Celil abi şu an meşkul çiğ köfte yapıyo atış serbestt :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een:
Yazdırılabilir Görünüm
Celil abi şu an meşkul çiğ köfte yapıyo atış serbestt :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een:
Celil Abi ' nin gözüzden kaçmaz demiştim sana. Şakası bi yana var bu işte bi cenabetlik :D Akşam işten geldiğimizde Kemerburgaz'da sular kesikti saat 23:00 oldu hala tık yok. Var var başına gelcek var senin :)) :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Suyun gelmesini beklemeden makinayı yıkamacıya götürün bir banyo yaptırıp öyle binin :mrgreen:
Yok abi uyumuştur o tavukgillerden olur kendisi duymaz bizi sabahta kalkar erkenden biner motora işe gider. Sonra yok benzinci taktı bana yok köpek saldırdı motora söylenir burada :p
Bu arada yarın akşam 5 te ortaköyde buluşup 1-2 saat sahil boyu süreceğiz canı sıkılan, benzini fazla gelen filan varsa bekleriz :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Günaydın...
Haftayı yarıladık ama bu hafta bir sakinlik bir durgunluk var sanki forumda.
Günaydınlar.. :happy:
Nerde bu Cevdet hanimiş Cevdet.. Cevdeti getirin bana...
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi nazar:cheesy:
Günaydınlar :D
Gençlerin kanı kaynıyor yine 8) Tatlı tatlı sürtüşelim:lol:, bahar geliyor, sezon açılıyor, aynı masada oturacağız, aynı yola gideceğiz, vs...