herkese selam artık bende bir regalciym yakında tüm gezilere katılcam izmirde ki tüm herkesi bekliorm. eee motosiklet arç deil amaçtır
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR class
istanbul
B Rh (+)herkese selam artık bende bir regalciym yakında tüm gezilere katılcam izmirde ki tüm herkesi bekliorm. eee motosiklet arç deil amaçtır
okay
B rh(+)
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)aleykum selam hoş geldin aramıza bi tanısma topiği acsaydın keşke ah imkanım olsada bende gelsem izmir taraflarına :D![]()
Hayatta Kalabilmek İçin Bir Ömür Veriyoruz
Bir Ömür karşılığı bir Ömür yani Ne Saçma
Varmıdır Bizi Bu Hale Geitiren
Galiba
Ben Her Bahar Aşık olmam Ama,
Her Bahar Gitmek İsterim
Gittiğim Olmadı hiç, Ama Olsun
İstemekte GÜZEL Değilmi....
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)hoşgeldin dostum
the wind determines the way of falling leaf
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Hoşgeldin Apron83.
İzmir tayfası, artık size toplu bir gezi yakışır. Sayınız iyice arttı...
yol yapalım yol
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)ehliyeti bi alsam nerelere nerelere gelecem ama aah işte ah...yapıcaz hepsi olucakcarvalho Nickli Üyeden Alıntı
regal raptor
İzmir
0 Rh (-)apron hoş geldin vallaha inşallah sizlerle beraber bi hareket yakalarız izmirde hatta en kısa sürede bu pazar ne dersiniz getto vallaha bendede ehliyet yok ve 8700 km deyim dedim ya sizlerle bir hareket yakalarız inşallah çünkü ben çok uğaştım gezi için sadece iki motorla sınırlı kaldık bu pazar için saabah çıkarız seferihisarda bir kahvaltı oradan gümüldür üzerinden kuşadası yaparız ve geri geliriz. ne dersinizi.hatta dur ben bir yeni başlık açayım.getto sende geliiyorsun ehliyet beklemek yok öyle.
motorda son karar R&R
Kawasaki 1999 VN 800
İzmir
0 Rh (+)Evet,uygun bir program yapalım nette yazışalım ve gezi yapalım.
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Aramıza hoşgeldin arkadaşım tekerine taş değmesin
Tabi ya güzel haberlerinizi ve resimlerinizi bekliyor olacağız
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)hahaha aman dostum benim bikere ehliyhetsizlikten canım yanıodu zor yırttım bence sende bekle...biz arabayla katılalım arkadan alayım ben senideep-impact Nickli Üyeden Alıntı
![]()
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)hoş geldin apron.bence geziden önce merkezi biryerde kendi aramızda ufak bir toplantı yapsak daha iyi olur. böylece hem tanışmış oluruz hemde bundan sonraki gezi, toplantı ve etkinliklerimiz hakkında fikirlerimizi daha net belirtmiş oluruz. mesela cuma akşamı tolanalım. nedersiniz?deep-impact Nickli Üyeden Alıntı
not : tanışma topiği açacağım ama lütfen biraz daha bekleyin.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)