Abiler selamlar herkese. :)
Benim 3000 bakımına 200 km gıbı az bısey kaldı. Nerde yaptırsam en hayırlısı, temizi ve ekonomıgı olur? Alı usta? Motorland? Ya da başka seçenekler?
Ne önerirsiniz abiler?
Teşekkürler şimdiden :)
Yazdırılabilir Görünüm
Abiler selamlar herkese. :)
Benim 3000 bakımına 200 km gıbı az bısey kaldı. Nerde yaptırsam en hayırlısı, temizi ve ekonomıgı olur? Alı usta? Motorland? Ya da başka seçenekler?
Ne önerirsiniz abiler?
Teşekkürler şimdiden :)
ben hep ali usta da yaptırdım. motorum 8000 de. motorland da da iyi ustalar vardır sanırım. Arkadaşlar yönlendirecektir.
Merhaba Eralp 3000 km bakımda yapılan çok birşey yok yağını değiştirirler bujileri hava filitresini vidaları kontrol ederler genelde sadece yağ değişir oda 60tl gibi artı işçilik tutar yetkili servislerden birinde yaptırabilirsin kolay gelsin 8)
hazır spyder ve bakım demişken konuyu bölmeden aklıma takılan bir soruyu sorayım.bir süredir motoru kullanmıyorduk.dün farkettik fan göbekten çıkmış.vidaları düşmüş.sanırım titreşimden.ustaya gittik yaptırdık ancak kömürleri bitmek üzere ve bu kadar küçük kömür bulamayabilriz dediler.ne tavsiye edersiniz yeni bir fan mı almak gerekir.ne kadar tutar.
diğer bir soru radyatörde ezik var biraz.bunu da değiştirmek istiyorum.radyatör fiyatları ne kadar regal parçaları satan sitelerde göremedim.
merhaba umut fanın içini nasıl açabildiler kapagı üzerine presli bu yüzden bu güne kadar kömürünü değiştiren olmadı bu kadar çabuk kömürü bitmez fan en az 2-3 ve üzeri sene sorun yapmaz (arıza hariç ) bence duruncaya kadar kullan durunca yenisini takdırırsın
radyatörün fiatını bilmiyorum ama 150-200 tl den aşağı olacağını tahmin etmiyorum ali ustayı ara o fatını sana ögrenir söyler birde oto sanayideki radyatörcüler kale radyatör fabrikasına orjinalinin aynısını çok sağlamını sparişle yaptıryor aynı rakamlara gelebilir 8)
celil abi ben yazın bırcok uzun yola cıkacagım. onun ıcın ekstradan baktırmam gereken yaptırmam gereken neler var?
tamam abı cok teşekkur ederım :)
fan sorunu hala çözülmedi:cry::cry::cry: en son ustaya gittiğimizden bu yana motoru denemiş olduk hala hararet ışığ dur kalk trafikte yanıyor.fan açmıyor.en son tutukluk yapıyor diye gösterdiğimiz fan şimdi hiç çalışmıyor... celil abi 2 3 sene sorun yapmaz arıza hariç demiştin artık değiştirme zamanı mı geldi acaba, kömürlerini takarken de uğraştırdı baya gıcık bir iş onları takmak o kısımda mı acaba sorun oldu yine.ilk bakılması gereken yer o kömürler sonrasında müşürler falan mıdır..bugün başka bir yere götürdüm benzin deposunu söküp içindeki tesisata bakmamız gerekir dediler..bana pek inandrıcı gelmedi ilk etapta ama yine de bilemedim.öyle olursa çok tuzluyta malolma ihtimali de var.fan için depo sökülmesi mantııma pek yatmadı..bir de bu fanların yerine muadili ne vardır çıkma falan takılabilir mi aynı özellikte yoksa sıfır mı almak gerekir
merhaba umut :)
bu fan senin başına bela oldu önce ara ara çalışıp son olarakta hepten sustu demişsin bu durumda bence fanın sargısı sağlam kömürleri yataklarında sıkışıp temassızlık yapıyor duruyor
bence fanı değiştirmeden çözülmeyecek
tüm elektirik tesisatının merkezi deponun altıdır depoyu sökmek kolay iş sorun değil tamircinin dediği gibi depoyu sökmek gerekmez fanı kontrol için daha öncede yazdığım gibi fanın fişini ek yerinden çıkar fana direk voltaj ver çalışırsa müşür bozuk fan sağlam çalışmazsa fan bozuk müşür sağlamdır fanın çıkmasını bulamazsın eski kasalara bazı arkadaşlar yüksek devirli bilgisayar soğucu fanları uydurmuştu kolay gelsin 8)