Merhaba , ben Deniz.Antalya'dan aranıza katılıyorum.En yakın zamanda Antalya ki kardeşlerimle görüşmek dileğiyle. :)
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba , ben Deniz.Antalya'dan aranıza katılıyorum.En yakın zamanda Antalya ki kardeşlerimle görüşmek dileğiyle. :)
Aramıza hoşgeldin forumda buluşmalarda ve yollarda aktif olman dileğiyle :)
Merhaba Deniz Antalya'dan aramıza hoş geldin 8)
Sevgili dostum 10 yıllık kardeşim aramıza hoş geldin :)
7 sene araba sürdüm.Birsürü özellik ve toplum tarafından onaylanan mantıklı motorlu araç..
Evde yeşil fasulye yerken mutfak penceresinden motorları görüp vay bee..Ama biz binemeyiz falan diyen adam bendim:soru?
Antalya ya 10 yıllık kardeimin yanına taşındım tabi bizimki motor hayalleriyle yüzyıllardır yanıp tutuşuyor.Gidip aldı tabi.
Nasıl süreceksin nasıl olacak falan diye kör fikirlerimle onu farketmeden zehirlerken o kanıma ince ince girdi.Ekipteki Görkem,Uğur başkan
ne derdi olsa koşa koşa geldiler.Bana motor keyfini ateşleyen Barış Sümer aynı anda bu grubada komşu etti.Görkem,Uğur başkan,Barış Sümer
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Bu hikaye tadındaki uzun yazıyı paylaşmasam dert olurdu teşekkürü borç bildim :) Cümleten hoşbuluk
Deniz hoş geldin. yollarda, buluşmalarda ve özellikle forumda aktif olman dileğiyle 8)
Aleyküm selam aramıza hoşgeldin.
Hoşgeldin Deniz, kazasız belasız keyifli sürüşler
Deniz aramıza hoşgeldin yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle:Rockn Roll:
Hoşgeldiniz....