Size bir sorum var.. lütfen aşağıdaki basit ankete katılırsanız sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim..
Hangimizin motorunda;
- Motosiklet ilk yardım seti bulunduruyor?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Size bir sorum var.. lütfen aşağıdaki basit ankete katılırsanız sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim..
Hangimizin motorunda;
- Motosiklet ilk yardım seti bulunduruyor?
Regal Raptor DD250 2006 model
İzmir - Bayraklı
0 Rh (+)İlk yardim setim yok ama bi yangın söndürme cihazı var cantamda.. Canimdan çok motorumu düşünüyorum gibi oldu
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)ben motoru alalı 1 ay kadar oldu şu sıralar kış yatıyor zaten otoparkta ve çanta takımım eksik alır almaz temin edicem : )
İbrahim Yılmaz iyi hatırlattın yangın tüpüde gerekli bişey çantada bulunmalı kendimiz kadar motorumuzuda düşünmeliyiz..
![]()
Honda Shadow Vlx 600
İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Bende biraz alet edevat,eldiven gozluk vs ve patlak lastik spreyi var.Bide bir iki ufak tefek ivir zivir.
Daytona Army - Dragstar 650 Classic - Shadow Vlx 600

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Bendede yok hiç olmadı motorda çantası olanlar için olabilir ama çanta yoksa koyacak yerde yok
Allah göstermesin hafif yaralanmalı durumlarda işe yarar ama bilinç kaybı olan durumlarda yardıma gelen kişiler ilk yardım setinin çantada olduğunu bilemez ve bir yararı olmaz :(
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)Sırt çantasında (sargı bezi, batikon, açılmamış pet şişe su, bant, pamuk var) ancak ilk yardım çantasında olması gereken şeyler bunlarla sınırlı değil.
onun için yok diyorum.
Tabii bunları da KENDİM İÇİN TAŞIMIYORUM![]()
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Benim cüzdanımda 1 adet yara bandı var ama o sayılmaz herhalde![]()
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Keşkelerle yaşamamak için bulundurmamız gerek. Bize olmasada başkasına faydalı olur Ama bunları düşünmüyoruz. E pamuk işinede hoca baktığı için rahatız tabi![]()
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Ben hayır olarak oluyorum ama ilk kez duymadım. Aslında benim herzaman çok ihtiyacım oldu nedense alipta bi kerenara koymadım iyi hatırlattınız. Bir sağlık çantası yapıp motorun yan çantalarını koyucam.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)