hangisini almalıyım t didon istemiyorum ama 250e 250e9 250e9b bu modellerin farkı nedir
Yazdırılabilir Görünüm
hangisini almalıyım t didon istemiyorum ama 250e 250e9 250e9b bu modellerin farkı nedir
sayın abicım oncelıkle aramıza hos heldınız...
oncelıkle kendınızı tanıtırsanız emınım daha faydalı oluruz...
meslek olarak otomotıv yazmıssınız.bunu bıraz acarsanız memnun olurum...
250e sanırım hava soğutmalı olanı - ki Türkiyeye gelememişti.
250e9 su soğutmalı standart makine - ki 2 yıl 25000 km kullandım dı, kronik sorunları giderilince şehir içi ve dışı çok keyifli bi makinedir.
250e9b- class diye bilinen uzun maşalı T gidonlu versiyon, tarafikte biraz zorlasada daha havalı bi modelidir, uzun yolda keyif verir...
diğer topikte okudum yazdıklarını:
1- sıfır alma fena zarar edersin, yazık
2- sıfır alma, kronik problemler olarak bilinen (radyatör- müşir - zincir - orjinal lastik - artçı sele - ki bi çok arkadaş modifiye ettirmiştir - vb) sorunları giderilmiş temiz bi ikinci el al...
3- sıfır alma çünkü zaten bir sene sonra 17 mi 19 mu olduğu hala muallakta olan 250'lik makine sana yetmemeye başlayacak, satmak isteyeceksin - ki sıfıra o parayı verene kadar 10 yaşında 2.el bi japon al daha iyi bi iş yapmış olursun.
4- hali hazırda 50000 km yi devirmiş makineler var, bakımlarını düzenli olarak yaptırdıkça gönül rahatlığıyla binersin, evladiyelik bi makinedir - tek sorunu 250cc ve düşük beygir olması.
5- kadranda 140 yazar ve dahi 140 yapar - test ettim yapıyo, en azından benim makine yapıyodu...
6- piyasada ki diğer makinelerle kıyas götürmez derecede kaliteli bi malzeme ve işçiliği vardır - 2.5 senede bırak pas tutmayı, çillenme bile olmadı şasede...
7- dikilitaşta Ali demirtaşa'a git, illaki elinde temiz bi ikinci el vardır, onun servisinde servis görmüş makineden de özellikle korkma...
Mevlam gönlüne göre versin...
ozlemısım boyle yazıları yaww..
bana eskı gunlerı hatırlattı...
elıne saglım volkan'ım...
selam ben mercedes benz otobüs fabrikasında montaj elemanıyım 45 yaşındayım istanbul bahçelievlerde oturuyorum 25 yıllık agır vasıta ehliyetim var ve bu ehliyetide hakkıyla kullandım ama son 3 yıldır bi motor sevdasına düştüm ve bunu yıllar önce yapmadıgıma pişmanım bir maxiscooter aldım şimdilik onunla bu hevesimi gidermeye çalışıyorum ama bu heves bi başka regal raptor den başka bi şey gözüm görmüyo umarım bigün sizinle tanışma imkanım olur sizlerin arasında yeniyim daha dogrusu motor hayatında yeniyim ama şunu açıkça yazayım bu başka bi aşk tek kelime ile ...
T gidon ile normali arasındaki fark sadece görüntü ve ölçülerdir diye biliyorum. ben de iki senedir kullanıyorum ve şu ana kadar hiçbir sorun çıkarmadı.
İmzamda benim motorun ilan linki var. Ayrıca sitemizin bit pazarı bölümünde başka motosikletler de var. Bence de ikinci el almak daha mantıklı...
profesyonel oluncada illa hız makinesi kulanman gerekmiyo. bunun m800'ü var, shodow'u var, 535'i var, var da var... 250lik makine başlangıç içinde, hafta sonları gezmek içinde uygundur ama uzun yolda bazı bazı hıza ihtiyaç duyulu, mesela sollarken, mesela hava kararmadan bi yerlerden geçmeye çalışırken falan filan, işte o zaman o beygir adama yetmiyiverir, yada bi yokuşta o tork bazen kasar da kasıverir. şu anda altımdaki makine de 240 kadran var ama ben sadece 1 kere deneme amaçlı o kadranı zorladım, gerisi standart yol hali 110-120; ama bazen öyle anlar geliyo ki birden 160 lara çıkıp kaçmak, bazı amacaları sollamak gerekebiliyo - istanbul bu; delisi piskopatı eksik olmuyo. işte o zamanlarda iyiki diyorum, altımda 78bglik bi makinem var çok şükür...
dediğim gibi, Mevlam gönlüne göre versin... sen sadece modeli belirle kafanda...
arkadaşlar ben motoru yeni aldım sıfır henüz 60 km yaptım birden ne olduysa çalıışmıyor yarım marşta çalışırdı şimdi marş basıyor ama çalışmıyor ben maltepedeyim kime baktıra bilirim yrdımlarınızı bekliyorum
birde dikili taştaki ali usta regal yetkili servisimi