Regali atın çöpe gitsin , her gün servise girip çıkan motorumun şimdide şanjumanını elime aldım sonunda , biraz fazla para verip bir japon almak lazımmış gerçekten ..
Yazdırılabilir Görünüm
Regali atın çöpe gitsin , her gün servise girip çıkan motorumun şimdide şanjumanını elime aldım sonunda , biraz fazla para verip bir japon almak lazımmış gerçekten ..
bu olaylarda hep senin başına geliyor yaw geçmiş olsun
bizde çok sorun yaşadığımız için sana katılıyorum.paranın gözü kör olsun.
Bu şanzumanı hep aynı partinin motorları kırıyor heralde !!!
Biraderim geçmiş olsun.Gerçekten üzüldüm.
Umarım tez zamanda halledersin.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
tayfunuma tamamen katılıyorum...
bence sanzuman dıslılerı kırılan regalların şase numaralarını buradan yayınlıyalım...
boylelıkle o serıdekı dıger R&R kullanıcıları dıkkat etsın...
veya onlemını alsın...
bu arada sanada gecmıs olsun...
umarım malıyetı fazla tutmaz...
kırılmayan arıza çıkarmayan serisi varmıkı bunların
var benimkii 6000km oldu maşallahı var bitek fan açmıyo unuda düğme taktım hallettim
Geçmiş olsun hocam biran önce toplarsın inşallah.Bizim regal bozulduğu gibi parçasıda sanki harley parçası.Bende 1 ay önce dağıttım şanzımanı ali usta 1 dişliye 100 ytl para istedi.Bende mct250 ninkini 23 liraya aldım ama uymadı yan tırnakları farklı.Allah razı olsunki saygıdeğer bi abimiz ücretsiz kendi motorundan söktüğü dişliyi bana yolladı.Tekrar saygıdeğer abime burdan teşekkür ediyorum.Tabi dişli geldi iş bitmedi motordaki tüm rulmanlar bozuk.Bu kadar dandik rulman olamaz.Yemin ederim 1 tane sağlam rulman yoktu.Hepsini kaliteli rulmanlarla değiştirdim.Sizde sakın değiştirtmeden toplatmayın derim.Bizim regallerin şanzıman dağıtmasında bu rulmanların büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.