mrb arkadaşlar dün sabah evden işe gitmek için motoruma atladım 1 yada 2 km yol aldıktan sonra bacağımda bir ıslaklık hissettim kenara çekip deponun altına bir baktım deponun alt bağlantı yerinden benzin akıyor depoyuda önceki gün fullemiştim [smilie=greencolorz: iş yerime telefon edip direk servise yöneldim depoyu boşaltıp yerinden çıkardık koca Bursada depo tamiri yapan bir kişi varmış (Mehmet usta ) depo elimde başladım ustayı aramaya uzunca bir yürümeden sonra dükkanı buldum bu seferde usta yok dükkan da bir tabela DEPO KAYNAK YAPILIR ben tabelaya bakıyorum tabela bana bakıyor yarım saat bekledim usta geldi durumu anlattım aldı depoyu eline orasına burasına baktı alt bağlantı yerlerindeki puntalar acılmış buralardan sızdırıyor dedi 50 tl ye anlastık tam yapmaya başlıyacak usta oksijen tüpü bitti dedi tüp tam 2.5 saat sonra geldi ustayla o kadar zamanda değinmediğimiz konu kalmadı derken tüp geldi usta işi bitirdi depoyu aşdım servise doğru yeniden başladım yürümeye serviste depoyu bir taktık bu seferde yapılan tarafın karşısındaki bağlantıdan sızdırmaya başladı [smilie=greencolorz: depoyu geri söküp yeniden ustaya götürüp bıraktım gece orada kaldı birazdan yeniden yürümeye başlıyacam inş bu sefer olur[smilie=greencolorz:

DD250E-10
bursa
B Rh (+)