Taksicinin gazabı ve ilk düşüş...
Arkadaşlar yarın ehliyet sınavına gireceğim. Bugün kurs çağırdı gittim. Sınavın yapılacağı bölgeyi ve yapılacakları anlatmak içinmiş. gittik son olarak ellerindeki motorla sınava gireceğimi, onuda denemem için yanlarında getirdiklerini gördüm. motor, hiç kullanmadığım vites yükseltmek için sürekli aşağıya bastığınız küçültmek içinse yukarı çektiğiniz bir vites sistemine sahipti. slalom da hiç sıkıntı yaşamadım sınav güzergahında bir tur atıp gelmek istedim. Ve hikaye burada başladı;
Gayet güzel bir şekilde trafikte ilerlerken önümdeki taksiciye kalkan bir el ile taksicinin anlık durması arasındaki mesafe ışık hızı gibiydi. Allahtan takip mesafem 2 motor kadar vardı. durdum. sol arkamdaki araç ile bakıştığımızda sen geç işareti yaptı ve müsademide almışken taksinin sol açığından geçerken güzel Türkiyemizin usta şoförleri olan taksici abimiz aynasına bile bakmadan sola doğru bir anda çıkışını yaptı (onun için işlem tamamdı müşteri alınmıştı nasıl olsa) frene basmamla yere kapaklanmam 1 sn sürdü. kalktığımda taksiciye ters ters baktığımda "ben ne yaptım ki" diye bir cümle kullanmayıda eksik etmedi sağolsun...
Sonuç ise; yarın sabah 8 de ehliyet sınavına gireceğim iki el bileğim ve sağ ayak bileğim feci şekilde ağrıyor. Allah hepimizi bu adamların dikkatsizliğinden korusun.nazarnazarnazar