Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1079 Toplam 7749 Sayfadan BirinciBirinci ... 79579979102910691077107810791080108110891129117915792079 ... SonuncuSonuncu
Toplam 77486 adet sonuctan sayfa basi 10,781 ile 10,790 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Cevdet, şu sayfaya baktığımda gözüme direk çarpan şey; çok kasmışsın yav relax ol biraz. Bu ne tavır böyle..
    "CaRPe DieM"

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Günaydınlar Raptor Riders Ailesi
    Hayırlı İşler Bol kazançlar Tüm dostlara

Alıntı REALİST Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günaydın raptor riders havayı görünce sabah ilk içim motoru almak oldu hevesle brandasını bi kaldırdım odane Allahtan dün dünya kediler günü idi yoksa kötü şeyler yapabilirdim beni gördüğündeki korku yeter ona martta yakındır ya bunlar benim motorun üstünde .... düşünmek bile istemiom fanteziye bak :mrgreen:
    :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevdet, şu sayfaya baktığımda gözüme direk çarpan şey; çok kasmışsın yav relax ol biraz. Bu ne tavır böyle..
    Cihan bir izah et bakıyım neyi kasmısız nasıl tavır takınmışız:evil::lol:

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlamamazlığa gelme şimdi, tavrını sen de ben de çok iyi biliyoruz. Sayfadaki beğenilerin de özenle seçilmiş, belli yani..

Bu tavrı neye neden yaptığını tam anlamasam da biliyorum. Gereksiz bi tutumdasın söyliyim
    "CaRPe DieM"

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Anlamamazlığa gelme şimdi, tavrını sen de ben de çok iyi biliyoruz. Sayfadaki beğenilerin de özenle seçilmiş, belli yani..

Bu tavrı neye neden yaptığını tam anlamasam da biliyorum. Gereksiz bi tutumdasın söyliyim

Kavga var beyler bayanlar :mrgreen: popcornları hazırlayın seyir zevki yüksek bir atışma bizleri bekliyor :mrgreen::mrgreen:

Devam beyler ben bölmüş olmayayım

Besim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Besim Aslan
    Ev satış
     Daelim S3 Advance 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Günaydın raptor riders havayı görünce sabah ilk içim motoru almak oldu hevesle brandasını bi kaldırdım odane Allahtan dün dünya kediler günü idi yoksa kötü şeyler yapabilirdim beni gördüğündeki korku yeter ona martta yakındır ya bunlar benim motorun üstünde .... düşünmek bile istemiom fanteziye bak :mrgreen:
    Oyyyy... Barış o motoru yıkatmadan çıkmayaydın yola başına bi iş gelir MaazAllah

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Hiçbir şey sebepsiz de değil gereksiz de.

Söylenecek varsa da yeri Online Geyik başlığı değildir, telefondur, mesajdır.

Uzatarak da bu sohbet başlığında ki güzel ortamı bozmanın bir anlamı yok.
    Konu av. Cevdet Yılmaz tarafından (18.Şubat.2014 Saat 13:01 ) değiştirilmiştir.

REALİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Besim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oyyyy... Barış o motoru yıkatmadan çıkmayaydın yola başına bi iş gelir MaazAllah
    Geldi zaten kemerden çıkmadan benzin alıyım dedim hatunda yanımda benzinci 3tl eksik çekmiş pompacıda 3tl diye yırtınıyo adama yapıştım içeriye ofise götürdüm kardeşim senin görerek çektiğin 3tl eksik yüzünden adamın kendini ateşe vericekti diye barıp çağırdım zaten geç kalmışım işe bunların 3tl si ile uğraşıcam yanlız içeriye girdiğimde müşterilerin falan bakışlarını görmeliydiniz zaten arızaya geçmişim kask kafamda vurucak yer arıyorum ufak tefek bi adam olduğum için gözleri patladı :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: acaba kediden mi olmuştur akşam bi gusül aldırıyım kediye yanında kimse yoktu ama belki manuel falan:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Besim Aslan
    Ev satış
     Daelim S3 Advance 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Geldi zaten kemerden çıkmadan benzin alıyım dedim hatunda yanımda benzinci 3tl eksik çekmiş pompacıda 3tl diye yırtınıyo adama yapıştım içeriye ofise götürdüm kardeşim senin görerek çektiğin 3tl eksik yüzünden adamın kendini ateşe vericekti diye barıp çağırdım zaten geç kalmışım işe bunların 3tl si ile uğraşıcam yanlız içeriye girdiğimde müşterilerin falan bakışlarını görmeliydiniz zaten arızaya geçmişim kask kafamda vurucak yer arıyorum ufak tefek bi adam olduğum için gözleri patladı :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: acaba kediden mi olmuştur akşam bi gusül aldırıyım kediye yanında kimse yoktu ama belki manuel falan:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
    La opetteki çocukların hepsi kemerin çocukları akşamdan kalma oldukları için bu tip hatalar oluyo :? Anlayış biras kardeşim Bu ne hırs adamlar genç kimbilir ne dertleri var

Sen iyisimi o kediyi yakala akşama hortumla bi gusül şart oldu hem motora hem kediye

Besim Aslan
    Ev satış
     Daelim S3 Advance 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Yine geldik yine forumda her başlıkta geyik yapıyoz Celil Abi bu sefer 1 haftaya dayanmaz banlar bizi söylemedi deme. Banlandığım gün senin manuel kediden bilirim haberin olsun:evil:

Sayfa 1079 Toplam 7749 Sayfadan BirinciBirinci ... 79579979102910691077107810791080108110891129117915792079 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 37 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 37 misafir)

Bu Konu için Etiketler