valla yasin bırak bu ayakları için gitti motorunla camura gırınce :P
Yazdırılabilir Görünüm
valla yasin bırak bu ayakları için gitti motorunla camura gırınce :P
Yaw en cokta komtanım geçerken bastı geçti yaldır yaldır ama dizine kadar camur oldu , bunu gören admin ayaklarını gidona kadar kaldırıp öyle geçti ya hala ona gülerim :D yalnız tünelden sonraki yol daha zevkliydi :)
ayakları kafasında geçen gençerdi :d adam elleri gidonu tutarken ayalarını kafasının üzerine kaldırdı yaaa. ben en çok ona koptum :D
Biraz daha zorlasa gidonu ayaklarıyla tutacaktı zaten :P sen neymişsin be gencer A A A , daha derin sularda avuda bile kalkarsın sen bence zuhahaha :P
Pardon yaaa dogru Gencerdi o , ehuehue yaw böyle akrobasi harekleri olunca nedendir bilmem adminim yapmış geliyo gibi bana hayret :) zaten o motorun yürüyo olması bile mucize ama adam ucuyo resmen efsunlumudur motoru nedir :) gerçi bi ara giderken epey bi tozumu yuttu ama neyse :D
eneeee
motorların içine etmişler naptınız siz yaaa
anaa yazık yaw etmeyin eylemeyin dostlar bunlar endru motor mu wah wah wah içim gitti walla zincirler lastikler her bişe çamur olmuş vah vah vah
yaaw 2 parmak sudan geçmişiniz görmesek inanıcaz haa bu yazdıklarınıza :p:p
duyanda niyagara şelalesini geçmişler sanır zuuuhahahaha :cheesy::evil:
kelebekler gelmedikleri gezi hakkında yorum yapmamalı bence..::::))) biz gezi için toplanıyoruz saat 9:45(gerçi hareket saati 9:30 du ama olsun) carvalho ya artçı olarak geleceğini sanıyordum, ortalıkta göremeyince aradım. gecenin bi yarısı çavuşun zorla nöbete kaldırdığı asker gibi mayışık mayışık 'allooo' diyebildi..zaten bu ses tonunu duyunca gülerek açtım telefonu::)) bu saatte yatılırmı kardeş ne işin var evde selçuğa artçı gelmiyormuydun sen dedim ama homurdanarak ne cavap verdiğini anlayamadım.. neyse dedim ben uykunu açmayım gezi mekanında balıkları yerken ararım ben seni dedim. öldürürüm valla sakın arayıp öyle bişey yapmayın dedi. kapattım.. adam gezi günü öğlene kadar uyuyor sonrada geçtiğimiz su derinmiymiş değilmiymiş diye eleştiri yapıyor .. kardeşim sen önce geziye gel.. ondan sonra konuş:::))) çok güzel bir geziydi. dibi görünmeyen suda bizim motorlarla geçmek için yeterince derindi ve o suyun dibi koca koca kayalarla doluydu, sağ salim geçtik boğulan olabilirdi:::))) maceralı bir gezi oldu gelmeyenler çatlasın... :::)))
süper gezi olmuş. pazar gününün tadını engüzel siz çıkarmışsınız. bu sefer kaçırdık. inşallah bidahakine bende varım.