Cevdet, şu sayfaya baktığımda gözüme direk çarpan şey; çok kasmışsın yavrelax ol biraz. Bu ne tavır böyle..
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Cevdet, şu sayfaya baktığımda gözüme direk çarpan şey; çok kasmışsın yavrelax ol biraz. Bu ne tavır böyle..
![]()
"CaRPe DieM"
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Konu av. Cevdet Yılmaz tarafından (18.Şubat.2014 Saat 13:01 ) değiştirilmiştir.
DAELİM S3
İstanbul
A Rh (+)Geldi zaten kemerden çıkmadan benzin alıyım dedim hatunda yanımda benzinci 3tl eksik çekmiş pompacıda 3tl diye yırtınıyo adama yapıştım içeriye ofise götürdüm kardeşim senin görerek çektiğin 3tl eksik yüzünden adamın kendini ateşe vericekti diye barıp çağırdım zaten geç kalmışım işe bunların 3tl si ile uğraşıcam yanlız içeriye girdiğimde müşterilerin falan bakışlarını görmeliydiniz zaten arızaya geçmişim kask kafamda vurucak yer arıyorum ufak tefek bi adam olduğum için gözleri patladı :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: acaba kediden mi olmuştur akşam bi gusül aldırıyım kediye yanında kimse yoktu ama belki manuel falan:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Daelim S3 Advance 250
İstanbul
A Rh (+)Yine geldik yine forumda her başlıkta geyik yapıyoz Celil Abi bu sefer 1 haftaya dayanmaz banlar bizi söylemedi deme. Banlandığım gün senin manuel kediden bilirim haberin olsun:evil:
Şu anda 37 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 37 misafir)