herkese selam artık bende bir regalciym yakında tüm gezilere katılcam izmirde ki tüm herkesi bekliorm. eee motosiklet arç deil amaçtır
Yazdırılabilir Görünüm
herkese selam artık bende bir regalciym yakında tüm gezilere katılcam izmirde ki tüm herkesi bekliorm. eee motosiklet arç deil amaçtır
aleykum selam hoş geldin aramıza bi tanısma topiği acsaydın keşke ah imkanım olsada bende gelsem izmir taraflarına :D :):)
hoşgeldin dostum
Hoşgeldin Apron83.
İzmir tayfası, artık size toplu bir gezi yakışır. Sayınız iyice arttı...
ehliyeti bi alsam nerelere nerelere gelecem ama aah işte ah...yapıcaz hepsi olucakAlıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
apron hoş geldin vallaha inşallah sizlerle beraber bi hareket yakalarız izmirde hatta en kısa sürede bu pazar ne dersiniz getto vallaha bendede ehliyet yok ve 8700 km deyim dedim ya sizlerle bir hareket yakalarız inşallah çünkü ben çok uğaştım gezi için sadece iki motorla sınırlı kaldık bu pazar için saabah çıkarız seferihisarda bir kahvaltı oradan gümüldür üzerinden kuşadası yaparız ve geri geliriz. ne dersinizi.hatta dur ben bir yeni başlık açayım.getto sende geliiyorsun ehliyet beklemek yok öyle.
Evet,uygun bir program yapalım nette yazışalım ve gezi yapalım.
Aramıza hoşgeldin arkadaşım tekerine taş değmesin
Tabi ya güzel haberlerinizi ve resimlerinizi bekliyor olacağız
hahaha aman dostum benim bikere ehliyhetsizlikten canım yanıodu zor yırttım bence sende bekle...biz arabayla katılalım arkadan alayım ben seni :)Alıntı:
deep-impact Nickli Üyeden Alıntı
hoş geldin apron.bence geziden önce merkezi biryerde kendi aramızda ufak bir toplantı yapsak daha iyi olur. böylece hem tanışmış oluruz hemde bundan sonraki gezi, toplantı ve etkinliklerimiz hakkında fikirlerimizi daha net belirtmiş oluruz. mesela cuma akşamı tolanalım. nedersiniz?Alıntı:
deep-impact Nickli Üyeden Alıntı
not : tanışma topiği açacağım ama lütfen biraz daha bekleyin.