arkadasşar her bir resim ve paylaşım için
bize o anları yasattıgınız ve resim manyagı yaptıgınız için
ayrı ayrı teşekkür ederim.
Yazdırılabilir Görünüm
arkadasşar her bir resim ve paylaşım için
bize o anları yasattıgınız ve resim manyagı yaptıgınız için
ayrı ayrı teşekkür ederim.
arkadaşlar motorsiklet ücreti 35 ytl artçı içinde + 25 ytl yolcu ücreti
ali abi tanışmadık seninle ama, dinledim seni arkadaşlardan.. sen de saol senin de çok yardımın olmuş.. allah bir daha bizlere böyle kötülükler, belalar yaşatmasın..
ido fiyat tarifesi broşüründen baktığıma göre;
yenikapı - bursa motosiklet 35 ytl, otomobil 75 ytl..
yenikapı - bandırma motosiklet 40 ytl, otomobil 100 ytl
araç içi yolcu; bursa: 15 ytl; bandırma 17 ytl..
sevgiler..
Arkadaslar Herkese Gecmis Olsun . Benden Sonra Neler Olmus . Ben Erkenden Ciktim Ama Kardeslerimi Allah Korumus . Tekrar Tekrar Gecmis Olsun .benim Icinde Onemli Olan Sizinle O Yolu Yapmak Ve Tamamlamakti .
Geleneksel Bulusmaya Gelecek Kardeslerim Emin Olun Ayarlanan Yerler Cok Guzel .
Not : Gene Bull Seninle Uyumak Cok Guzel Ve Bi Okadar Nameliydi :)
Tatar(merter)
Izmit / Kocaeli
Geçmiş olsun arkadaşlar aman dikkat...Nazar değmesin sizin gibi güzel insanlara..
ya ne derseniz deyin ben karadam gelicem ugrasamam oyle idoyla mudoyla :)
Valla karadan gitmek daha ucuz bence :p
Chopell,ne demek biz arkadaş değilmiyiz.Naçizane birşeyler yapmaya çalıştık.İnşallah yüz yüze tanışır ve görüşürüz.Resimlerinden dünya tatlısı birisi olduğun belli.Sende çok sağol.
Resimler manyak çıkmış.Bol bol güldüm.Allah ta sizi güldürsün.Çekenlerin eline sağlık.
Kazassız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
biraz geç oldu ama baştan aşağı topiği ancak inceleyebildim..azımsanmıyacak bir kaza atlatmışsınız, büyük geçmiş olsun.. kazada olmasaydı çok süper olacakmış ama olmuş bikere çıkarılacak derslere bakalım. kazadan sonra puanlamada yapmışsınız ama verdiğiniz puanların önüne eksi koymayı unutmuşsunuz.. yok öyle birbirimize torpil geçmek.
fotoğraflardan bulduğunuz mekanın nekadar güzel olduğu anlaşılıyor. haziranda süper bir gezi olacağı kesin..emekleriniz için çoookk çokk teşekkürler.