Herkese merhabalar. Bornovada öğrenciyim yaklaşık 4-5 bin kilometrelik yol ve 100 cc Mondial motorumda edindiğim tecrübelerimi katlamak amacıyla aranıza katıldım :) Umarım benim de size bi faydam olur. Mutlu günler geçirmemiz dileğiyle. :)
Yazdırılabilir Görünüm
Herkese merhabalar. Bornovada öğrenciyim yaklaşık 4-5 bin kilometrelik yol ve 100 cc Mondial motorumda edindiğim tecrübelerimi katlamak amacıyla aranıza katıldım :) Umarım benim de size bi faydam olur. Mutlu günler geçirmemiz dileğiyle. :)
RaptorRiders'a hoşgeldin kardeşim forumda güzel vakitler geçirmen dileğimle. 8)
İzmir'den Sefa RaptorRiders ailesine hoşgeldin. Forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşgeldin dostum biran önce choppercı olup bu heyecanı yaşaman dileği ile :)
Aileye hosgeldin Sefa. Forumda ve yollarda aktif olman dilegiyle. Izmir ekibinin bulusmalarini kacirma derim 8)
RR Ailesine Hoş Geldin kardeşim Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle Muğladan Selamlar...
Sefa kardeşim aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileklerimle :)
Kardes hos geldin. Bizde Bornova'dan ogrenci cok :) bulusmalara bekleriz.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Sadece forumda bile bu kadar aktif bi topluluğun içinde bulunmak şu an hoşuma gitti dürüst olmam gerekirse :hastayız: tekrardan iyi niyetlerimi iletiyorum ve herkese kazasız sürüşler diliyorum.
İşin doğrusunu istersen choppercı olmak gibi bi düşüncem hiç olmamıştı. Yani ss tutkunu bi insan hiç olmadım genelde tur mantığı vardı hep kafamda ama motor sahibi olduğumdan beri değişik şeyler oluyor. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum kendimden bi şeyler 8)