herkese merhabalar adım eray 23 yaşındayım ucak teknisyeniyim.motorsiklet almayı düşünüyorum 350 daytona kısmetse.daha önce motor kullanmadım.bana bu konuda yardımcı olacağınızı düşünerekten foruma üye oldum.:)
Yazdırılabilir Görünüm
herkese merhabalar adım eray 23 yaşındayım ucak teknisyeniyim.motorsiklet almayı düşünüyorum 350 daytona kısmetse.daha önce motor kullanmadım.bana bu konuda yardımcı olacağınızı düşünerekten foruma üye oldum.:)
tuneray aramıza hoş geldin . elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız tabikide .motorsikler şeçiminde on numara kazasız suruşler
merhaba eray aramıza hoş geldin
daytona seçimininden pişman olmazsın şu anda 3 ardaşımızda daytona var çok mutlular hepimiz elimizden geldiğince yardımcı oluruz 8)
daytona cı değilim ama, bende insanım bi yerde !!
bende yardımcı olurum...
:)
hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
Teşekkür Ederim Arkadaşlar.beylikdüzü Tarafında Oturuyorum.motor Alma Ve öğretme Konusunda Yardımcı Olacak Arkadaşlar Varsa Sevinirim.kullanmayı Pek Bilmediğimden özel Ders Alsammı Diye Düşünüyorum.
özel ders biraz luks olur bence. şayet bilen bir arkadaşın varsa boş bir araz,de 2 saat pratikle kaparsın daha sonra tenha yollarda yavaştan gelirştirirsin sürüş tekniklerini sonra ver elini istanbulun en ücra köşeleri