çok büyük geçmiş olsun arkadaşlar
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor e250d
istanbul
0 Rh (+)çok büyük geçmiş olsun arkadaşlar
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Tayfun,Bull,Crazyhorse,sevgili kardeşlerim.Siz ne süper arkadaşsınız.Evet dayanamayıp açıklıyorum.
En güzel üçlü parende ve telefon üstünde kayma BULL,
Asvaltta artistik dönerek kayma TAYFUN,
Motoru serbest bırakıp sol el üstünde yatarak kayma CRAZYHORSE,
Bunlar puanlama idi.Ayağa kalkanın sorusu ''NE OLDU'' idi.Çünki kimse bişey anlamadı.Tam koruma sayesinde kimseye birşey olmadı.
Seda kardeşim gıyabında tanışıyoruz ama ben arkadaşlara Balıkesir de kalalım demiştim,oraya gelmek istemeleri isabet olmuş.Ben de herşey için teşekkür ederim.
Yanar 17 inşallah haziranda görüşürüz.Gerçekten beraber motor sürmek çok zevkli olacak.
BULL,hemen ertesi gün ilk yardım çantasının içini yeniledim.Hatta ilaveler yaptım.Allah kullanmak nasip etmesin.Herkese bitane lazım.Mesela güneş yağı kremi yerine konabilir
İşin özü özellikle virajlı ve etrafı bağ bahçe olan ormanlık yollarda biraz daha dikkatli olmakta fayda var.Maalesef biz millet olarak kaza seyretmeye bayılıyoruz.Yola toprak atmak kazadan 15-20 Dk sonra aklımıza geldi.Şükür buna.
Aklıma gelmişken gece geçvakitlere kadar bekledim ama telefonunuz gelmedi biz sağsalim Bursa ya geldik diye.Bunu unutmadım.Neysa sizleri seviyorum.İyiki varsınız.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Hakikaten Allah saklamış. İlk okuduğumda öyle ufak bişi sanmıştım ama sandığımdan daha büyükmüş... Allah size ve motorlara şifa versin![]()
VARADERO
İstanbul
B Rh (+)Çok geçmiş olsun dostlar
verilmiş sadakanız varmış

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)ulen sizi ilk defa yanlız yolladık kaza yaptınız bidaha yanımdan ayırmıyıcam sizleri
tekrar cok gecmiş olsun kardeşlerim.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Şimdiii bir Ayvalık hikayesi de benden…
20:30 Güzelyalı feribotuna binmek üzere Yenikapı’dayız. Fatih (foreman), arkadaşı Serkan, Orkun (Kisstanbul) ve kız arkadaşı, Bülent (Honey) kardeşlerimiz sağolsunlar bizi uğurlamak için oraya gelmişler. Çok mutlu olduk, ayak üstü sohbet muhabbet gemi kalkış saatine kadar vakit geçirdik…
Feribota bindik. Delibeygir Zafer kardeşimin bize istemeden yaşattığı Business Class farkıyla yolculuğa başladık. Ufak bir şeyler atıştırarak açlığımızı bastırdık.
1 saat 15 dakikalık deniz sefasından sonra Bursa Güzelyalı’da feribottan indik.
Bursa’da Merter (Tatar) ve Murat (Alex) kardeşlerimizle buluştuk…
ve yola koyulduk… Gece oldukça serindi, kışlık teçhizatlarla yola devam ediyorduk. Az gittik uz gittik dere tepe düz gittik, kısa molalardan sonra Susurluk çıkışı Ulusoy tesislerinde uzunca bir mola verdik….
Güzergah planı yaptık, saat kaçta Ayvalık’a varırızın hesabını kitabını yaptık.
Artizimiz de vardı
Deli Zabitimiz de
Ulusoy’da çiğ börek, hamburger’le fazla da ağır yemeden karnımızı doyurduk.
Ve yola devammm… Balıkesir’i de geçtikten sonra İvrindi, Edremit süper yollarda teker döndürdük. Gece yarısı, ay ışığı zifiri karanlıkta geceyi aydınlatmış, çektik motorları yolun kenarına, sessizliği dinledik. Sonra da biz n’apıyoruz, manyak mıyız diye birbirimize sorduk ve yola devammmm…
Edremit’i geçtikten sonra cüce molası J
Cüce çok fena prim yaptı, herkes 2’şer 3’er kere koltuktan kalkmadı J
Ayvalık’a 50 km yolumuz kalmıştı, saat 4:30 civarıydı. Sabah ezanı okunuyordu ve artık Ayvalık’a durmaksızın gitmek üzere yola koyulduk…
veeeeeee AYVALIK !!! Tabeladaki nüfusa dikkat!!!
Gözler hafiften patlak tabii… Bir an önce yer bulup istirahat etmemiz lazım…
Devamı var…..
yol yapalım yol
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Çadır uyku tulumu teçhizatlarıyla geldiğimiz için çadıra müsait kamping arayışına yöneldik. Sarımsaklı yolu üzerinde vosvos kamping diye yabani bir mekana çıktık. Tamam burada konaklanır derken uzaklardan kara kuru bir adam belirdi. Tuhaf aksanıyla elinde makbuzlar bizden 10’ar YTL para istedi. Eleman Fas’lıymış. Bizim hss…..trrrrr tepkimizden sonra adam uzaklaştı, biz de mekandan ayrıldık. Sarımsaklı’da, daha önce telefonla görüştüğüm ZAFER PANSİYON’da konaklamaya karar verdik. Gecelik kahvaltı dahil 20 YTL’ye anlaştık …
Sabah serinliği, Midilli, Ege manzaralı mekanda kahvaltı sonrası tatlı bir uyku yorgunluğumuzu aldı götürdü… Gerçi Bülocan’ın horultularıyla bizim istirahat “isti” de kaldı ama olsun :|
Öğle vakti uyandık, Hakkı kardeşim İzmir’den gelmişti, o da odalardan birine yerleşti ve Ayvalık buluşmamız için mekan aramaya koyulduk. Hem gezdik hem çalıştık
RR & Ayvalık
![]()
yol yapalım yol
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Ayvalık’a gelip ayvalık tostu yememek olmazdı tabii. Merter kardeşim bizi güzel bir mekana götürdü ve ayıptır söylemesi adam başı ikişer tost götürdük. Ama şu tosta bakın yenmez mi be kardeşim…
Karnımızı iyice doyurduktan sonra Dikili’deki arkadaşımız Kıvanç’ın yanına gittik…
RR & the Killy
27 HAZİRAN’DA GÖRÜŞMEK ÜZERE
![]()
yol yapalım yol
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Toplam yol kaç km?
Feribot ücreti motosikletler için ne kadar? (biliyorsanız araba fiyatını da alayım)
İyi ki biraz yol yapmışşınız... artizlik mi yapıyonuz? (:
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Bandırma feribotunda yer kalmadığı için Güzelyalı feribotuyla gitmek zorunda kaldık. Bursa'dan 306 km idi sanırım toplam yol. 25 km de Ayvalık Dikili arası, yaklaşık 330 km yani.
Grup olarak Bandırma'dan gideceğimiz için yol bayağı kısalacak. Bandırma-Dikili arası 260 km.
35 YTL feribot'a ödediğimiz ücret. Motor başına sanıyorum. Yani artçımız olmadığı için artçıya para ödenir mi bilemem ama mantığım ödenmez diyor.
yol yapalım yol
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)