Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba umut fanın içini nasıl açabildiler kapagı üzerine presli bu yüzden bu güne kadar kömürünü değiştiren olmadı bu kadar çabuk kömürü bitmez fan en az 2-3 ve üzeri sene sorun yapmaz (arıza hariç ) bence duruncaya kadar kullan durunca yenisini takdırırsın
    radyatörün fiatını bilmiyorum ama 150-200 tl den aşağı olacağını tahmin etmiyorum ali ustayı ara o fatını sana ögrenir söyler birde oto sanayideki radyatörcüler kale radyatör fabrikasına orjinalinin aynısını çok sağlamını sparişle yaptıryor aynı rakamlara gelebilir
    fan sorunu hala çözülmedi en son ustaya gittiğimizden bu yana motoru denemiş olduk hala hararet ışığ dur kalk trafikte yanıyor.fan açmıyor.en son tutukluk yapıyor diye gösterdiğimiz fan şimdi hiç çalışmıyor... celil abi 2 3 sene sorun yapmaz arıza hariç demiştin artık değiştirme zamanı mı geldi acaba, kömürlerini takarken de uğraştırdı baya gıcık bir iş onları takmak o kısımda mı acaba sorun oldu yine.ilk bakılması gereken yer o kömürler sonrasında müşürler falan mıdır..bugün başka bir yere götürdüm benzin deposunu söküp içindeki tesisata bakmamız gerekir dediler..bana pek inandrıcı gelmedi ilk etapta ama yine de bilemedim.öyle olursa çok tuzluyta malolma ihtimali de var.fan için depo sökülmesi mantııma pek yatmadı..bir de bu fanların yerine muadili ne vardır çıkma falan takılabilir mi aynı özellikte yoksa sıfır mı almak gerekir
    Konu Umut can tarafından (04.June.2012 Saat 23:29 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)