Arkadaslar selam.. Benim bi daytonam var.. Iki kisi bindigimizde yani artciyla en ufak cukurda arka camurluk tekere surtuyo ne yapmam lazim:( (on lastik havasi 30 arka 34)
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor 250e-6c
Ankara
AB Rh (+)Arkadaslar selam.. Benim bi daytonam var.. Iki kisi bindigimizde yani artciyla en ufak cukurda arka camurluk tekere surtuyo ne yapmam lazim:( (on lastik havasi 30 arka 34)
REGAL RAPTOR
DİYARBAKIR
B Rh (+)arka amortisörü ayarla RR klasiklere 3 Konumu sanırım seninkisindede aynı .kolay gelsin
REGAL RAPTOR
DİYARBAKIR
B Rh (+)1 dakikalık bir iş numaralar yumuşaktan serte doğru gidiyor yani 1 numara en yumuşak ayar ona göre ayarlarsın.herhangi bir motorcuda vardır anahtarı
Regal Raptor 250e-6c
Ankara
AB Rh (+)pekı cok teşekkür ederim..

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Amortisör ayarı yapılması gerek doğru fakat ayar klasik kasalar gibi kolay değil daytonanın amortisörü şase altında gizli ayarı servis yapabilir
Regal Raptor 250e-6c
Ankara
AB Rh (+)Zaten servis dışında bir yere gidemem celil abi. Ayarı kaç olması gerekiyo? Ben forumdan takip ettiğim üzere artçılı kullanımda ön 30 arka 34 olması lazım denmiş. O şekilde hava ayarlarını yaptığım halde artçılı seyahatlerde çamurluk sürtüyo ufacık bi çukurda bile ?
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
Yamaha XVS 950 Midnightstar
İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Koltuğu sökünce altında plastik silindir bir takoz olması lazım. Eğer o takoz kırıldıysa ve yerinden düştüyse yine sürtme yapar. Bu Parça takılı olduktan sonra diğer arkadaşların da dediği gibi serviste amörtisörleri sonuna kadar sıktırdım mı işlem tamamdır ;)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)