Merhaba arkadaşlar ben Uğur. Bende bugün Regal Raptor DD150 modelini satın aldım yarın inşallah elimde olacak. Herkese merhaba demek istedim.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
iyi günler.
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba arkadaşlar ben Uğur. Bende bugün Regal Raptor DD150 modelini satın aldım yarın inşallah elimde olacak. Herkese merhaba demek istedim.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
iyi günler.
Merhaba Uğur aramıza hoş geldin yeni RR 'un Hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan nazar 8)
RR'a hoş geldin
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uğur hoşgeldin. Motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle. Yolunda farinda hep açık olsun
Uğur RR forumlarina hosgeldin.. Hayırlı Uğurlu olsun nazar toplantı etkinliklerde ve forumda seni aktif gormek ten mutluluk duyarız..
Not: Başkanım arkadaş yeni konuyu tanışma bölümüne tasirmisin mümkünse..
çok teşekkürler. İnşallah bende aktif olacağım site içinde organizasyonlara katılacağım çok isterim çünkü. öncelikle iyi bi kendimi geliştirmem lazım sizlerın sayesınde olacak bu. ve cok sorularım olabılır sizlere :)
Adaşım aramıza hoşgeldin. Motorun hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler. 8)
Uğur, aramıza hoş geldin. Yeni makinan hayırlı olsun.nazar
Kazasız sorunsuz, gönlünce km.'ler dilerim.
Uğur RR ailesine hoşgeldin. Motorun hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler.
Aramıza hoşgeldin, motorun hayırlı olsun, güzel günlerde bin 8)