Arkadaslar motorum 1000. km de 2 kere bakıma goturdum daha hangı aralıkta bakıma goturmelıyım ? ayrıca sefakoydekı motorland den isini daha guzel yapan iyi bir yer varmı bıldıgınz ? orda satıs elamanına ayar oldum bidaha goturmem motoru oraya :evil:
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaslar motorum 1000. km de 2 kere bakıma goturdum daha hangı aralıkta bakıma goturmelıyım ? ayrıca sefakoydekı motorland den isini daha guzel yapan iyi bir yer varmı bıldıgınz ? orda satıs elamanına ayar oldum bidaha goturmem motoru oraya :evil:
Orhun bakım zamanları bundan sonraki 3000 km sonra 5000 km 7000 km olarak gidiyor motorun kullanma kitabının en arkasında yazar 8)
başka servis sayfa üstünde linki olan demirtaş motosiklet ali ustaya gidebilirsin ama beşiktaşta 8)
Arkadaşlar Merhaba 500 km ilk bakımını yaptırdım dün sabah Yağ değiştirdiler 60 TL
500 km balata gider mi demeyin gitmiş fazla kullanmadığım halde balata gitmiş (takılı kalıyordu zaten ) 15 TL
20 TL işçilik aldılar toplam 95 TL ilk bakımına ödediğim ücret.
Sizce ilk bakımına ödediğim ücret normal mi ?
Saygılar
ali ustaya davet ediyorum sizi yağ için çok ücret almışlar
Hocam ankaradayım ben :) Işıl motor'a götürmüştüm
ilk bakım ücretsiz diye biliyorum ben yağ ve ekstra parça parası alırlar işçilik almamaları lazım yağ da 30 falan olması lazımdı
buğranın dediği gibi ilk bakım da işçilik alınmıyor castrol iki litre yağa bizim servis 50 tl alıyor
balatalar 20 tl normal ama ilk 500 km de balatanın bitmemesi gerek balata ömrü en az 7000 - 8000 km gider 8)
:D istersen ara km lerde de bakıma götürebilirsin kafan rahat olur...
motoru sıfır aldım benim bakım sıklığı
0 km
150 km
300 km
500 km
1000 km
2000 km
3000 km
4000 km
şu anda 4060 km de ama tıkır tıkır maşallah
Hocam o zmn beni baya bi keklemişler :(( bende anlam veremedim çünkü 500 km balatamı gidermiş diye sürekli kendi kendime soruyorum fazla kullanmadığım halde ve işçilik almaları da tuhaf geldi hiç memlun kalmadım daha da gitmem oraya :((