herkese merhabalar adım eray 23 yaşındayım ucak teknisyeniyim.motorsiklet almayı düşünüyorum 350 daytona kısmetse.daha önce motor kullanmadım.bana bu konuda yardımcı olacağınızı düşünerekten foruma üye oldum.![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
250 E9
istanbul
0 Rh (+)herkese merhabalar adım eray 23 yaşındayım ucak teknisyeniyim.motorsiklet almayı düşünüyorum 350 daytona kısmetse.daha önce motor kullanmadım.bana bu konuda yardımcı olacağınızı düşünerekten foruma üye oldum.![]()
V strom
istanbul
0 Rh (+)tuneray aramıza hoş geldin . elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız tabikide .motorsikler şeçiminde on numara kazasız suruşler

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)merhaba eray aramıza hoş geldin
daytona seçimininden pişman olmazsın şu anda 3 ardaşımızda daytona var çok mutlular hepimiz elimizden geldiğince yardımcı oluruz![]()
regal spider 250
istanbul
A Rh (+)daytona cı değilim ama, bende insanım bi yerde !!
bende yardımcı olurum...
![]()
DD 350 E-6C DAYTONA
Istanbul
0 Rh (+)hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
Tamer Kılıç
Kızıltoprak
0 Rh(+)
34 CCA 69
Audere est Facere "Cesaret etmek yapmaktır"
250 E9
istanbul
0 Rh (+)Teşekkür Ederim Arkadaşlar.beylikdüzü Tarafında Oturuyorum.motor Alma Ve öğretme Konusunda Yardımcı Olacak Arkadaşlar Varsa Sevinirim.kullanmayı Pek Bilmediğimden özel Ders Alsammı Diye Düşünüyorum.
V strom
istanbul
0 Rh (+)özel ders biraz luks olur bence. şayet bilen bir arkadaşın varsa boş bir araz,de 2 saat pratikle kaparsın daha sonra tenha yollarda yavaştan gelirştirirsin sürüş tekniklerini sonra ver elini istanbulun en ücra köşeleri
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)