Arkadaşlar dün çok ama çok istememe rağmen iftar yemeğine katılmadığım için özür dilerim.Halam cumartesi gecesi doğum yaptı ve biraz sorunlu bir dogum oldu o yüzden aranıza katılamadım.Bilg.
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar dün çok ama çok istememe rağmen iftar yemeğine katılmadığım için özür dilerim.Halam cumartesi gecesi doğum yaptı ve biraz sorunlu bir dogum oldu o yüzden aranıza katılamadım.Bilg.
taze amcayı tebrikediyoruz8) bu arada birileri (adı KIVILCIM) son dak kimse firar etmez umarım deyip atıfta bulunmuştu ama göremedik kendilerini:?:
rıza abim işte gene yaptı organizasyonu,helal sana...
herkeze sıcak muhabbetlerı ve geceye katılımları için teşekkür ediyorum bende,sizlerle olmak heyecan verıcı ve çok keyifli bi yandan çok kötü tabi çünkü zaman çabuk geçiyor:)
NE DEMİŞ ATALARIMIZ
"RAPTOR RİDERS " BAĞIMLILIK YAPAR :cheesy::mrgreen::p:x
Kardeşim böyle söyledin ve sınıfta kaldın vallahiii, geçici rahatsızlık nedemek, neyseki büyük sıkıntılı bir hal yaşamadan atlattın hepimizin başına gelebilirdi böyle birşey motosiklet malesef hatayı ve dikkatsizliği kaldırmıyor çok dikkatli olmak gerekiyor daha uzun süre motora binmek için özellikle dahada dikkatli olmalıyız tekrar geçmiş olsun kardeşim ve umarım son şansızlığıda böylece atmıs olursun.
geçmiş olsun orkuncum. Biz geçmiş olsun demekten yorulduk sen yan yatmaktan yorulmadın yahuuu. bu son olur inşallah.
bu arada iftar sonrası çardak muhabbeti de çok keyifliydi. erken gidenlere duyurulur!!
Organizasyonda emeği geçen ve katılan herkeze çok teşekkürler, gerçekten çok güzel bir akşamdı...
Orkun kardeşim çok geçmiş olsun...
Evet arkadaşlar Fotolara burdan bakabilirsiniz..
http://www.new.facebook.com/photo.ph...f&id=652304642