catkapi Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle herkese merhaba ben istanbul beşiktaşdan medya sektöründe çalışan bir adamım..
iş yerimde taksimde olunca motorla gidip gelmek güzel olurdu diye düşünerek yola çıktım ve şuan regal raptor daytona modeline(250cc) karar vermiş durumdayım ama hergün birşey görüyorum birşey öğreniyorum ve acaba acelemi ediyorum diyede düşünmeden edemiyorum sizlere aşşağıda bazı sorularım olacak cevaplarsanız mutlu olurum şimdiden teşekkürler...
1: Alacağım motor hakkında ne dersiniz spyder daha mı mantıklı?
2: Kişiden Kişiye göre değişen cevaplar dışında mantıklı bir şekilde(satarken ki kolaylık, tozlanma, görünüm vs gibi) cevap verseniz BEYAZ mı SİYAH mı?
3: Az önce düşük gidonlu modelininde olduğunu öğrendim ama canlısını daha görmedim bu konudaki Düşünceleriniz nelerdir?
4: Şuan Kasım ayındayız ve 2014 yılına az bir zaman kaldı az daha beklesem fiyatlar ucuzlar mı
2014 modeller ne zaman satılmaya başlar?
5: Ben bir yerden fiyat aldım (motor, kask, çanta) ama araştırınca daha ucuz yerlerde buldum alına bilecek firma olarak önerileriniz (eğer burdan yazmak yasaksa özele mesajlarınızı bekliyorum)
6: 250cc daytona alacağımı söylemiştim sizce üstüne biraz daha katsam 350cc mi alsam almışken yoksa gereksiz bir masraf mı olur??
7: Benim ve alacağım motor için almışken şunuda al diyeceğiniz aksesuar yada gerekli yan ürünler varmı mesela koruma demiri gibi kask gibi eldiven gibi
8: Sizce Ne kadara mal edersem karlı bir alışveriş yapmış olurum Bütün Alınması gerekenlerle beraber...
Çok soru sordum biliyorum ama alacağım cevaplar benimde alacağım kararlarda etkili olacak şimdiden herkese teşekkürler...