Size bir sorum var.. lütfen aşağıdaki basit ankete katılırsanız sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim..
Hangimizin motorunda;
- Motosiklet ilk yardım seti bulunduruyor?
Yazdırılabilir Görünüm
Size bir sorum var.. lütfen aşağıdaki basit ankete katılırsanız sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim..
Hangimizin motorunda;
- Motosiklet ilk yardım seti bulunduruyor?
İlk yardim setim yok ama bi yangın söndürme cihazı var cantamda.. Canimdan çok motorumu düşünüyorum gibi oldu:)
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben motoru alalı 1 ay kadar oldu şu sıralar kış yatıyor zaten otoparkta ve çanta takımım eksik alır almaz temin edicem : )
İbrahim Yılmaz iyi hatırlattın yangın tüpüde gerekli bişey çantada bulunmalı kendimiz kadar motorumuzuda düşünmeliyiz..
:)
Bende biraz alet edevat,eldiven gozluk vs ve patlak lastik spreyi var.Bide bir iki ufak tefek ivir zivir.
Bendede yok hiç olmadı motorda çantası olanlar için olabilir ama çanta yoksa koyacak yerde yok
Allah göstermesin hafif yaralanmalı durumlarda işe yarar ama bilinç kaybı olan durumlarda yardıma gelen kişiler ilk yardım setinin çantada olduğunu bilemez ve bir yararı olmaz :(
Sırt çantasında (sargı bezi, batikon, açılmamış pet şişe su, bant, pamuk var) ancak ilk yardım çantasında olması gereken şeyler bunlarla sınırlı değil.
onun için yok diyorum.
Tabii bunları da KENDİM İÇİN TAŞIMIYORUM8)
Benim cüzdanımda 1 adet yara bandı var ama o sayılmaz herhalde :p:cheesy:
Keşkelerle yaşamamak için bulundurmamız gerek. Bize olmasada başkasına faydalı olur Ama bunları düşünmüyoruz. E pamuk işinede hoca baktığı için rahatız tabi :p:::::
Ben hayır olarak oluyorum ama ilk kez duymadım. Aslında benim herzaman çok ihtiyacım oldu nedense alipta bi kerenara koymadım iyi hatırlattınız. Bir sağlık çantası yapıp motorun yan çantalarını koyucam.