Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 10 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 891011 SonuncuSonuncu
Toplam 108 adet sonuctan sayfa basi 91 ile 100 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    arat1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tamer Kılıç
    Sigortacı
     DD 350 E-6C DAYTONA
     Istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kişileri hedef göstermek gibi bir şey olur bence doğru olmaz

aynen beklediğim hoşgörü... ancak bunlardan biri (allah korusun) bizi altına aldığında aynı hoşgörüyü bize göstermiş olmayacaklar... neyse sanırım yine de haklısın...

bu arada daytonacı arkadaşlar.. ilk defa benzin aldım dün... yakıt sarfiyatı 4.5 lt / 100 km sizde durum nasıl ? özellikel rodajı tamamlayan arkadaşları merak ettim...
    Tamer Kılıç
    Kızıltoprak
    0 Rh(+)
    34 CCA 69

Audere est Facere "Cesaret etmek yapmaktır"

MaRCoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Apocan
    BDO
     Tabanvay
     İst-Avp / 60
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı arat1969 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada daytonacı arkadaşlar.. ilk defa benzin aldım dün... yakıt sarfiyatı 4.5 lt / 100 km sizde durum nasıl ? özellikel rodajı tamamlayan arkadaşları merak ettim...

tamer abi normal yakmışsın, zamanla 4 litreye kadar düşecektir ;)) bu arada pazar günü bekliyoruz heeee

Eski: RR 350 Daytona
    Eski: XT 660 R
    Yeni: ...tabanvay
    Yeni: hyndai blue

Tamer Kılıç
    Sigortacı
     DD 350 E-6C DAYTONA
     Istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı MaRCoS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

tamer abi normal yakmışsın, zamanla 4 litreye kadar düşecektir ;)) bu arada pazar günü bekliyoruz heeee

pazar günü katılmayı çok istedim... ancak cumartesi pazar TESEV eğitimleri var... sabahtan akşama kadar, katılım zorunlu... o açıdan kımıldayamıyorum hiçbir yere...

benim yerime de eğlenin bir de bol bol foto çekin...
    Tamer Kılıç
    Kızıltoprak
    0 Rh(+)
    34 CCA 69

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kişileri hedef göstermek gibi bir şey olur bence doğru olmaz
    aslında kanunen araca yada kişiye ait vadesi geçmiş bir amme alacağı varsa her türlü sulh yolu, bir suç yada kabahat oluşturmaz ancak.. kişi aramızda bulunan husumet nedeiyle özel ilgi gördüğünü ıspat ederse tanminat davası açabilir .hemde etik olmaz

Tamer Kılıç
    Sigortacı
     DD 350 E-6C DAYTONA
     Istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

bu guzellikleri yazmadan yatmak olmaz...

bugun isten biraz erken dondum ve caddeye dogru soyle bir uzanmak istedim... fenerbahce kavsagina gelmeden once onumdeki buyuk arabanin ani freni ile ilk defa frenlerime asilmak zorunda kaldim... kizim zamaninda durdu ve bende bu tehlikeyi savusturmus oldum... allahtan bolbol teorik bilgi okumusum ve, ozellike, buyuk araclarin arkasindan giderken biraz daha fazla takip mesafesi birakmak gerektigini beynime yazmisim... bu acemilere uyari... gelelim guzellige... bagdat caddesinden donerken iki tane delikanlinin yanindan gectim... markasi belli olmayacak kadar eski motorlari vardi kasklari da yoktu... yanlarindan gecerken el ettiler kosede durdum..." abi senin motor cok guzelmis sana bir sey verecegim yakisir valla " dedi bir tanesi... cuzdanini cikardi ve bana monta dikilebilen " harley owners group" amblemi verdi.. saskinligimi saklayamadim... motoru cok begenmisler... gozleri parliyordu... saskin
    igimdan adam gibi tesekkur bile edemedim... derken yasli bir abi hayirli olsun dedi... kaski cikardim saol dedim... aytekin mis abinin adi... 63 yasinda 6 yildir rr 250 kullaniyormus ve 30000 km yol yapmis motoruyla... siteye eskiden takilirmis... ama artik yas tutmuyor dedi velhasil selam sabah ayrildik... ben motor kullanmayi seviyorum ama galiba asil sevdigim birbirini hic tanimayan insanlarin dahi birbirine icini dokebilmesi ya da bir seyler paylasabilmesidir.. ayni burada da oldugu gibi... cok mutlu oldum bugun cooook...

sevgi ve saygilarimla
    Tamer Kılıç
    Kızıltoprak
    0 Rh(+)
    34 CCA 69

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,919
    Beğenilmiş
    7,147
    tamer hakikaten dediğin gibi tüm motorcular toplumda hiç olmayan hoş görüyü esirgemeden birbirlerine hoş muhabbetlerle yaklaşıyorlar bu keyif veriyor

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    tamer bende senin gibi bir kaç tatlı olay yaşadım ama hep tatlı olmadı .anlatımıycaktım ama madem yeri gelmiş bu acı olayı anlaşıyım sizlerle.pazartesi kız arkadaşımla bakırköye çay içmeye indik güzel vakit geçirmiştik hoş beş sohbet filan nese bindik diönüyoruz eve ,bakırköy köprüsünden e-5 e geçtim usul usul giderken yanımdan dandik bi race geçti oda yavaştı üstünde iki tane liseli yaşlarda genç vardı.e-5 ten cıktım bahçelievler içine girdim tabi bu gençlerde öndeydi .ışıklarda durakladık bi ara neyse hatuna baktım suratı beş karış . dedim noldu ,yok birşey diye cevap verdi,anladım bişeylerin ters gitiğini ısırar etmim noldudu dedim. nese söle di bu kendini bilmezlerin artçısı bizi sollarken pantalanunu indiri cinsel organını göstermiş .bu arada hale ışıkları bekliyoruz bu kendini bilmezlerde.... deliye döndüm bastım yanlarına gitmek için o arada ışıklar yandı bunlar bastı kaçtı tabi yetişemedim . bi tahminde bulundum bunların nereye gideceğiyle ilgili bu bahçelievler karakolunu yanında bi motor tamircisi var orada olacaklarını umud ederek gittim ..
    evet tahminin doğruydu motor ordaydı ama bunlar yoktu nese işletme sahibini buldum ona sordum oda kem küm etti iki küfürletştik nese araya girenler oldu . daha sonra karakola gittim şikayetçi olmak için .fakat memur beyler pek ilgilenmek istemedi .olur öyle diye geçiştirmeye çalıştılar .bende ifademi almadıkları taktirde savcılığa suç duyurunsa bulunacağımı söyledim öylelikle ifademi aldılar aldım iki tane polisi yanıma gittik dükkana çocuklar yine yok işletme sahibide söylemiyor .en sonunda polis o çocukları getirmesseniz motora el koyacaklarını sölediler .bende tutanak tutup salı günü denetime geleceğimi söledim nese adam aradı çocukları geldi bunlar aldılar ifadelerini sonra ağladılar özür dilediler filan memurlarında araya girmesiyle ifademi geri aldım ama ehiyetsiz araç sürmekten ceza kesilmesi şartıyla soalsun bi bayan memur vardı o tamm dedi
    kestiler cezayı elemanlara .. bende böylece tatmşn ooldum ve o sinirli halimden eser kalmadı mutu mesut döndük eve

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    esasında o gosteren heriifi organını kesip eline vermek vardı ama sen daha guzgun bır yoldan halletmıssın
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

Tamer Kılıç
    Sigortacı
     DD 350 E-6C DAYTONA
     Istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ne yazik ki toplum gelismemis ve cahil insanlari fazlasi ile barindiriyor... hep kotu ornekler olmustur ve olacaktir... ancak her seye ragmen bardagin dolu tarafini gormeye calismakta fayda var... gerci bekara hanim bosamak kolaymis derler ya... benimki de o hesap... hanima o hareketi yapsa ben ne dusunurdum orasi allah kerim.. ancak kolluk kuvvetleri ve hukuk yolu aslinda en iyi cozum yolu... her ne kadar adalet gec islese de isliyor.. zorlamak lazim galiba biraz...
    Tamer Kılıç
    Kızıltoprak
    0 Rh(+)
    34 CCA 69

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,919
    Beğenilmiş
    7,147
    ağa heğimizin yapması gereken en doğru yolu izlemiş onlar gibi kültürsüz insanlıktan uzak insanlarla adam yarine koyup birebir muhatap olmıyacan ağa nın yaptığı gibi yapıcan

Sayfa 10 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 891011 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)