-
Kaza :(
Herkese iyi geceler. Bugun Ank grup toplantısına giderken kaza geçirdim. Sola dönen bir taksi benim gecmemi beklemeden üzerime kırdı ve ben sağa doğru kaçarak fren yaptın motor sağ tarafa yattı. Öncelikle ben de sıkıntı yok. Taksi ile çok yakın lastik ama çarpışma olmadı. Ben yine de kazaya sebebiyet vermekten şikayetçi olup ekip çağırdim ve tutanak tutturdum.Motora gelirsek çok şükür sadece fren pedal takımı kırıldı.kromajlarda ya da diğer mekanik bir sıkıntısı yok. Yeni aldığım heybe çanta hava yastığı gibi ise yaramış. Şimdi baktım 470 lira sıkışmış. Ben şimdi bakalım merak ediyorum yarın nasıl bir rapor çıkacak. Kazaya sebebiyet den şikayetçi oldum. Çıkan raporu sizlerle de paylasirim. Belki ileride bu tarz kazlarada referans olur. Belki daha önce yaşayana varsa ne oldu yaşarsa sevinirim. Bugün hem sannsiz hem de sonuca bakarsak şanslı bir günüm diyeyim. Bakalım yarın ne olacak?:soru?
Bu arada beni yalnız bırakmayan kardeşlerine de tesekkur ederim. Gerek gelerek gerek arayarak ilgilenen tüm RR ailesine tesekkur ederim!
-
Abi çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun..
-
Erdem abi çok geçmiş olsun.. ALLAH beterinden korumuş.. Yol senin hakkın ise büyük ihtimal karşı tarafa kalır ihale.. Sende bişey olmamasina sevindim..
-
Evet kardeşim ben de maddi hasara sebep oldu diye ısrarcı oldum. Taksiciye kalsa ben sana bir carpmadim diye kaçmaya çalıştı. Aldora da resimler var. Buna şükür ne diyelim. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.
-
gecmis olsun abi... beterinden korusun..
-
Abi geçmiş olsun Allah beterinden korusun
-
Erdem abi çok geçmiş olsun. Önemli olanda sende bişey olmaması. Çok şükür. Bu iyi haber.. inşallah raporda iyi sonuçlanır. Durumu çözersin. Rabbim bidaha göstermesin.
-
Geçmiş olsun, sizde bişey olmayışı en güzel yanı
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Erdem çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun ucuz atlatmışsın :(
Motora gelince karşı taraftan masrafı alamazsan pedal takımına o kadar para verme oto sanayilerde argon kaynağı ile sağlam orjinal gibi kaynatıyorlar 20-30 tl alıyorlar
-
Erdem abicim sizler bizim için değerlisiniz. Abimiz kardeşimiz dostumuz bekledik biz sizi tabiki her derdimizde sıkıntımız da birbirimizi arayıp yardım isteyeceğiz. Allahtan sende bir şey yok .motorda da fazla bir şey yok sadece pedal ve manet değişecek. İnşallah onuda sigorta halleder. Sizleri öz abim gibi seviyorum .ne zaman bir derdiniz sıkıntınız olsa koşmak yetişmek yardım etmek boynumuzun borcudur. Tekrardan geçmiş olsun