Herkese merhaba,
Sonunda ben de bir RR alıp motor dünyasına adımımı attım. 25 yaşındayım ve İstanbul Şişli'de oturuyorum.
Acemiliğimi biraz daha attıktan sonra umuyorum gezilere de katılabilirim.
Görüşmek üzere...
Cüneyt ARKIN
Yazdırılabilir Görünüm
Herkese merhaba,
Sonunda ben de bir RR alıp motor dünyasına adımımı attım. 25 yaşındayım ve İstanbul Şişli'de oturuyorum.
Acemiliğimi biraz daha attıktan sonra umuyorum gezilere de katılabilirim.
Görüşmek üzere...
Cüneyt ARKIN
Aramıza hoşgeldin tekerine taş değmesin allah kaza bela vermesin karamuratımım battal gazimin genç versyonu onur verdin
Hoşgeldin Dostum,
Sağlıklı ve Dengeli Sürüşler Dilerim..
HOŞ GELDİN. KAZASIZ DERTSİZ SÜRÜŞLER DİLERİM
Cüneyt kardeş, hoşgeldin...
Ehliyetin varsa sabah erken saatlerde trafikte tecrübe edinmeni tavsiye ederim. Bu iş ancak km yaparak öğreniliyor...
Hoş geldin Cüneyt.
Hoşbulduk arkadaşlar,
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ancak bu sabahtan itibaren km yapamıyorum çünkü vitese atsam bile motor gitmiyor :(
Böyle bir problemle karşılaşan var mı bilmiyorum ama sorunlar kısmına detaylı olarak yazacağım.
Nasıl yani? Hiç mi çalıştıramadın, yoksa vitese geçtiği ve de debriyajı bıraktığın halde boştaymış gibi duruyor mu?
taze bir. yav hoşgeldin diyecektimkine motor sıkıntı vermiş. çözülür be cüneyt kardeşim sıkıntıya mahal yok.
cünet kardeşş aramıza hoş geldin... debriyajını yaptırdıktansonra muhakkak kaliteli bir yağ koydur motoruna.. castrol olabilir mesela..