-
Başıma gelenler
mrb arkadaşlar dün sabah evden işe gitmek için motoruma atladım 1 yada 2 km yol aldıktan sonra bacağımda bir ıslaklık hissettim kenara çekip deponun altına bir baktım deponun alt bağlantı yerinden benzin akıyor depoyuda önceki gün fullemiştim [smilie=greencolorz: iş yerime telefon edip direk servise yöneldim depoyu boşaltıp yerinden çıkardık koca Bursada depo tamiri yapan bir kişi varmış (Mehmet usta ) depo elimde başladım ustayı aramaya uzunca bir yürümeden sonra dükkanı buldum bu seferde usta yok dükkan da bir tabela DEPO KAYNAK YAPILIR ben tabelaya bakıyorum tabela bana bakıyor yarım saat bekledim usta geldi durumu anlattım aldı depoyu eline orasına burasına baktı alt bağlantı yerlerindeki puntalar acılmış buralardan sızdırıyor dedi 50 tl ye anlastık tam yapmaya başlıyacak usta oksijen tüpü bitti dedi tüp tam 2.5 saat sonra geldi ustayla o kadar zamanda değinmediğimiz konu kalmadı derken tüp geldi usta işi bitirdi depoyu aşdım servise doğru yeniden başladım yürümeye serviste depoyu bir taktık bu seferde yapılan tarafın karşısındaki bağlantıdan sızdırmaya başladı [smilie=greencolorz: depoyu geri söküp yeniden ustaya götürüp bıraktım gece orada kaldı birazdan yeniden yürümeye başlıyacam inş bu sefer olur[smilie=greencolorz:
-
Geçmiş olsun hacım.. Allah korumuş ki kötü sonuçlar doğurmamış :?:
İnşallah bir daha böyle bişey başına gelmez ve yollarda telef olmazsın.. :(
-
Geçmiş olsun, Gerçekten büyük bir tehlike atlatmışsın zira benzin hiçbirşeye benzemez :?
nazar
-
bahadır çok geçmiş olsun tehlikeli bir durum atlatmışsın böyle bir olay daha önce hiç duymamıştık makinanın garantisi varsa garantiden depoyu değiştirmeye çalış bence kolay gelsin :(
-
Geçmiş olsun ama böyle bişey nasıl olur ? Bunun tamiri felan olmaz ki değiştirmek lazım bence direk servisten. Aynı gün iki kez kaçak yapması yarın başka bi yerden daha yapacağını gösterir.Bence hiç monte etmeden direk yenisini iste.
-
-
ilginiz için teşekkürler depom yapıldı suan sızdırma yok yerine taktık bundan sonrada devamlı kontrol edicem aynı sey tekrarlanırsa yeni depo ile değiştirecem suan serviste depo yok yaklasık 20 gün sonra gelicekmiş yeni depolar :cry:
-
Büyük badire atlatmışsın, geçmiş olsun. Büyük bir ihtimal tekrarlayacaktır. Tekrarlamasını bekleme bence, depolar gelince hemen davran ve bir tane taktır.
nazar