Gayet güzel elinize sağlık zaten mekan isterse dağın başı olsun maksat muhabbet.
Yazdırılabilir Görünüm
Gayet güzel elinize sağlık zaten mekan isterse dağın başı olsun maksat muhabbet.
arkadaşlar işyerinden izin alabildim, eğer çok önemli bir mani çıkmazsa ben kamp alanına 25 Haziran Çarşamba akşamı çadırımı kuruyorum.
Ben de çok büyük ihtimal çarşamba günü mekandayım. Çadır & Motel konusunda karar veremedim ama çadır daha yakın ihtimal gibi...
Bende çarşamba gitmek isterdim ama mümkün değil, benim planım cuma günü için izin alıp perşembe gecesinden gitmek cuma sabah orda olmak.
ben burdan ankaraya ankaradan da ankara tayfasıyla trene binip gitmeyi planlıyorum. ve çadırda kalacağım
o zamana kadar motorun façasını düzeltemezsek
ben kelebek geleceğimdir... :?
izin olayını bende ayarladım
çarşamba akşamı çadırımı mekanın mutfağının kapısının önüne kurup
millet gelmeden raat raat demlenebilirim :mrgreen:
Perşembe akşamı banada iyi fikir gibi geliyo arkadaşlar konuşalım bu işi
:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Kendinize iyi bakın.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
Evet HerkeSe Selam
Evet Rapdör Aliesi Ve beu yaz Bu sıralar Beklediğimi Bir Ameliyat Var Ona olan Hazılığımı Hayatıma Hazırlıyorum Yaşadığım Motor SevgiSi İçimde kaybolmuicak... Ve sizlerle Olabileciğime ve hekesin birbirini unutmayacağı düşünelerek Hayat buYo Nice FeSTiVaLLeRe, Etkinliklerle dileğiyle dilerr Aranızada Bi Süre.. OlamayaCağımı Bildirmek isTedim Kendinize Ben Gelene Kadar İyi bakarsınız HayırLısıyLa bi ProTez esTeTik bir Göz Ameliyatım var GelinCe herkes Beraber Çok Şeyler Yaşayacağımızı Umuyorum SonSuz FesTivaller Ve Kendinize Ait Güzel Bir yaşam Diliyorum... irtibaağtı koparmicaz RaPToR aİlLesiii HeerkeSe Byee İyi bakın kendinize hadayin Görüşmek üzere 8):cheesy::D
Allah şifanızı versin. Ameliyatınızın başarılı geçmesini dilerim. En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı dilerim...
En kısa zamanda tekrar sizi aramızda görmek dileğiyle. Allah acil şifalar versin.
Öncü kardeşler.
Emeğinize sağlık. Güzel bir mekan seçmişiniz. Fotolar güzel. Artık geriye o tarihte orda olmak kaldı. Herkeze mutlu buluşmalar. hayırlı yolculuk ve sürüşler. Günü iple çekiyoruz. O tarihe kadar RR nin bakımını yapmam lazım.
Birden akılıma gelen bir konu var. Bence buda önceden planlanmalı.
Buluşmadan sonra toplu bir sürüşle sanırım geziler olacak motorsiklt le Ayvalık civarında.
Mesela CUNDA adasınan gidilip orda bir çay içme gezme vb. bir aktivite
sonra SEYTAN zofrası ve ayak izinin bulunduğu yerleri görme.
sonra ismini CENNET TEPESİ olarak bildiğim bir seyir yeri var oralara motorla gidilebiliyor. Buralara bizi götürecek getirecek bir rehber kılavuz var mı içimizde.
Bunu da bir programa bağlamak lazım. Sonra rehberin yanında konvoy güvenliğini sağlıycak, konvoyun kavşaklarda bölünmesini engelliycek yeri geldiği zaman karşı trafiği kesip konvoyun parçalanmadan geçişini sağlayıp arkadan toparlıyarak gelecek JOKER lere ihtiyaç olacak.
Öneri: bu jokerler ardçısı olmayan sürücülerden olursa daha çevik haraket ederler.
birkeresinde İZMİR MT gurubuyla bir geziye katılmıştım çok hoş bir organize vardı aralarında. Orada görmüştüm. Tabi bunun yanında katılan herkes toplu sürüş kurallarına uydu. Anlatamadığım bir çok ayrıntı var. Sanki bu gezi önceden çalışılmış gibiydi. Yada bu geziyi adamlar sık yapıyorlardı. Alışkanlık tı onlar için ama ben beğendim.
Kesinlikle bir yönetim ve uum vardı.
Bunu da dikkatlerinize sunarım. Zaten sayı fazla olmaz sa buna gerek kalmaz. Ama 40-50 motosiklet olunca mutlaka bir düzen disiplin şart . Tecrübeli arkadaşların dikkatine sunarım.
Hepinize Çanakkale den sevgiler saygılar.
Allah şifa versin... Tez zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle...
Birde bu yerin google earth dan yerini görebilirmiyiz. Dikili merkezin ayrıntılı görünüşü mevcut. Yararlı olacağın dan eminim.
ben şöle bir genel bakışı çektim
http://img75.imageshack.us/img75/8318/dikilsa3.jpg
http://img75.imageshack.us/img75/831...a48a39e484.jpg
Yaw arkadaşlar gülmeyin ama diyelim ki ben tek başıma geldim oralara ve bulamadım, kimi arayacağım? En baştan kesin orda olacak bir arkadaş rica etsem bir iletişim numarası verebilirmi acaba?
sevgili kardeşim arayabileceğin arkadaşlar daha çok ama BULL,TAYFUN(DELİZABİT),CARVALHO ve ben CRAZYHORSE(DELİBEYGİR) telefonları üye listesinden bulabilirsin 8)
İstanbul ekibi vatansever+1 i de alın yanınıza.bu güzellikleri biz de yaşamak ve paylaşmak istiyoruz...
ne demek kardeşim eklenedin bile
Güncel liste...
İSTANBUL
1-BULL (Çadır)
2-aidikurt (Çadır)
3-Carvalho (Çadır)
4-Orçungiray
5-inci
6-kaanka + eşi
7-h_zafer_y
8-Emrahküçükgirgin + Pınar Hn.
9-müslümbaba + Sevgi Hn.
10-Gençer +2
11-yenikoylu_ua +Şemsi Hn.
12-Tayfun (Çadır)
13- Infinitedreams +1 (pansiyon)
14- Polo
15- Deniz +1
16- Kisstanbul
17- Captan Qusdo
18-Alex + eşi Lotus
19-Doğan (Çadır)
20-vatansever (+1)
ANKARA
1- Aksu Mehmet ve eşi
2- Lunatic Ahmet
3- Rommel Bilgehan
4- Aslanburçlu Yaşar ve eşi
5- Arnova Cihat
6- Kostak06 Ferhat
7- Ongun Mehmet
8- Mr.quanta Burak
9- Dinyeper Oktay
10- Dağcı Barış
11- Koray61 ve eşi
12- atraks
13- Raptiye, Ekrem Yadigar
14- Kaleci
İZMİR
1. Komoster
2. Hakkı +1
3. emresahin
4. Tlgyldz
5. Serdar (pazar günü gelecek, birlikte döneceğiz)
6. Redhawk+1
7. drali
SAMSUN
1. Okan + modlady (capokanoya)
KOCAELİ
1. Tatar +malatyalı
ŞANLIURFA
1. matemmatik
ADANA
1. Haluka28 (çadır)
MERSİN
1. Kino
2. Gezgin Murat
AFYONKARAHİSAR
1. Kaynarca+ eşi
SİVAS
1. Gata
KÜTAHYA
1. İgaç
2. Yyilmaz35
ÇANAKKALE
1. Yanar17 + eşi
BALIKESİR
1. Eserkaradeli + eşi
ESKİŞEHİR
1. Jashuaa
foreman ben adımı yazdırdım . şimdi seni bekliyorum haberin olsun.bu arada ben eşimle çadırda kalacağım.çadırın zevki başkadır yaw..
adminim alperim basın gelecekmi basın ??
neydi en son " raptor eğlence klübü" müydü :mrgreen::mrgreen: fun club müydük
anlayan anlarrrr..:cheesy: ona göre fashing kıyafet getirelim.. :p
Teşekkürler adminim kaydettim...
Sebahattin abi, öncelikle detaylı öngörü, hatırlatma ve uyarıların için teşekkürler.
Dikili buluşmamıza geliş tarihleri şu anda net olmasa bile normal koşullarda Cumartesi öğlen gibi tüm ekip bir araya gelmiş olacak gibi. O yüzden toplu gezi günümüz Cumartesi olacak, görünen o. Erken gelecek ekip ayrıca gezer tabii ama 50-60 motorluk ihtişamlı gezimiz Cumartesi günü olur.
Dediğin gibi Cunda'da çay molası, Şeytan sofrası'nda gün batımı, Bergama gezisi gibi kısa gezi ve aktivitelerimiz olacak. Dİkili'ye ben ve birkaç arkadaşım eğer bir mani çıkmazsa çarşamba yahut perşembe'den gideceğiz, planlamayı tüm güvenlik koşulları ile birlikte yapacağız.
Geçen seneki 40 motorluk 28 Ekim toplu sürüşümüz kalabalık İstanbul trafiğine rağmen örnek olacak disiplindeydi. Aynı disiplini Ayvalık'ta da göstereceğiz...
Ayrıca Alper ile de konuştuğumuz üzere geziden önceki cumartesi ya da pazar (21 yahut 22 Haziran) yetkili ve tecrübeli bir sürüş hocasından 3-4 saatlik teorik sürüş dersi verdirtmeyi düşünüyoruz. Alper yakında duyuruyu yapar...
Sevgiler, saygılar...
[quote=carvalho;66511]
Dİkili'ye ben ve birkaç arkadaşım eğer bir mani çıkmazsa çarşamba yahut perşembe'den gideceğiz, planlamayı tüm güvenlik koşulları ile birlikte yapacağız.
quote]
Bosna konserim olmazsa 1 hafta öncesinden Dikili'de olurum. Gerekeni birlikte de yaparız.
Evet ses sistemi baya sağlam, ayak üstü adamla konuşamıyoduk nerdeyse, orda ses yayını bitmeden uyunmaz valla kolay kolay :p
infinitedreams ve carvalho.. Benim mor renkli imzamı okumuyosunuz heralde. Anlatabildikleriniz anlayabildiklerimle sınırlı :D
Şaka bir yana bu konuyu daha önce de konuşmuştuk Selçuk'la. Bu işle ilgili bir ekip ayarlayalı aylar oldu. Benden bu konu için haber bekliyorlar. Ancak benim Bosna işi nolur onu bilemiyorum. Konserim olmazsa sizi müzik konusunda mahcup etmemeye çalışırım. Tabii ki bu sitenin diğer sanatçı üyeleriyle birlikte..
Not: Müziği kendim yapmayacağım zira III.Selim eserlerini kimse kumsalda dinlemek istemeyecektir. :p
Amaa nerede ne müzik yapılacağını da bildiğimiz için size o ortama uygun bir müzisyen kadrosu ayarlamaya çalışıcam..
Değiştirmemişlerse oranın dandik bir ses sistemi vardı, doğru. Ancak elimizdeki şartlarla en iyisini yapmaya çalışırız. Hele bi kesinleşsin de herşey...
Sen tevazu ile tersini söylemişsin ama senin söylediklerini anladım Burak kardeşim, rahat ol :)
Bosna konserine göre durum değişecek demişsin. Sağlık olsun, bir raptorrider ülkemizi yurt dışında önemli bir sanat etkinliğiyle temsil ediyor, son derece gurur verici... Gezi her zaman yapılır...
Ayrıca beach'te belki konser de olabilir o akşam, sahne boş olmayabilir yani. Bir iki hafta içinde netleşir her şey...
Şaka bir yana artık haziran ayının içindeyiz, geri sayım başladı ve zaman hızla geçiyor, keyifli bir organizasyon olacak, bu sefer maxiumu eğleneceğimize ve dinleneceğimize eminim...
Dikili de kalacağımız yerdeki oda fiyatlarını nasıl öğrenirim, kaçırmış olabilirm, tekrar yazarsanız, oda kahvaltı bir kişi çift kişi falan, odalar da klimalıdır tabii ki.
Aksu abi, Kişi başı 25 YTL. Kahvaltı dahil. İstenirse motelde mutfak var, malzemeler alınıp istenildiği gibi kendi yemeğinizi hazırlayabiliyorsunuz.
Ayvalık'ta da benzer fiyatlarla anlaştık. Bir mekan, bungalow tarzı evler için 50 YTL'ye kadar fiyat indi. genel olarak 5 kişilik odalar, 7 kişiliğe kaar var. O da alternatif olabilir.
Bende telefon numaraları var ama evde. Akşam bu topikte yazaım. Çadırda kalmayacak arkadaşlar rezervasyonlara bugünden başlasa iyi olur.
ya cadır gibisi varmı yavvv ben cadırdan baska yerde kalmam valla