Herkese merhaba,
Sonunda ben de bir RR alıp motor dünyasına adımımı attım. 25 yaşındayım ve İstanbul Şişli'de oturuyorum.
Acemiliğimi biraz daha attıktan sonra umuyorum gezilere de katılabilirim.
Görüşmek üzere...
Cüneyt ARKIN
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW F650 CS
İstanbul
A Rh (+)Herkese merhaba,
Sonunda ben de bir RR alıp motor dünyasına adımımı attım. 25 yaşındayım ve İstanbul Şişli'de oturuyorum.
Acemiliğimi biraz daha attıktan sonra umuyorum gezilere de katılabilirim.
Görüşmek üzere...
Cüneyt ARKIN
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Aramıza hoşgeldin tekerine taş değmesin allah kaza bela vermesin karamuratımım battal gazimin genç versyonu onur verdin
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
2 + 2 Teker
Ankara
AB Rh (+)Hoşgeldin Dostum,
Sağlıklı ve Dengeli Sürüşler Dilerim..
Su Gibi Olmalıyız; Her Şeyden Aşağıda, Ama Kayadan Bile Kuvvetli..
REGAL RAPTOR
Ankara
B Rh (+)HOŞ GELDİN. KAZASIZ DERTSİZ SÜRÜŞLER DİLERİM
GRİ KUZU 06 BA 0660
TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Cüneyt kardeş, hoşgeldin...
Ehliyetin varsa sabah erken saatlerde trafikte tecrübe edinmeni tavsiye ederim. Bu iş ancak km yaparak öğreniliyor...
yol yapalım yol
EskişehirHoş geldin Cüneyt.
BMW F650 CS
İstanbul
A Rh (+)Hoşbulduk arkadaşlar,
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ancak bu sabahtan itibaren km yapamıyorum çünkü vitese atsam bile motor gitmiyor :(
Böyle bir problemle karşılaşan var mı bilmiyorum ama sorunlar kısmına detaylı olarak yazacağım.
Yeni aşkım; BMW F650 CS...
34 TC 9073
EskişehirNasıl yani? Hiç mi çalıştıramadın, yoksa vitese geçtiği ve de debriyajı bıraktığın halde boştaymış gibi duruyor mu?
İstanbultaze bir. yav hoşgeldin diyecektimkine motor sıkıntı vermiş. çözülür be cüneyt kardeşim sıkıntıya mahal yok.
caponord
Samsun
B Rh (+)cünet kardeşş aramıza hoş geldin... debriyajını yaptırdıktansonra muhakkak kaliteli bir yağ koydur motoruna.. castrol olabilir mesela..
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)