahatlerde çamurluk sürtüyo ufacık bi çukurda bile ?
Koltuğu sökünce altında plastik silindir bir takoz olması lazım. Eğer o takoz kırıldıysa ve yerinden düştüyse yine sürtme yapar. Bu Parça takılı olduktan sonra diğer arkadaşların da dediği gibi serviste amörtisörleri sonuna kadar sıktırdım mı işlem tamamdır ;)