Herkese iyi geceler. Bugun Ank grup toplantısına giderken kaza geçirdim. Sola dönen bir taksi benim gecmemi beklemeden üzerime kırdı ve ben sağa doğru kaçarak fren yaptın motor sağ tarafa yattı. Öncelikle ben de sıkıntı yok. Taksi ile çok yakın lastik ama çarpışma olmadı. Ben yine de kazaya sebebiyet vermekten şikayetçi olup ekip çağırdim ve tutanak tutturdum.Motora gelirsek çok şükür sadece fren pedal takımı kırıldı.kromajlarda ya da diğer mekanik bir sıkıntısı yok. Yeni aldığım heybe çanta hava yastığı gibi ise yaramış. Şimdi baktım 470 lira sıkışmış. Ben şimdi bakalım merak ediyorum yarın nasıl bir rapor çıkacak. Kazaya sebebiyet den şikayetçi oldum. Çıkan raporu sizlerle de paylasirim. Belki ileride bu tarz kazlarada referans olur. Belki daha önce yaşayana varsa ne oldu yaşarsa sevinirim. Bugün hem sannsiz hem de sonuca bakarsak şanslı bir günüm diyeyim. Bakalım yarın ne olacak?
Bu arada beni yalnız bırakmayan kardeşlerine de tesekkur ederim. Gerek gelerek gerek arayarak ilgilenen tüm RR ailesine tesekkur ederim!

RR DAYTONA
Ankara
AB Rh (+)