Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    acme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

azmi
    satış
     daytona 250
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Taksicinin gazabı ve ilk düşüş...

Arkadaşlar yarın ehliyet sınavına gireceğim. Bugün kurs çağırdı gittim. Sınavın yapılacağı bölgeyi ve yapılacakları anlatmak içinmiş. gittik son olarak ellerindeki motorla sınava gireceğimi, onuda denemem için yanlarında getirdiklerini gördüm. motor, hiç kullanmadığım vites yükseltmek için sürekli aşağıya bastığınız küçültmek içinse yukarı çektiğiniz bir vites sistemine sahipti. slalom da hiç sıkıntı yaşamadım sınav güzergahında bir tur atıp gelmek istedim. Ve hikaye burada başladı;

Gayet güzel bir şekilde trafikte ilerlerken önümdeki taksiciye kalkan bir el ile taksicinin anlık durması arasındaki mesafe ışık hızı gibiydi. Allahtan takip mesafem 2 motor kadar vardı. durdum. sol arkamdaki araç ile bakıştığımızda sen geç işareti yaptı ve müsademide almışken taksinin sol açığından geçerken güzel Türkiyemizin usta şoförleri olan taksici abimiz aynasına bile bakmadan sola doğru bir anda çıkışını yaptı (onun için işlem tamamdı müşteri alınmıştı nasıl olsa) frene basmamla yere kapaklanmam 1 sn sürdü. kalktığımda taksiciye ters ters baktığımda "ben ne yaptım ki" diye bir cümle kullanmayıda eksik etmedi sağolsun...

Sonuç ise; yarın sabah 8 de ehliyet sınavına gireceğim iki el bileğim ve sağ ayak bileğim feci şekilde ağrıyor. Allah hepimizi bu adamların dikkatsizliğinden korusun.

destres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tarık özcan
    tornacı
     Regal Raptor DD 250E-9
     istanbul Avrupa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Çok geçmiş olsun abilerimiz sinyal ve aynaları kullanmamaya bayılır kendinize dikkat edin
    Allah daha kötüsünden korusun
    Something In The Way ..

raptors - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uğur Avsr
    SERBEST
     DD250E6C daytona 2013
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    geçmiş olsun umarım yarına bişeyin kalmaz belki kas gevsetici isine yarabilir.yarın için başarılar.

Opie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tarık akar
    Emniyet Mensubu
     Regal Raptor Daytona 250
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı acme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar yarın ehliyet sınavına gireceğim. Bugün kurs çağırdı gittim. Sınavın yapılacağı bölgeyi ve yapılacakları anlatmak içinmiş. gittik son olarak ellerindeki motorla sınava gireceğimi, onuda denemem için yanlarında getirdiklerini gördüm. motor, hiç kullanmadığım vites yükseltmek için sürekli aşağıya bastığınız küçültmek içinse yukarı çektiğiniz bir vites sistemine sahipti. slalom da hiç sıkıntı yaşamadım sınav güzergahında bir tur atıp gelmek istedim. Ve hikaye burada başladı;

Gayet güzel bir şekilde trafikte ilerlerken önümdeki taksiciye kalkan bir el ile taksicinin anlık durması arasındaki mesafe ışık hızı gibiydi. Allahtan takip mesafem 2 motor kadar vardı. durdum. sol arkamdaki araç ile bakıştığımızda sen geç işareti yaptı ve müsademide almışken taksinin sol açığından geçerken güzel Türkiyemizin usta şoförleri olan taksici abimiz aynasına bile bakmadan sola doğru bir anda çıkışını yaptı (onun için işlem tamamdı müşteri alınmıştı nasıl olsa) frene basmamla yere kapaklanmam 1 sn sürdü. kalktığımda taksiciye ters ters baktığımda "ben ne yaptım ki" diye bir cümle kullanmayıda eksik etmedi sağolsun...

Sonuç ise; yarın sabah 8 de ehliyet sınavına gireceğim iki el bileğim ve sağ ayak bileğim feci şekilde ağrıyor. Allah hepimizi bu adamların dikkatsizliğinden korusun.
    Azmi abi çok geçmiş olsun Sınavını yarın verirsin başarılı bir şekilde merak etme
    " a man who never does a mistake is the man who never does anything "
    RR-ANKARA
    GARAGE MEMBER

azmi
    satış
     daytona 250
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sağolun arkadaşlar yarın ola hayrola artık

ozan atalay
    öğrenci
     regal raptor daytona250
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yarın için başarılar dostum bende ilk kez bugun düştüm bizim usta şoförlerden biri dönecegi yere 2 metre kala sınyalı cakınca ne oldu analamadım bı baktım yerdeyım :D adam durmadı bile çekti gitti.. her zaman dikkatli olmak lazım :(

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,610
    Beğenilmiş
    7,104
    Azmi geçmiş olsun çok talihsiz pek çoğumuzun artık alıştığı bir taksici klasiği yaşamışsın Allah tekrarından korusun
    Akşam yatarken sağlam bir ağrı kesici at sabaha toparlarsın
    Sınavda başarılar dilerim işallah sorunsuz kolayca atlatırsın

azmi
    satış
     daytona 250
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Azmi geçmiş olsun çok talihsiz pek çoğumuzun artık alıştığı bir taksici klasiği yaşamışsın Allah tekrarından korusun
    Akşam yatarken sağlam bir ağrı kesici at sabaha toparlarsın
    Sınavda başarılar dilerim işallah sorunsuz kolayca atlatırsın
    Celil abi çok sağol aldım bi ağrı kesici sabaha kalmaz birşey Allah büyüklerinden korusun hepimizi...

salihceylan
    tezgahtar
     TRANSALP XL 650
     ankara
    Beğenmiş
    3
    Beğenilmiş
    1
    azmi kardeşim inşallah ilk ve son düşüşün olur. buna şükret geçmiş olsun bunuda tecrube ettigin bir sürüş olarak hep hatırlayalım.

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Azmi geçmiş olsun. Bu tür tecrübeleri ciddi bir hasar almadan atlatmak önemli.
    Aslında ciddi bir yara - bere, kırık - çıkık olmadan yaşandığında faydası bile oluyor bence.
    Allah beterinden korusun.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)