Herkese merhabalar. Bornovada öğrenciyim yaklaşık 4-5 bin kilometrelik yol ve 100 cc Mondial motorumda edindiğim tecrübelerimi katlamak amacıyla aranıza katıldımUmarım benim de size bi faydam olur. Mutlu günler geçirmemiz dileğiyle.
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Mondial 100 uag
İzmir
A Rh (+)Herkese merhabalar. Bornovada öğrenciyim yaklaşık 4-5 bin kilometrelik yol ve 100 cc Mondial motorumda edindiğim tecrübelerimi katlamak amacıyla aranıza katıldımUmarım benim de size bi faydam olur. Mutlu günler geçirmemiz dileğiyle.
![]()
Regal Raptor DAYTONA 250E-6C
İstanbul- Şişli (Avrupa Yakası)
A Rh (+)RaptorRiders'a hoşgeldin kardeşim forumda güzel vakitler geçirmen dileğimle.![]()
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)İzmir'den Sefa RaptorRiders ailesine hoşgeldin. Forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1
1
A Rh (+)Hoşgeldin dostum biran önce choppercı olup bu heyecanı yaşaman dileği ile![]()
Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)Aileye hosgeldin Sefa. Forumda ve yollarda aktif olman dilegiyle. Izmir ekibinin bulusmalarini kacirma derim![]()
Regal Raptor DD 250 E
Muğla - Milas
0 Rh (+)RR Ailesine Hoş Geldin kardeşim Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle Muğladan Selamlar...
Konu RaptorRiders ise Herzaman Bir Bahane Vardır...
Regal Raptor DD250-E9
Muğla - Milas
B Rh (+)Sefa kardeşim aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileklerimle![]()
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Kardes hos geldin. Bizde Bornova'dan ogrenci cokbulusmalara bekleriz.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mondial 100 uag
İzmir
A Rh (+)Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Sadece forumda bile bu kadar aktif bi topluluğun içinde bulunmak şu an hoşuma gitti dürüst olmam gerekirsetekrardan iyi niyetlerimi iletiyorum ve herkese kazasız sürüşler diliyorum.
İşin doğrusunu istersen choppercı olmak gibi bi düşüncem hiç olmamıştı. Yani ss tutkunu bi insan hiç olmadım genelde tur mantığı vardı hep kafamda ama motor sahibi olduğumdan beri değişik şeyler oluyor. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum kendimden bi şeyler![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)