bu guzellikleri yazmadan yatmak olmaz...
bugun isten biraz erken dondum ve caddeye dogru soyle bir uzanmak istedim... fenerbahce kavsagina gelmeden once onumdeki buyuk arabanin ani freni ile ilk defa frenlerime asilmak zorunda kaldim... kizim zamaninda durdu ve bende bu tehlikeyi savusturmus oldum... allahtan bolbol teorik bilgi okumusum ve, ozellike, buyuk araclarin arkasindan giderken biraz daha fazla takip mesafesi birakmak gerektigini beynime yazmisim... :) bu acemilere uyari... gelelim guzellige... bagdat caddesinden donerken iki tane delikanlinin yanindan gectim... markasi belli olmayacak kadar eski motorlari vardi kasklari da yoktu... yanlarindan gecerken el ettiler kosede durdum..." abi senin motor cok guzelmis sana bir sey verecegim yakisir valla " dedi bir tanesi... cuzdanini cikardi ve bana monta dikilebilen " harley owners group" amblemi verdi.. saskinligimi saklayamadim... motoru cok begenmisler... gozleri parliyordu... saskin
igimdan adam gibi tesekkur bile edemedim... derken yasli bir abi hayirli olsun dedi... kaski cikardim saol dedim... aytekin mis abinin adi... 63 yasinda 6 yildir rr 250 kullaniyormus ve 30000 km yol yapmis motoruyla... siteye eskiden takilirmis... ama artik yas tutmuyor dedi :) velhasil selam sabah ayrildik... ben motor kullanmayi seviyorum ama galiba asil sevdigim birbirini hic tanimayan insanlarin dahi birbirine icini dokebilmesi ya da bir seyler paylasabilmesidir.. ayni burada da oldugu gibi... cok mutlu oldum bugun cooook...
sevgi ve saygilarimla