Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

ışıner seçgin
    Kurgu Yönetmeni
     Regal Raptor Daytona(250cc)
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Exclamation Faydalı Sorular

öncelikle herkese merhaba ben istanbul beşiktaşdan medya sektöründe çalışan bir adamım..
    iş yerimde taksimde olunca motorla gidip gelmek güzel olurdu diye düşünerek yola çıktım ve şuan regal raptor daytona modeline(250cc) karar vermiş durumdayım ama hergün birşey görüyorum birşey öğreniyorum ve acaba acelemi ediyorum diyede düşünmeden edemiyorum sizlere aşşağıda bazı sorularım olacak cevaplarsanız mutlu olurum şimdiden teşekkürler...

1: Alacağım motor hakkında ne dersiniz spyder daha mı mantıklı?
    2: Kişiden Kişiye göre değişen cevaplar dışında mantıklı bir şekilde(satarken ki kolaylık, tozlanma, görünüm vs gibi) cevap verseniz BEYAZ mı SİYAH mı?
    3: Az önce düşük gidonlu modelininde olduğunu öğrendim ama canlısını daha görmedim bu konudaki Düşünceleriniz nelerdir?
    4: Şuan Kasım ayındayız ve 2014 yılına az bir zaman kaldı az daha beklesem fiyatlar ucuzlar mı
    2014 modeller ne zaman satılmaya başlar?
    5: Ben bir yerden fiyat aldım (motor, kask, çanta) ama araştırınca daha ucuz yerlerde buldum alına bilecek firma olarak önerileriniz (eğer burdan yazmak yasaksa özele mesajlarınızı bekliyorum)
    6: 250cc daytona alacağımı söylemiştim sizce üstüne biraz daha katsam 350cc mi alsam almışken yoksa gereksiz bir masraf mı olur??
    7: Benim ve alacağım motor için almışken şunuda al diyeceğiniz aksesuar yada gerekli yan ürünler varmı mesela koruma demiri gibi kask gibi eldiven gibi
    8: Sizce Ne kadara mal edersem karlı bir alışveriş yapmış olurum Bütün Alınması gerekenlerle beraber...

Çok soru sordum biliyorum ama alacağım cevaplar benimde alacağım kararlarda etkili olacak şimdiden herkese teşekkürler...

Serkan Kürkçü
    Asker
     Honda Shadow 750
     İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    34
    Beğenilmiş
    26
    Alıntı catkapi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle herkese merhaba ben istanbul beşiktaşdan medya sektöründe çalışan bir adamım..
    iş yerimde taksimde olunca motorla gidip gelmek güzel olurdu diye düşünerek yola çıktım ve şuan regal raptor daytona modeline(250cc) karar vermiş durumdayım ama hergün birşey görüyorum birşey öğreniyorum ve acaba acelemi ediyorum diyede düşünmeden edemiyorum sizlere aşşağıda bazı sorularım olacak cevaplarsanız mutlu olurum şimdiden teşekkürler...

1: Alacağım motor hakkında ne dersiniz spyder daha mı mantıklı?
    2: Kişiden Kişiye göre değişen cevaplar dışında mantıklı bir şekilde(satarken ki kolaylık, tozlanma, görünüm vs gibi) cevap verseniz BEYAZ mı SİYAH mı?
    3: Az önce düşük gidonlu modelininde olduğunu öğrendim ama canlısını daha görmedim bu konudaki Düşünceleriniz nelerdir?
    4: Şuan Kasım ayındayız ve 2014 yılına az bir zaman kaldı az daha beklesem fiyatlar ucuzlar mı
    2014 modeller ne zaman satılmaya başlar?
    5: Ben bir yerden fiyat aldım (motor, kask, çanta) ama araştırınca daha ucuz yerlerde buldum alına bilecek firma olarak önerileriniz (eğer burdan yazmak yasaksa özele mesajlarınızı bekliyorum)
    6: 250cc daytona alacağımı söylemiştim sizce üstüne biraz daha katsam 350cc mi alsam almışken yoksa gereksiz bir masraf mı olur??
    7: Benim ve alacağım motor için almışken şunuda al diyeceğiniz aksesuar yada gerekli yan ürünler varmı mesela koruma demiri gibi kask gibi eldiven gibi
    8: Sizce Ne kadara mal edersem karlı bir alışveriş yapmış olurum Bütün Alınması gerekenlerle beraber...

Çok soru sordum biliyorum ama alacağım cevaplar benimde alacağım kararlarda etkili olacak şimdiden herkese teşekkürler...

hoşgeldin 350 daytona kullanıyorum bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışayım
    1)Mantık olarak fark yok ikisi arasında şekil farkı var bütün özellikler aynı spyder tek dez avantajı uzun şaseden dolayı manevra biraz daha zor,
    2)Piyasada %90 siyah diyebilirim beyaz fazla yok görünüm olarak siyah her zaman daha iyidir kişisel görüş =)
    3)Bende orjinalden düşük gidon vardı değiştirdim kartal gidon yaptım oturuş pozisyonuna daha uygun daha az yoruyor şeklende hoş
    4) İkinci el alacaksan illaki fark olacaktır ama bu esnada iyi motorlar seçilecek kalanlarda fiyat kıracaktır mecburen tercih sana kalmış
    5)Bu konuda celil abi net fiyatlar ve tercihlerle daha iyi bilgi verebilir
    6)Motoru bi sezon sonra değiştirmeyeceksen 350 cc al,250-350 farkını görebileceğin durum şudur;kamp malzemeleri+artçı ile yokuş çıkıyorsan 350 daha rahat olacaktır şehir içinde klasik sürüşlerde 250 yeterlidir,bi parçada egzos sesi farkı var tabi = ))
    7)İllaki kask alacaksın hatta artçı kaskınıda hazırla koy kenara kesin lazım oluyor,eldiven değil ama dizlik mutlaka al taşıması sıkıntılı ama güven veriyor,koruma demiri özel yaptırmak gerekiyor ki henüz kimse yaptıramadı.
    Orta kalite kask (ls2)200 tl,dizlik(orta kalite 40-50) tl,eldiven 20-30 tl.motoruda kaça alırsan artık cc,model,km farkedecektir.
    umarım faydası olur şimdiden hayırlı olsun = ))

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sana tavsiyem kesinlikle 350 cc lik bir daytona al. 250 den sıkılırsın arada tork ve kuvvet açısından fark büyük.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,862
    Beğenilmiş
    7,137
    Merhaba Işıner aramıza hoş geldin :D
    1- trafikte kullanım olarak daytona daha rahattır spyder uzun maşa olduğundan manevrası trafikte biraz yorar ama tarz meselesi güle seven dikenine katlanır :mrgreen:
    2- Renk olarak beyaz spor duruyor tercih eden arkadaşlarımız var ama satışta siyah her zaman daha çabuk satar
    3- düşük sport gidon güzel ve tarzdır ama kartal gidon daha rahattır
    4-fiyatlar şu an sezon sonu fiyatlara geçti şubat sonuna kadarda gider daha aşağı düşeceğini düşünmüyorum 2014 modeller genelde mart nisan ayında geliyor
    5- techizat olarak sirkecideki mazağalara ve şirinevlerdeki pek çok mağazaya bakabilirsin deneyebilirsin kafanda marka model netleşince internettende araştır daha uygun fiyatlar bulunabiliyor
    6- şehir içi ilk başlangıç için 250 cc rahat rahat yeter ama uzun yol ve uzun seneler kullanmayı düşünüyorsan 350 cc daha torkludur iyidir
    7- aksesuar işi makinayı aldıktan sonra bakılabilir zaten çanta dışında pek fazla extra ihtiyacın olmaz kask mont zorunlu alıcan dizlik ,eldiven olsa iyi olur
    8- genel bir fiyat vermek zor alacagın herşeyin daha uygun ve daha pahalısı olacak senin seçimlerin fiyatı belirler

ışıner seçgin
    Kurgu Yönetmeni
     Regal Raptor Daytona(250cc)
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yorumlar için teşekkürler motoru sıfır düşünüyorum bu arada abiler...

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sıfır alıp plaka masraflarına girme, ayrıca kronik bazı problemler seni motordan soğutabilir. en iyisi temiz bir ikinci el motor alman. 2. el motorlarda kronik problemler giderilmiştir. ayrıca plaka masrafsız ve 2. el fiyatına alırsın. sana çok uyguna gelir.

bedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bedirhan erdil
    motorsıklet tasarım
     regal raptor 250 dde9
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    bencede 2. el alman bırcok masrafın onune gecmene yardımcı olacaktır. benımde tavsıyem temız kullanılmış bır 2. el. senı daha mutlu eder....:D
    antalya yol yardım hizmeti : 0532 332 86 36

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler