Merhaba , ben Deniz.Antalya'dan aranıza katılıyorum.En yakın zamanda Antalya ki kardeşlerimle görüşmek dileğiyle.![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
MCT250
ANTALYA
0 Rh (+)Merhaba , ben Deniz.Antalya'dan aranıza katılıyorum.En yakın zamanda Antalya ki kardeşlerimle görüşmek dileğiyle.![]()
acryvz (19.April.2018), alibaba07 (19.April.2018), aycanblmts (20.April.2018), Birkan Bozkuş (19.April.2018), dincouzhan (19.April.2018), erkopaşa (20.April.2018), FouL (19.April.2018), Mehmet A. (20.April.2018), nedemek (19.April.2018), Oğuzhan Ocak (19.April.2018), Ömer (19.April.2018), PeaceEnvoy (19.April.2018), spue (20.April.2018) Bunu beğendi.

YAMAHA XVS 950A
Bursa
0 Rh (+)Aramıza hoşgeldin forumda buluşmalarda ve yollarda aktif olman dileğiyle![]()
No fear! No rules! No limit! 8)

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Deniz Antalya'dan aramıza hoş geldin![]()
REGAL RAPTOR SYPDER 250
ANTALYA-ANKARA
A Rh (+)Sevgili dostum 10 yıllık kardeşim aramıza hoş geldin![]()
MCT250
ANTALYA
0 Rh (+)7 sene araba sürdüm.Birsürü özellik ve toplum tarafından onaylanan mantıklı motorlu araç..
Evde yeşil fasulye yerken mutfak penceresinden motorları görüp vay bee..Ama biz binemeyiz falan diyen adam bendim
Antalya ya 10 yıllık kardeimin yanına taşındım tabi bizimki motor hayalleriyle yüzyıllardır yanıp tutuşuyor.Gidip aldı tabi.
Nasıl süreceksin nasıl olacak falan diye kör fikirlerimle onu farketmeden zehirlerken o kanıma ince ince girdi.Ekipteki Görkem,Uğur başkan
ne derdi olsa koşa koşa geldiler.Bana motor keyfini ateşleyen Barış Sümer aynı anda bu grubada komşu etti.Görkem,Uğur başkan,Barış Sümer
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Bu hikaye tadındaki uzun yazıyı paylaşmasam dert olurdu teşekkürü borç bildimCümleten hoşbuluk
alibaba07 (19.April.2018), CELİL (19.April.2018), nedemek (19.April.2018), PeaceEnvoy (20.April.2018) Bunu beğendi.
Yamaha XV950A
İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
B Rh (-)Deniz hoş geldin. yollarda, buluşmalarda ve özellikle forumda aktif olman dileğiyle![]()
Daytona 250
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Aleyküm selam aramıza hoşgeldin.
Daytona 350E6c
Kütahya
A Rh (+)Hoşgeldin Deniz, kazasız belasız keyifli sürüşler

Regal Raptor DD 250E-10 Spyder
İstanbul - Üsküdar (Anadolu Yakası)
A Rh (-)Deniz aramıza hoşgeldin yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle![]()
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!VAROLSUN IRKIMIN TURAN ÜLKÜSÜ!
SUZUKI M800 intruder
İstanbul - Avcılar (İŞ) (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Hoşgeldiniz....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)