Regali atın çöpe gitsin , her gün servise girip çıkan motorumun şimdide şanjumanını elime aldım sonunda , biraz fazla para verip bir japon almak lazımmış gerçekten ..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor
Türkiye
A Rh (+)Regali atın çöpe gitsin , her gün servise girip çıkan motorumun şimdide şanjumanını elime aldım sonunda , biraz fazla para verip bir japon almak lazımmış gerçekten ..
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)bu olaylarda hep senin başına geliyor yaw geçmiş olsun
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
yok
İstanbul
A Rh (+)bizde çok sorun yaşadığımız için sana katılıyorum.paranın gözü kör olsun.
Hayat bir gündür,o günde bu gündür.
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Bu şanzumanı hep aynı partinin motorları kırıyor heralde !!!
yok
istanbul
0 Rh (+)
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Biraderim geçmiş olsun.Gerçekten üzüldüm.
Umarım tez zamanda halledersin.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
regal raptor
Türkiye
A Rh (+)kırılmayan arıza çıkarmayan serisi varmıkı bunların
regal raptor 2007ve gv650aquila
pendik
0 Rh (+)var benimkii 6000km oldu maşallahı var bitek fan açmıyo unuda düğme taktım hallettim
Cbf150
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Geçmiş olsun hocam biran önce toplarsın inşallah.Bizim regal bozulduğu gibi parçasıda sanki harley parçası.Bende 1 ay önce dağıttım şanzımanı ali usta 1 dişliye 100 ytl para istedi.Bende mct250 ninkini 23 liraya aldım ama uymadı yan tırnakları farklı.Allah razı olsunki saygıdeğer bi abimiz ücretsiz kendi motorundan söktüğü dişliyi bana yolladı.Tekrar saygıdeğer abime burdan teşekkür ediyorum.Tabi dişli geldi iş bitmedi motordaki tüm rulmanlar bozuk.Bu kadar dandik rulman olamaz.Yemin ederim 1 tane sağlam rulman yoktu.Hepsini kaliteli rulmanlarla değiştirdim.Sizde sakın değiştirtmeden toplatmayın derim.Bizim regallerin şanzıman dağıtmasında bu rulmanların büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)